Home » Jobs » Editor Podcast

Opsi Pakaryan: Editor Podcast


AlertMe

Editor Podcast

Kutha, Kutha
Remote
Duration
ora kasedhiya
Salary / Rate
ora kasedhiya
Proyek dikirim ing
05 / 13 / 20
situs
ora kasedhiya
Share

Prakawis Proyek

A agensi pemasaran konten sing khusus kanggo video sing duwe merek lan podcast nggoleki Podcast Editor kanggo wektu tim kanggo gabung karo tim kita!

Kita nggoleki editor podcast sing wis ngalami edit, nyampur lan ngontrol audio bisa digarap 20 jam seminggu. Dheweke bakal nggarap macem-macem seri podcast asli lan podcast merek klien kita.

Requirements:

• Pengalaman 3+ taun ing produksi audio
• Knack kanggo crita
• Bisa nyambut gawe kanthi cepet kanthi cepet
• katrampilan komunikasi sing apik banget

Kirimi resume lan portofolio sampeyan.

Tingkatno saiki kanggo katrangan luwih

Wis dadi anggota? Mangga mlebu Ing


AlertMe
Kiriman paling anyar dening Broadcast Beat Magazine (Delok Kabeh)