Home » Jobs » Produser

Lowongan Kerja: Producer


AlertMe

posisi: {jeneng pegawean}
Company: Tampa Bay Buccaneers
Lokasi: Tampa FL US
Ngalami Adobe Premiere, Adobe After Effects, lan Adobe Photoshop dibutuhake. Tanggung jawab kanggo konseptualisasi, perencanaan, videografi, editing lan ...

Liyane >>


AlertMe

Majalah Broadcast Beat

Broadcast Beat Magazine minangka mitra NAB Show Media resmi lan kita ngliputi Broadcast Engineering, Radio & TV Technology kanggo Animation, Broadcasting, Motion Picture and Post Production. Kita nutupi acara industri lan konvensi kaya BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Simposium Asset Digital lan liya-liyane!

Kiriman paling anyar dening Broadcast Beat Magazine (Delok Kabeh)