Home » News » Media Link Ngundhuh Perangkat Lunak Manajemen ProMD Versi Basa Jepang

Media Link Ngundhuh Perangkat Lunak Manajemen ProMD Versi Basa Jepang


AlertMe

Pranala Media, pabrikan lan pelopor ing teknologi liwat media IP, ngumumake peluncuran ProMD EMS - Japanese, penerjemah Jepang kanthi piranti lunak ProMD Enhanced Management System. Bakal ditampilake ing acara InterBee sing bakal teka, Nopember 14-16, 2018 ing Booth Media Links: Hall 3 / 3309.

ProMD EMS - Jepang ngidini pangguna nggunakake basa Jepang kanggo gampang ngakses sistem ProMD EMS kanggo piranti Media Link, kayadene Media MD8000 liwat solusi IP Transport, Series Switch MDXXUMUM, perangkat pinggiran jaringan MDP3000, uga minangka jaringan LAN lan WAN sing gegandhengan.

Sistem EMS ProMD minangka alat basis piranti lunak multi-user penting sing digunakake kanggo ngonfigurasi, menehi persetujuan, ngatur lan ngatasi masalah cilik kanggo jaringan IP video lan media transportasi cilik. Iki menehi operator lan penyiar jaringan kemampuan kanggo cepet nggawa layanan anyar online kanggo studio, lokasi remot lan lapangan, kabeh nalika ngawasi lan njaga performa lan keandalan sirkuit, trunk, lan piranti jaringan aktif.

Link Media ngembangake ProMD EMS - Jepang minangka bagian saka upaya strategis sing dilakoni kanggo nyedhiyakake solusi kualitas lan piranti sing disempurnakan supaya bisa langsung kanggo penyiaran lan penyedia layanan jaringan kanggo njaga lan ngoperasikake media rumit liwat jaringan transportasi IP.

"Kanthi peralatan Media Link sing akeh dipasang ing saindhenging Jepang, mesthi wae nggawe pangerten sing paling praktis kanggo nawakake pelanggan Jepang kita nganggo sistem manajemen jaringan ing basa dhewe," ujare Toshiyuki Naka, SVP, Global Sales of Media Links .

"Demonstrasi perangkat lunak bisa disusun liwat kantor perusahaan kita ing Kawasaki, Jepang, lan pengunjung InterBee 2018 bisa ndeleng piranti lunak ProMD EMS - Jepang ing Booth Media Link: Hall 3 / 3309," ateges Toshiyuki Naka.

Www.medialinks.com


AlertMe
8.4KFollowers
pelanggan
sambungan
Sambungake
Followers
pelanggan
langganan
29.4KPosts
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!