Home » Bintang » Postium Korea, Ltd. ngumumake distributor anyar kanggo Amerika

Postium Korea, Ltd. ngumumake distributor anyar kanggo Amerika


AlertMe

Kantor Pos Korea, Ltd, Desainer lan produsen solusi pemantauan video definitif kanggo produksi siaran lan film, kanthi bungah ngumumake janjian Postium America minangka distributor eksklusif kanggo Amerika Lor lan Kidul. Postium America bakal ngidini panuntun dhumateng produk pilihan lan integrasi lan nawarake produk liwat mitra saluran reseller sing ditambahake ing saindhenging Amerika.

"We are excited to have the Postium America team join our efforts to expand our global brand," ngandika Sung Il Cho, Presiden ing Postium Korea, Ltd., "Padha duwe pengalaman akeh ing sales lan marketing monitor siaran lan bakal dadi sumber gedhe kanggo reseller lan pelanggan sing padha."

CEO Postium America, Tim Giraldin lan VP Sales & Marketing, Wes Donahue, setya nglamar pengalaman lan pangerten produk kanthi pendekatan customer-centric kanggo ngembangaken pangsa pasar kanggo merek Postium.

"Iki wektu sing paling apik." ngandika Wes Donahue, "Industri kita ganti wujud karo model distribusi anyar lan pangiriman luwih akeh tinimbang sadurunge. Teknologi anyar kaya HDR lan 4K bakal ngganti carane kreator konten ngandhakake visi kreatif lan Postium America nawakake macem-macem fitur kaya-kaya, layar akurat tampilan kanggo nggawe manawa visi kasebut kanthi manawa direproduksi. "

Wiwit ngadeg ing 1999, Postium Korea wis dadi pemasok profesional, siaran, film, lan studio profesional ing perusahaan ing saindhenging donya. Kanggo luwih saka sepuluh taun, padha nggabungake keahlian teknis kanthi langsung input saka pelanggan kanggo ngembangake, nggawé mesin lan nggawé alat monitor profesional sing dipercaya para profesional ing saindenging donya.

Pemantau 4K HDR-Ready paling anyar saka Postium yaiku salah sawijining sing paling apik ing industri amarga fitur unik lan inovatif. Padha usaha kanggo menehi solusi sing dirancang ing saindhenging para pelanggan, syarat teknis, kreatif lan anggaran kanthi nggunakake teknologi paling canggih sing kasedhiya.

Postium tetep komit kanggo nyedhiyakake solusi total kanggo layar produksi siaran lan layar generasi sabanjure, nuduhake sukses bareng karo mitra, lan dadi pamimpin global ing pemantauan video profesional.

Kanggo informasi luwih lengkap, goleki www.postiumamerica.com utawa hubungi Postium America ing 833-POSTIUM (833-767-8486) utawa sales@postiumamerica.com.


AlertMe

Broadcast Beat Magazine

Broadcast Beat Magazine minangka mitra NAB Show Media resmi lan kita ngliputi Broadcast Engineering, Radio & TV Technology kanggo industri Animation, Broadcasting, Motion Picture and Post Production. Kita nutupi acara industri lan konvensi kaya BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Simposium Asset Digital lan liyane!

Posting paling anyar dening Broadcast Beat Magazine (Delok Kabeh)

8.4KFollowers
pelanggan
sambungan
Sambungake
Followers
pelanggan
langganan
29.4KPosts
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!