Home » Kebijakan Privasi

Kebijakan Privasi

Broadcast Beat - Kebijakan Privasi

Ringkesan

Privasi sampeyan penting kanggo kita, supaya kita wis ngembangake Kebijakan Privasi sing ngemot informasi penting kayata sing kita, carane lan ngapa kita ngumpulake informasi pribadhi, uga cara kita nggunakake lan nyimpen informasi iki, kalebu babagan hubungan sampeyan lan nggunakake situs web lan aplikasi kita (apps). We nyuwun sampeyan maca kanthi teliti amerga ngandhut informasi penting lan nerangake carane hubungi kita yen sampeyan duwe pitakon. Uga mangga diwenehi tandha manawa kanthi nggunakake layanan kita, kita nganggep yen sampeyan seneng-seneng kanggo ngolah informasi pribadhi kaya sing kasebut ing Kebijakan Privasi iki.

Sapa sing Kita

Broadcast Beat minangka properti media digital sing dirancang kanggo nyedhiyakake kabar-kabar teknologi ing industri siaran, film, lan produksi postingan. We are dumunung ing 4028 NE 6th Avenue, Fort Lauderdale, FL 33334. Nomer kontak kita yaiku 954-233-1978. Akses menyang platform kita kasedhiya liwat situs web kita www.broadcastbeat.com. Broadcast Beat nduweni komitmen kanggo nglindhungi privasi lan data saka wong-wong sing ngetutake isi kita.

Informasi Pribadi Panjenengan

We appreciate you following news and information we provide to our industry and consider information sensitive information. Tujuan kita kanggo njamin transmisi kita aman lan privasi panjenengan tetep. Saliyane, nalika sampeyan nggoleki kaca situs web, kita nglacak sing kanggo tujuan analitis kayata testing, desain, lan topik sing menarik kanggo sampeyan. Kita uga nyimpen informasi apa wae sing sengaja dikirim; contone, email kontak, saran program, pitakonan babagan program ing pameran industri, panjalukan kanggo wawancara, kertas putih, webinar lan kontes.

Pangreksan Data Pribadi Sampeyan

Wigati privasi kita ngandhani apa data pribadhi (PD) lan data non-pribadi (NPD) kita bisa ngumpulake saka sampeyan, cara ngumpulake, kepiye cara nglindhungi, cara sampeyan bisa ngakses lan ngganti. Kabar privasi kita uga nerangake hak hukum tartamtu sing sampeyan karo data pribadhi.

Hak sampeyan

Nalika nggunakake situs web lan aplikasi kita, lan ngirim data pribadi marang kita, sampeyan bisa duwe hak tartamtu miturut Peraturan Perlindungan Data Umum (GDPR) lan hukum liyane. Gumantung ing basis hukum kanggo ngolah data pribadhi, sampeyan bisa duwe sawetara utawa kabeh hak ing ngisor iki:

  1. Hak kanggo dilaporake - Sampeyan duwe hak kanggo dilaporake babagan data pribadi sing dikumpulake saka sampeyan, lan carane prosese.
  2. Hak akses - Sampeyan duwe hak kanggo njaluk konfirmasi yen data pribadhi lagi diproses lan duwe kemampuan kanggo ngakses data pribadhi.
  3. Hak kanggo mbenerake - Sampeyan duwe hak kanggo ndandani data pribadhi yen ora akurat utawa ora lengkap.
  4. Hak kanggo erasure (sampeyan kudu lali) - Sampeyan duwe hak njaluk panyuwunan utawa pambusakan data pribadhi yen ora ana alesan sing bisa ditemtokake supaya bisa terus diproses.
  5. Hak kanggo matesi pangolahan - Sampeyan duwe hak kanggo 'mblokir' utawa matesi pangolahan data pribadhi. Nalika data pribadhi diwatesi, kita diwenehake kanggo nyimpen data sampeyan, nanging ora ngolah maneh.
  6. Portabilitas data - Sampeyan duwe hak kanggo njaluk lan entuk data pribadi sing diwenehake marang sampeyan lan nggunakake aplikasi kasebut kanggo tujuan sampeyan dhewe. Kita bakal nyedhiyani data sampeyan ing dina 30 saka panyuwunan sampeyan. Kanggo nyuwun data pribadhi, hubungi kita nggunakake informasi ing ndhuwur kabar iki.
  7. Hak kanggo obyek - Sampeyan duwe hak kanggo mbantah kanggo ngolah data pribadhi kanggo alasan ing ngisor iki: Processing didhasarake kapentingan sah utawa kinerja tugas ing kapentingan umum / ngleksanani wewenang resmi (kalebu profil); Pemasaran langsung (kalebu profil); lan Processing kanggo tujuan riset lan statistik ilmiah / sajarah. Hak ing hubungan karo nggawe keputusan otomatis lan profil.
  8. Penggawe keputusan lan kepribadian individu otomatis - Sampeyan bakal duwe hak ora bakal tundhuk keputusan sing adhedhasar proses otomatis, kalebu profiling, sing ngasilake efek hukum bab sampeyan utawa sing uga duwe pengaruh banget marang sampeyan.
  9. Nglebokaké panjaluk marang panguwasa - Sampeyan duwe hak ngajukake panjaluk karo panguwasa pengawas yen informasi sampeyan durung diproses kanthi netepi Peraturan Umum Perlindungan Data. Yen panguwasa pengawas gagal ngatasi keluhan kanthi bener, sampeyan bisa duwe hak kanggo obat. Kanggo rincian babagan hak-hak panjenengan miturut angger-anggering Toret, riko www.privacyshield.gov/

Hukum pelaksanaane

Kita ora bakal nyedhiyani data kanggo penegak hukum tanpa aturan pengadilan. Apa sing kedadeyan, kita bakal nyoba menehi informasi babagan panyuwunan kasebut kajaba kita wis dicegah saka anggone nindakake.

Nggunakake Cookies

Nalika nggunakake Broadcast Beat kita bisa nggunakake "cookies", "web beacon", lan perangkat sing padha kanggo ngrekam aktivitas sampeyan. Iki potongan-potongan cilik informasi disimpen ing hard drive, ora ing situs Broadcast Beat.

Kita nggunakake cookie kanggo nggoleki situs web Broadcast Beat kanthi gampang, lan ngelingi informasi babagan sesi sing saiki. Kita ora nggunakake teknologi iki kanggo ndelok sampeyan utawa nyerang privasi sampeyan. Sampeyan bisa mateni cookie lan teknologi nelusuri liwat browser web.

Keamanan lan Penyimpenan

Situs web Broadcast Beat nduweni langkah-langkah keamanan standar industri kanggo nyegah mundhut, nyalahi panggunaan, lan owah-owahan informasi ing kontrol kita. Nalika ora ana "keamanan sampurna" ing Internet, kita bakal njupuk kabeh langkah sing wajar kanggo ngamanake keamanan informasi sampeyan.

Kabeh data dienkripsi liwat SSL / TLS nalika ditularake antarane server lan browser. Data basis data kita ora ndhelik (amarga kudu kasedhiya kanthi cepet), nanging kita bisa nyadhiyakake data kanthi cepet.

Kita ora bakal ngedol utawa nuduhake data iki karo pihak katelu apa wae.

Data sing dibusak

Kita tetep nggawe backup, dirancang kanggo pemulihan sistem catastrophic, kanggo dina 30. Upamané dibalèkaké ing siklus dina 30. Nalika email diwaca lan ora disimpen, piranti kasebut bakal diresiki kanthi otomatis ing siklus 30.

Owahan lan Pitakonan

Amandemen kanggo pernyataan iki bakal dikirim menyang URL iki lan bakal efektif nalika dikirim. Panggunaan terus saka situs iki sawise posting apa wae amandemen, modifikasi, utawa owah-owahan bakal nyedhiyakake acceptance saka amandemen kasebut. Kita bakal menehi lapuran babagan owah-owahan sing signifikan dening emailing pemilik akun utawa dening manggonake kabar penting ing situs kita. Yen sampeyan duwe pitakonan babagan pernyataan privasi iki utawa urusan karo Broadcast Beat, sampeyan bisa ngontak kita ing [Email protected].