Home » Pangiriman isi » ATSC 3.0: Potensial Revolusioner Ing Pembuatan

ATSC 3.0: Potensial Revolusioner Ing Pembuatan


AlertMe

Greg Jarvis, Wakil Presiden Eksekutif lan General Manager ing Fincons US

Munculake standar ATSC 3.0 ing cincin AS ing jaman anyar kanggo para penyiar sing bakal nemokake padha duwe macem-macem alat anyar kanggo pengaruh kanggo njelajah potensial saka Hibrida TV lan kanggo mbantu supaya dadi luwih competitive ing tau pasar rame. Ngliwati Broadcast Broadcast tradisional kanthi TV sing disambungake njupuk kegiatan sing prasaja kanggo nonton televisi menyang panggung anyar kanthi ngenalake pilihan lan kontrol sing diwenehake dening penonton saiki. Pengalaman ing Eropa, ing ngendi HbbTV dadi standar kanggo dasawarsa saiki, nyedhiyakake kathah conto penyiar tradisional sing menarik lan sukses sing ngembangake jangkauan menyang digital liwat Hybrid TV.

Broadcasters, jaringan kabel, lan produser konten uga duwe keuntungan akeh; senadyan sawetara platform ngupayakake manungsa waé, saka media sosial kanggo game konsol, konsumen isih nglampahi meh rong jam saben dina nonton TV1. Sakitar 10% populasi AS isih nganggo televisi kanthi nggulung saka saluran menyang saluran. Mulane TV tradisional tetep dadi medium sing penting kanggo iklan, ningali persaingan saka saluran digital. Tambahake manawa penonton lawas kanthi daya luwih gedhé luwih seneng nonton televisi siaran, lan cetha yen divisi modul biologi OTT binary prasaja mung ora nggambarake pamireng sing ana.

Kanggo njamin kasetyan lan kapentingan saka konsumen (lan mulane mbuwang iklan luwih akeh), penyiar kudu ngupayakake inovasi sing mbukak kunci ATSC 3.0. Ing artikel iki, kita nyorot ing tren ndhuwur mbentuk masa depan pangiriman konten TV AS lan potensial efek potensial lan potensial iklan.

1. Isi sing disedhiyakake

Ngerteni preferensi lan penargetan pamirsa bakal dadi penting ing drive kanggo ngurangi ngoper lan nambah saluran katup. Siji-sijine sarana sing bener kanggo nonton ing saluran sing padha yaiku nawakake potongan isi sing khusus ditargetake kanggo raos pemirsa. Iki minangka alat sing wis dienggo dening panyedhiya OTT nanging kurang kaya TV tradisional amarga watesan teknologi sing ketok. Snipes sing katon ing sisih ngisor layar sajrone program kanggo nyedhiyakake informasi tambahan - kayata tanggal episode sabanjure bakal ditayangake - saiki bisa dianyari lan digawe luwih kuat; karo penyiar TV Next Gen bisa masang iklan metu sing muncul nalika salah sawijine episode entuk mbesuk ngenalake episode liyane, sawise ditampilake utawa malah seri sing padha sing dipilih kanthi otomatis adhedhasar preferensi pemirsane.

2. Adressable Advertising

Hibrida TV uga penting ngeculake potensial iklan sing bener-bener ditargetake. Jenis iklan iki ngidini merek ngirimake isi sing cocog kanggo rumah tangga individu, lan malah kanggo ngowahi iklan kanggo pamirsa sing beda ing omah sing padha, ngurangi upaya sing saleh ing pemirsa acak. Iki minangka alat sing dipigunakaké ing njaba sing bisa nyedhaki jutaan penonton; saka rumah TV 120 yuta ing AS, luwih saka 65 yuta duwe teknologi kanggo nampa ad alamat. 2 Saben warga saka rumah tangga bisa nampa iklan sing cocog karo umur,

jender, lokasi, kapentingan lan prilaku. Ing UK, umpamane, ing ngendi standar HbbTV wis dadi norma kanggo 10 taun3, 80% saka total kanal digital Kanal 4 teka saka iklan sing bisa ditemokaké, dheweke ngedol layanan video-on-demand kasebut All 44.

3. Geo-targeting

Iklan sing adhedhasar lan bisa ditangani uga bisa mbantu ngurangi biaya nalika pamirsa nonton iklan kasebut kanthi teliti bisa milih ing lokasi uga. Salah siji perusahaan sing wis ngupayakake keuntungan iki yaiku merek mobil mewah Maserati. Minangka produk niche, kampanye TV tradisional sing nyelehake akeh banget penonton minangka sumber daya sing gedhe banget. Sawijining iklan sing ditemokake, ing tangan liyane, bisa disebarake mung ing lokasi sing cedhak karo dealer, lan menyang pamirsa sing cocog karo panuku target merek. Ing 2018, Maserati ngluncurake kampanye iklan UK TV nasional sing pisanan kanthi bantuan teknologi TV sing ditargetake lan kunjungan sing dilacak marang dealer ing saindhenging jaman kampanye, nyediakake pengumpulan lan analisa data luwih lanjut. 5

Data lokasi bisa uga digunakake kanggo nyedhiyakake update cuaca regional utawa warta lokal ing wektu nyata liwat pop metu antarane nuduhake. Iki tegese pamirsa bisa ngakses nuduhake favorit lan migunani, informasi sing cocog ing sak panggonan, nyirorake pamindhahan saluran. Retaining penonton kanthi cara iki mbantu nangkep pangaruh sing luwih gedhe saka budget iklan, nalika uga nguatake loyalitas marang si penyiar.

4. Interactive Advertising

Adverts tradisional gumantung ing kapasitas kanggo tetep ing pikiran pamirsa 'tinimbang kemampuan kanggo inspirasi tumindak cepet. Nanging, ngenalake isi tambahan sing gegandhengan karo iklan ngidini pamirso ngakses informasi tambahan langsung. Sektor otomotif nyedhiyakake kasus liyane ing titik kanthi ngenalake pilihan kanggo nulis test drive kanggo mobil sing diiklankan ing layar ing penet tombol. Ana kesempatan sing ora ana watesan kanggo para pengiklan kanggo sesambungan karo konsumen kanthi cara iki lan menehi informasi lan penawaran luwih akeh.

5. Iklan sing ora dikepengini

Liyane liya saka sesambungan karo pamirso yaiku ngupayakake insentif kayata isi sing dikunci utawa hadiah tartamtu. Iklan video sing digayutake uga cocok kanggo lingkungan multikalan dina. Salah sijine iklan incentivized yaiku kanggo nawakake pemirsane kode voucher sing bisa ditebus ing piranti liya, kayata komputer tablet utawa smartphone. Studies nuduhake yen akeh konsumen dina saiki nonton TV karo piranti liyane ing ngarep; umpamane, padha bisa nelusur Twitter ing smartphone kanggo reaksi langsung marang program sing lagi ditonton. Iki tegese bisa langsung berinteraksi karo iklan lan awis ing hadiah sing ditampa.

Muncul saka OTT wis nglebokake penyiar ing sikil mburi kanthi nambah kompetisi lan ngarevolusi cara penonton ngira bisa ngowahi isi, nanging yen bisa ngupayakake potensial gedhe saka TV Genes Next, dheweke uga bakal diselehake kanggo ngalahake kompetisi saka pemain OTT uga perusahaan siaran liyane. Ora mung dheweke bakal bisa nambah kelenturan kanthi nargetake pamirsa ing multichannel lan cara sing diangkah, nanging bakal ngidini para pengiklan kanggo ngatur iklan kasebut marang pilihan lan rasa individu - saéngga ningkatake potensial kanggo melu lan ngajak aksi. Penyiar sing ngakoni révolusi ATSC 3.0 bakal nemokake piranti arsenal sing anyar lan langgeng kanggo target pamirsa kanthi cara sing luwih efektif lan pribadi, sauntara kanggo nandhaake iklan lan kaslametan jangka panjang.

Cathetan sikil:
1 Negara Broadcast TV ing 2019, Indeks Web Global, Februari 13, 2019
2 Ora Nguciwani Kabeh Sampeyan Wis Krungu Babagan Iklan TV Addressable, Ad Age, Oktober 24, 2018
3 DTG nyetujoni spek UK HbbTV, Broadband TV News, 30 September 2011
4 Berkat dhukungan TV, anggaran mulai wiwit saka Facebook, Digiday, Januari 24, 2019
5 Maserati katon iklan iklan sing ditarget kanggo golek mobil sing sugih, Digiday, May 22, 2018

About Greg Jarvis
Greg ndadékaké perusahaan jasa IT internasional Fincons bisnis AS. Swara taun 18 sing kepungkur dheweke wis miwiti produk lan layanan pengiriman OTT lan TV. Saiki dheweke ndadékaké upaya kanggo ngrancang lan masang Pengalaman Anggota Jajan Next lan bubar ngrilis rancangan antarmuka TV antarmuka sing paling apik lan buku sing diiringi.


AlertMe

Majalah Broadcast Beat

Broadcast Beat Magazine minangka mitra NAB Show Media resmi lan kita ngliputi Broadcast Engineering, Radio & TV Technology kanggo Animation, Broadcasting, Motion Picture and Post Production. Kita nutupi acara industri lan konvensi kaya BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Simposium Asset Digital lan liya-liyane!

Kiriman paling anyar dening Broadcast Beat Magazine (Delok Kabeh)