Home » Kebijakan Privasi

Kebijakan Privasi

Broadcast Beat - Kebijakan Privasi

Ringkesan

Privasi sampeyan penting kanggo kita, supaya kita wis ngembangake Kebijakan Privasi sing ngemot informasi penting kaya sing kita, carane lan ngapa kita ngumpulake informasi pribadhi, uga cara kita nggunakake lan nyimpen informasi iki, kalebu babagan hubungan sampeyan lan nggunakake situs web lan aplikasi kita (apps). Kita nyuwun sampeyan maca kanthi teliti amerga ngandhut informasi penting lan nerangake carane hubungi kita yen sampeyan duwe pitakon. Uga mangga diwenehi tandha manawa kanthi nggunakake layanan kita, kita nganggep yen sampeyan seneng-seneng kanggo ngolah informasi pribadhi kaya sing kasebut ing Kebijakan Privasi iki.

Sapa sing Kita

Broadcast Beat minangka properti media digital sing dirancang kanggo nyedhiyakake berita-lan-informasi babagan siaran, film, lan industri produksi. We are dumunung ing 4028 NE 6th Avenue, Fort Lauderdale, FL 33334. Nomer kontak kita yaiku 954-233-1978. Akses menyang platform kita kasedhiya liwat situs web kita Www.broadcastbeat.com. Broadcast Beat nduweni komitmen kanggo nglindhungi privasi lan data saka wong-wong sing ngetutake isi kita.

Informasi Pribadi Panjenengan

We appreciate you following news and information we provide to our industry and consider information sensitive information. Tujuan kita kanggo njamin transmisi kita aman lan privasi panjenengan tetep. Kajaba iku, nalika sampeyan nggoleki kaca situs web, kita nglacak sing kanggo tujuan analitis kayata testing, desain, lan topik sing menarik kanggo sampeyan. Kita uga nyimpen informasi apa wae sing sengaja dikirim; contone, email kontak, saran program, pitakon babagan pamrograman ing pertunjukan industri, panjalukan kanggo wawancara, kertas putih, webinar lan kontes.

Pangreksan Data Pribadi Panjenengan

Wigati privasi kita ngandhani apa data pribadhi (PD) lan data non-pribadi (NPD) kita bisa ngumpulake saka sampeyan, kepriye ngumpulake, kepiye cara nglindhungi, cara sampeyan bisa ngakses lan ngganti. Kabar privasi kita uga nerangake hak-hak hukum tartamtu sing sampeyan karo data pribadhi.

Hak sampeyan

Nalika nggunakake situs web lan aplikasi kita, lan ngirim data pribadi marang kita, sampeyan bisa duwe hak-hak tartamtu miturut Peraturan Perlindungan Data Umum (GDPR) lan undang-undang liyane. Gumantung ing basis legal kanggo ngolah data pribadhi, sampeyan bisa duwe sawetara utawa kabeh hak ing ngisor iki:

  1. Hak kanggo dilaporake - Sampeyan duwe hak kanggo dilaporake babagan data pribadhi sing dikumpulake saka sampeyan, lan kepiye prosese.
  2. Hak akses - Sampeyan duwe hak kanggo njaluk konfirmasi sing data pribadhi lagi diproses lan duwe kemampuan kanggo ngakses data pribadhi.
  3. Hak kanggo mbenerake - Sampeyan duwe hak nduwe data pribadhi didandani yen ora akurat utawa ora lengkap.
  4. Hak kanggo erasure (sampeyan kudu lali) - Sampeyan duwe hak kanggo njaluk nyopot utawa pambusakan data pribadhi yen ora ana alesan sing bisa ditemokake kanggo terus ngolah.
  5. Hak kanggo matesi pangolahan - Sampeyan duwe hak kanggo 'mblokir' utawa matesi pangolahan data pribadhi. Nalika data pribadhi dibatasi, kita diwenehake kanggo nyimpen data, nanging ora kanggo proses luwih lanjut.
  6. Portabilitas dataSampeyan duwe hak njaluk lan njaluk data pribadhi sing disedhiyakake kanggo kita lan nggunakake aplikasi kasebut kanggo tujuan sampeyan dhewe. Kita bakal nyedhiyani data sampeyan ing dina 30 saka panyuwunan sampeyan. Kanggo nyuwun data pribadhi, hubungi kita nggunakake informasi ing ndhuwur kabar iki.
  7. Hak kanggo obyek - Sampeyan duwe hak kanggo mbantah marang kita ngolah data pribadhi kanggo alasan kaya mengkene: Processing didhasarake kapentingan sah utawa kinerja tugas ing kapentingan / panguwasa umum saka panguwasa resmi (kalebu profil); Pemasaran langsung (kalebu profil); lan Processing kanggo tujuan riset lan statistik ilmiah / sajarah. Hak-hak ing hubungan karo nggawe keputusan otomatis lan profil.
  8. Penggawe keputusan lan kepinteran individu kanthi otomatis - Sampeyan bakal duwe hak ora bakal tundhuk keputusan sing adhedhasar proses otomatis, kalebu profiling, sing mrodhuksi efek hukum bab sampeyan utawa sing uga nduwe pengaruh banget marang sampeyan.
  9. Nglebokaké panjaluk marang panguwasaSampeyan duwe hak ngajukake complaint karo panguwasa pengawas yen informasi sampeyan durung diproses kanthi netepi Peraturan Umum Perlindungan Data. Yen panguwasa supervisine gagal ngatasi keluhan kanthi bener, sampeyan bisa duwe hak kanggo obat. Kanggo rincian babagan hak-hak panjenengan miturut angger-anggering Toret, riko www.privacyshield.gov/

Hukum pelaksanaane

Kita ora bakal nyedhiyani data marang penegak hukum tanpa aturan pengadilan. Apa sing kedadeyan, kita bakal nyoba menehi informasi babagan panyuwunan kasebut kajaba kita wis dicegah saka anggone nindakake.

Nggunakake Cookies

Nalika sampeyan nggunakake Broadcast Beat kita bisa nggunakake "cookies", "web beacon", lan perangkat sing padha kanggo nlacak aktivitas sampeyan. Iki potongan-potongan cilik informasi disimpen ing hard drive, ora ing situs Broadcast Beat.

Kita nggunakake cookie kanggo nggoleki situs web Broadcast Beat kanthi gampang, lan ngelingi informasi babagan sesi sing saiki. Kita ora nggunakake teknologi iki kanggo ndelok sampeyan utawa nyerang privasi sampeyan. Sampeyan bisa mateni cookie lan nelusuri teknologi liwat browser web.

Keamanan lan Penyimpenan

Situs web Broadcast Beat nduweni langkah-langkah keamanan standar industri ing panggonan kanggo nglindhungi mundhut, nyalahi panggunaan, lan owah-owahan informasi ing kontrol kita. Nalika ora ana apa-apa minangka "keamanan sampurna" ing Internet, kita bakal njupuk kabeh langkah sing wajar kanggo njamin keamanan informasi sampeyan.

Kabeh data dienkripsi liwat SSL / TLS nalika ditularake antarane server lan browser. Data basis data kita ora dienkripsi (amarga kudu kasedhiya kanthi cepet), nanging kita arep ndhelikake data kanggo ngaso.

Kita ora bakal ngedol utawa nuduhake data kasebut karo pihak katelu apa wae.

Data sing dibusak

Kita tetep nggawe backup, dirancang kanggo pemulihan sistem catastrophic, kanggo dina 30. Backup dibalekake ing siklus dina 30. Nalika email dibaca lan ora disimpen, piranti kasebut bakal diresiki kanthi otomatis ing siklus 30.

Owahan lan Pitakonan

Amandemen kanggo pernyataan iki bakal dikirim menyang URL iki lan bakal efektif nalika dikirim. Panggunaan terus saka situs iki sawise posting apa wae amandemen, modifikasi, utawa owah-owahan bakal nyedhiyakake acceptance saka amandemen kasebut. Kita bakal menehi lapuran babagan owah-owahan sing signifikan dening emailing pemilik akun utawa kanthi menehi kabar penting ing situs kita. Yen sampeyan duwe pitakonan babagan pernyataan privasi iki utawa urusan karo Broadcast Beat, sampeyan bisa ngontak kita ing Editor@broadcastbeat.com.

8.4KFollowers
pelanggan
sambungan
Sambungake
Followers
pelanggan
langganan
29.4KPosts
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!