Home » News » LIVEU IBC 2019 PREVIEW

LIVEU IBC 2019 PREVIEW


AlertMe

Lokasi LiveU - Ngadeg 3.B62

LiveU bakal nampilake portofolio solusi-aktif 5G kanggo live newsgathering lan dinamis olahraga jangkoan kanggo saben jinis acara. Nggoleki game 2020 ing Tokyo, LiveU wis siap kanggo ndhukung atusan pelanggan kanthi teknologi HEVC sing menang.

IBC highlights kalebu:

CREATE: HEVC 4K unit lapangan

  • Solusi transmisi portabel LU600 4K HEVC saka LiveU nawakake video tanpa wates karo efisiensi bandwidth ekstrim. Edisi HEVC 600K-SDI paling anyar LU4 ngasilake streaming profesional 4Kp50 / 60 kanggo produksi kualitas, ndhukung aplikasi VR lan 360.
  • Kompak, unit LU300 HEVC sehat kanggo streaming urip. Ing titik rega sing nggumunake, solusi HEUX LU300 disesuaikan karo pelanggan sing mbutuhake unit lapangan sing luwih cilik kanggo video-on-the-go. Luwih fleksible, LU300 uga bisa dadi encoder video sing mandiri utawa bisa digunakake minangka hotspot mobile LiveU DataBridge kanggo konektivitas umum ing lapangan.
  • Profesional 1U 4K HEVC rackmount, LU610 4K HEVC kanggo kendaraan lan lokasi tetep. Enkoder kuat iki, adhedhasar teknologi LU600 4K HEVC LiveU, nawakake solusi hibrida sing sampurna kanggo truk SNG, distribusi titik-titik lan titik-ke-multipoint.

Kita bakal nduduhake paling anyar kita Aplikasi Aplikasi Remote-ing kanggo olah raga lan produser acara urip, kalebu:

  • Tally Light - nggawa gampang pengalaman studio urip menyang lapangan, piranti anyar penting iki mbisakake para wartawan kanggo ngerti langsung nalika lagi aktif ing udhara liwat indikator lampu merah sing disambungake menyang unit LiveU.
  • LiveU Graphics - alat produksi maya profesional sing gampang digunakake kanggo nambah grafis dinamis kanggo urip lepen. Panganggo bisa mung milih saka templat grafis sing siap gunakake utawa nggawe desain dhewe lan stream langsung marang media sosial utawa CDN.
  • Sinkronisasi AV lan dhukungan kanggo nganti saluran audio 8
  • LiveU Control - ngaktifake remot kontrol langsung saka unit LiveU liwat Smartphone

Kanthi wektu tundha end-to-end ukuran pangukur, produksi LiveU's Remote At-Home ngidini acara liyane bisa ditutupi karo logistik sing disederhanakake lan biaya sing suda. Acara-acara langsung multi-kamera bisa diprodhuksi saka kamar kontrol studio terpusat, tinimbang biaya produksi ing situs satelit truk.

Teknologi LiveU ing FIA World Rally Championship

MANAGE: Misi crita-sentris AI & liyane

Nyopir isi ingkang migunani, LiveU AI nawakake layanan AI crita-sentris kanggo pameran global. Layanan lengkap, powered by newsbridge, nawakake kontribusi lengkap komprehensif lan alat indeksasi video AI basis kanggo enriching, nggoleki lan ngakses isi urip utawa file basis. Operasi ing platform manajemen awan LiveU Central, LiveU AI bakal ngaktifake editors kanggo nelusur lan nemokake rekaman sing luwih cepet tinimbang ing jaman saiki, ngurangi beban tugas saben dina lan nggawe produksi wektu nyata luwih efisien.

Kita uga bakal nuduhake fitur LiveU Central anyar, Single Sign On (SSO) kanggo manajemen panganggo sing aman, terintegrasi karo direktori aktif pelanggan utawa Identity as Service (IDaaS).

PENGIRIMAN: Distribusi video IP

LiveU Matrix yaiku platform distribusi video IP generasi sabanjure LiveU, sing anyar dipilih dening CBS Newspath. Matrix nyedhiyakake layanan curation konten sing efisiensin, nguatake manajer kamar warta kanthi cepet lan gampang menehi akses afiliasi tanpa akses kanggo manggon feed saka unit LiveU ing lapangan lan sumber liyane tanpa gangguan, sumber daya tambahan, utawa biaya larang. Matrik uga becik kanggo prodhusèn olah raga supaya bisa urip kanthi cepet lan biaya-efektif kanggo sawetara tujuan lan stasiun TV.


AlertMe

Langsung

Langsung iku agensi komunikasi B2B sing nyedhiyakake bespoke PR, layanan pemasaran lan kreatif kanggo perusahaan teknologi ing industri video profesional, saka isi akuisisi liwat pengiriman menyang omah.

Kiriman paling anyar dening Langsung (Delok Kabeh)