Home » News » Prism Sound Updates Titan lan Atlas Audio Interfaces Kanthi Dante® Jaringan lan Kontrol New App

Prism Sound Updates Titan lan Atlas Audio Interfaces Kanthi Dante® Jaringan lan Kontrol New App


AlertMe

Prism Sound seneng ngumumake kasedhiyan kasedhiyan jaringan audio Dante® ing antarmuka audio multitrack Atlas sing menang lan Titan.

Unit kompatibel Dante anyar sing dideleng ireng, sing bakal kasedhiya wiwit triwulan kapindho 2019, bakal ditampilake ing booth Prism Sound (15321) ing NAMM 2019. Unit kasebut nduwe modul Dante MDIO anyar lan dikontrol nggunakake piranti lunak app sing kasedhiya kanggo platform Mac lan Windows. Iki ngidini ngontrol unit saka komputer sing disambung karo jaringan Dante utawa liwat sambungan USB sing ana.

Pambuka modul Dante Prism Sound ngluwihi sawetara opsi I / O kanggo Atlas lan Titan, sing uga kalebu pilihan kartu MDIO sing nyedhiyakake sambungan kompatibel kanggo piranti-piranti Pro Tools.

Kanggo ndhukung investasi panganggo Atlas lan Titan sing ana, Prisma Sound wis nyediakake kertu Dante lan app kontrol piranti anyar sing bisa digunakake karo kabeh unit lawas sing wis dienggo.

Direktur Sales and Marketing for Prism Sound, Graham Boswell, ngandika: "Dante mutusake minangka standar de facto kanggo distribusi audio digital antarane jaringan Ethernet lan ngidinake produk antarmuka audio unggulan kita kanggo nyambung seamlessly karo teknologi iki, kita nuduhake komitmen tenan mangsa. "

Babagan app kontrol piranti lunak anyar, Boswell nambah: "Aplikasi kontrol piranti lunak anyar minangka pembaruan sing penting banget, uga kanggo para panganggo Atlas lan Titan sing anyar, uga para pengguna Lyra. Nyedhiyakake presentation sing luwih cetha, sing luwih apik kanggo user ing jendhela sing luwih resik, supaya gampang diwaca ing layar 4K paling anyar uga ing komputer lawas. "

Pangguna ora mbutuhake antarmuka Dante bakal bisa ngundhuh firmware paling anyar lan app kontrol piranti lunak sing dianyari kanthi gratis saka situs web Prism Sound.

Sing kepengin nganyarke kanggo Dante bisa tuku kertu MDIO-DANTE lan uga ngupgrade aplikasi firmware lan perangkat lunak Atlas utawa Titan, sing bakal kasedhiya saka situs web Prism Sound tanpa biaya tambahan.

Kanggo informasi luwih lengkap, please visit Sound prism ing NAMM 2019 utawa kontak [Email protected].

Prakawis Prisma Swara
Diadeg ing taun 1987, Prism Sound ngasilake piranti lunak audio digital profesional lan piranti lunak audio kanggo produksi musik lan swara kanggo pasar musik, film, televisi, radio lan media lan macem-macem piranti pangukuran khusus sing digunakake ing pangembangan peralatan audio, manufaktur, bangunan sistem lan pangopènan. Kisaran produk perusahaan kalebu sawetara antarmuka audio sing nutupi aplikasi saka desktop utawa rekaman mobile & produksi menyang fasilitas studio utama; Prism Sound uga ngasilake piranti lunak workstation produksi produksi SADIE sing digunakake dening penyiar nasional utama kayata BBC, uga akeh omah mastering jagad lan insinyur rekaman musik klasik utawa live. Piranti pangukuran Prism Swara digunakake kanggo ngukur kinerja piranti elektronik audio utawa piranti elektronik lan uga diadegake ing sektor manufaktur utama kayata elektronik otomotif, headphone lan headset uga audio profesional.

Kanggo informasi luwih lengkap: www.prismsound.com


AlertMe