Home » Kebijakan Privasi

Kebijakan Privasi

Broadcast Beat - Kebijakan Privasi

Ringkesan

Privasi sampeyan penting kanggo kita, mula kita wis nggawe Kebijakan Privasi sing ngemot informasi penting kayata sapa sejatine kita, kepiye lan kenapa kita nglumpukake informasi pribadi, uga cara nggunakake lan nyimpen informasi iki, kalebu gegayutan karo akses sampeyan lan panggunaan situs web lan aplikasi (aplikasi). Kita njaluk diwaca kanthi tliti amarga ngemot informasi penting lan nerangake cara ngubungi kita yen sampeyan duwe pitakon. Uga elinga yen nggunakake layanan, kita nganggep sampeyan seneng ngolah informasi pribadi kaya sing dijelasake ing Kebijakan Privasi iki.

Sapa sing Kita

Broadcast Beat minangka properti media digital sing dirancang kanggo nyedhiyakake kabar-kabar teknologi ing industri siaran, film, lan produksi postingan. We are dumunung ing 4028 NE 6th Avenue, Fort Lauderdale, FL 33334. Nomer kontak kita yaiku 954-233-1978. Akses menyang platform kita kasedhiya liwat situs web kita www.broadcastbeat.com. Broadcast Beat nduweni komitmen kanggo nglindhungi privasi lan data saka wong-wong sing ngetutake isi kita. 

Informasi Pribadi Panjenengan

Sampeyan seneng yen sampeyan melu warta lan informasi sing diwenehake kanggo industri lan nimbang informasi sensitif data. Tujuane kanggo njaga supaya transmisi aman lan privasi sampeyan dijaga. Kajaba iku, nalika sampeyan browsing kaca situs web, kita nglacak kanggo tujuan analitis kayata nyoba desain anyar sing ramah pangguna lan topik sing sampeyan minat. Kita uga bakal nyimpen informasi sing sampeyan kirim kanthi sukarela; contone, email kontak, saran pemrograman, pitakon babagan program ing pameran industri, panjaluk kanggo wawancara, kertas putih, webinar lan kontes. 

Pangreksan Data Pribadi Sampeyan

Wigati privasi kita ngandhani apa data pribadhi (PD) lan data non-pribadi (NPD) kita bisa ngumpulake saka sampeyan, cara ngumpulake, kepiye cara nglindhungi, cara sampeyan bisa ngakses lan ngganti. Kabar privasi kita uga nerangake hak hukum tartamtu sing sampeyan karo data pribadhi.

Hak sampeyan

Nalika nggunakake situs web lan aplikasi kita, lan ngirim data pribadi marang kita, sampeyan bisa duwe hak tartamtu miturut Peraturan Perlindungan Data Umum (GDPR) lan hukum liyane. Gumantung ing basis hukum kanggo ngolah data pribadhi, sampeyan bisa duwe sawetara utawa kabeh hak ing ngisor iki:

  1. Hak kanggo dilaporake - Sampeyan duwe hak dilaporake babagan data pribadi sing dikumpulake saka sampeyan, lan cara proses kasebut.
  2. Hak akses - Sampeyan duwe hak kanggo njaluk konfirmasi manawa data pribadi sampeyan diproses lan duwe kemampuan ngakses data pribadi.
  3. Hak kanggo mbenerake - Sampeyan duwe hak ndandani data pribadi yen ora akurat utawa ora lengkap.
  4. Hak kanggo mbusak (hak bakal dilalekake) - Sampeyan duwe hak njaluk mbusak utawa mbusak data pribadi yen ora ana alesan sing kuat supaya bisa terus proses.
  5. Hak kanggo matesi pangolahan - Sampeyan duwe hak kanggo 'mblokir' utawa matesi pamrosesan data pribadi sampeyan. Yen data pribadi sampeyan diwatesi, kita diidini nyimpen data, nanging ora diproses luwih dawa.
  6. Portabilitas data - Sampeyan duwe hak kanggo njaluk lan entuk data pribadi sing diwenehake marang sampeyan lan nggunakake aplikasi kasebut kanggo tujuan sampeyan dhewe. Kita bakal nyedhiyani data sampeyan ing dina 30 saka panyuwunan sampeyan. Kanggo nyuwun data pribadhi, hubungi kita nggunakake informasi ing ndhuwur kabar iki.
  7. Hak kanggo mbantah - Sampeyan duwe hak mbantah kanggo ngolah data pribadi sampeyan amarga alasan ing ngisor iki: Pangolahan adhedhasar kapentingan sing sah utawa nindakake tugas kanggo kepentingan umum / nggunakake panguwasa resmi (kalebu profil); Pemasaran langsung (kalebu profil); lan Pemrosesan kanggo tujuan riset ilmiah lan statistik lan statistik. Hak-hak sing ana gandhengane karo nggawe keputusan lan profil kanthi otomatis.
  8. Pengambilan keputusan lan profil individu kanthi otomatis - Sampeyan duwe hak ora tundhuk karo keputusan sing adhedhasar mung proses otomatis, kalebu profil, sing ngasilake efek hukum babagan sampeyan utawa uga mengaruhi sampeyan. 
  9. Nglebokaké panjaluk marang panguwasa - Sampeyan duwe hak ngajukake panjaluk karo panguwasa pengawas yen informasi sampeyan durung diproses kanthi netepi Peraturan Umum Perlindungan Data. Yen panguwasa pengawas gagal ngatasi keluhan kanthi bener, sampeyan bisa duwe hak kanggo obat. Kanggo rincian babagan hak-hak panjenengan miturut angger-anggering Toret, riko  www.privacyshield.gov/

Hukum pelaksanaane

Kita ora bakal nyedhiyani data kanggo penegak hukum tanpa aturan pengadilan. Apa sing kedadeyan, kita bakal nyoba menehi informasi babagan panyuwunan kasebut kajaba kita wis dicegah saka anggone nindakake.

Nggunakake Cookies

Nalika nggunakake Broadcast Beat kita bisa nggunakake "cookies", "web beacon", lan perangkat sing padha kanggo ngrekam aktivitas sampeyan. Iki potongan-potongan cilik informasi disimpen ing hard drive, ora ing situs Broadcast Beat.

Kita nggunakake cookie kanggo mbantu navigasi situs web Broadcast Beat kanthi gampang, lan kanggo ngelingi informasi babagan sesi sampeyan saiki. Kita ora nggunakake teknologi iki kanggo ndelok sampeyan utawa nyerang privasi sampeyan. Sampeyan bisa mateni cookie lan teknologi pelacakan liwat browser web.

Keamanan lan Penyimpenan

Situs web Broadcast Beat duwe langkah-langkah keamanan standar industri kanggo nglindhungi kerugian, penyalahgunaan, lan pangowahan informasi ing kontrol kita. Sanajan ora ana "keamanan sing sampurna" ing Internet, kita bakal njupuk kabeh langkah sing cukup kanggo ngamanake keamanan informasi sampeyan.

Kabeh data dienkripsi liwat SSL / TLS nalika ditularake antarane server lan browser. Data basis data kita ora ndhelik (amarga kudu kasedhiya kanthi cepet), nanging kita bisa nyadhiyakake data kanthi cepet.

Kita ora bakal ngedol utawa nuduhake data iki karo pihak katelu apa wae.

Data sing dibusak

Kita tetep nggawe backup, dirancang kanggo pemulihan sistem catastrophic, kanggo dina 30. Upamané dibalèkaké ing siklus dina 30. Nalika email diwaca lan ora disimpen, piranti kasebut bakal diresiki kanthi otomatis ing siklus 30.

Owahan lan Pitakonan

Amandemen kanggo pernyataan iki bakal dikirim menyang URL iki lan bakal efektif nalika dikirim. Panggunaan terus saka situs iki sawise posting apa wae amandemen, modifikasi, utawa owah-owahan bakal nyedhiyakake acceptance saka amandemen kasebut. Kita bakal menehi lapuran babagan owah-owahan sing signifikan dening emailing pemilik akun utawa dening manggonake kabar penting ing situs kita. Yen sampeyan duwe pitakonan babagan pernyataan privasi iki utawa urusan karo Broadcast Beat, sampeyan bisa ngontak kita ing [email dilindhungi].

Aja tindakake link iki utawa sampeyan bakal dicekal saka situs iki!