Home » Jobs » Asisten Produksi

Pembukaan proyek: Asisten Produksi


AlertMe

posisi: {jeneng pegawean}
Company: Sockeye Media LLC
Lokasi: New York NY US
Latihan ing musik, produksi video, desain. Latar mburi film utawa video ora dibutuhake. Tanggung jawab kalebu macem-macem administratif, clerical lan…

Liyane >>


AlertMe
Kiriman paling anyar dening Broadcast Beat Magazine (Delok Kabeh)