Home » News » Media Link Diluncurake Versi Basa ProMD Piranti Lunak Manajemen ProMD

Media Link Diluncurake Versi Basa ProMD Piranti Lunak Manajemen ProMD


AlertMe

Link Media, pabrikan lan pelopor ing media liwat teknologi transportasi IP, ngumumake peluncuran ProMD EMS - Japanese, penerjemah Jepang kanthi piranti lunak ProMD Enhanced Management System. Bakal ditampilake ing acara InterBee sing bakal teka, November 14-16, 2018 ing Booth Media Links: Hall 3 / 3309.

ProMD EMS - Jepang ngidini pangguna nggunakake basa Jepang kanggo gampang ngakses sistem ProMD EMS kanggo piranti Media Link, kayadene Media MD8000 liwat solusi IP Transport, Switch Series MDX Series, perangkat jaringan pinggiran MDP3000, uga minangka jaringan LAN lan WAN sing gegandhengan.

Sistem EMS ProMD minangka alat basis piranti lunak multi-user penting sing digunakake kanggo ngonfigurasi, nyediakake, ngatur lan troubleshoot jaringan IP video lan media transportasi cilik. Iki menehi operator lan penyiar jaringan kemampuan kanthi cepet nggawa layanan anyar online kanggo studio, lokasi remot lan lapangan, kabeh nalika ngawasi lan njaga kinerja lan keandalan sirkuit, trunk, lan piranti jaringan aktif.

Link Media ngembangake ProMD EMS - Jepang minangka bagian saka upaya strategis sing dilakoni kanggo menehi solusi kualitas lan piranti sing disempurnakan supaya bisa langsung kanggo penyiaran lan penyedia layanan jaringan kanggo njaga lan ngoperasikake media rumit liwat jaringan transportasi IP.

"Kanthi peralatan Media Link sing akeh dipasang ing saindhenging Jepang, mesthi wae nggawe pangerten sing paling praktis kanggo nawakake pelanggan Jepang kita nganggo sistem manajemen jaringan ing basa pribumi dhewe," ujare Toshiyuki Naka, SVP, Global Sales of Media Links .

"Demonstrasi perangkat lunak bisa disusun liwat kantor perusahaan kita ing Kawasaki, Jepang, lan pengunjung InterBee 2018 bisa ndeleng piranti lunak ProMD EMS - Jepang ing booth Media Link: Hall 3 / 3309," ateges Toshiyuki Naka.

www.medialinks.com


AlertMe