Home » Jobs » Teknisi Produksi

Lowongan Kerja: Production Engineer


AlertMe

posisi: {jeneng pegawean}
Company: Grup Manajemen Broadcast, LLC
Lokasi: Las Vegas NV US
Insinyur produksi bakal tanggung jawab kanggo njaga lan ngatasi masalah peralatan siaran, ngabantu karo proyek integrasi, lan ngolah ...

Liyane >>


AlertMe

Majalah Broadcast Beat

Broadcast Beat Magazine minangka mitra NAB Show Media resmi lan kita ngliputi Broadcast Engineering, Radio & TV Technology kanggo Animation, Broadcasting, Motion Picture and Post Production. Kita nutupi acara industri lan konvensi kaya BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Simposium Asset Digital lan liya-liyane!

Kiriman paling anyar dening Broadcast Beat Magazine (Delok Kabeh)