Home » Jobs » Engineer / Produser Audio

Opening Proyek: Engineer / Produser Audio


AlertMe

posisi: {jeneng pegawean}
Company: Studio Rekaman Waysound
Lokasi: Fox River Grove IL US
Ngarahake video, nyunting video, mbenerake warna, nggawe grafis gerakan, operator kamera, lampu kanggo video. Tukang angkat kilogram 40.

Liyane >>


AlertMe

Majalah Broadcast Beat

Broadcast Beat Magazine minangka mitra NAB Show Media resmi lan kita ngliputi Broadcast Engineering, Radio & TV Technology kanggo Animation, Broadcasting, Motion Picture and Post Production. Kita nutupi acara industri lan konvensi kaya BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Simposium Asset Digital lan liya-liyane!

Kiriman paling anyar dening Broadcast Beat Magazine (Delok Kabeh)