Home » News » Produsen lan Musician Paul Gal nglanjutake Pemantau asil PMCXXXXUMUM

Produsen lan Musician Paul Gal nglanjutake Pemantau asil PMCXXXXUMUM


AlertMe

Produsen musik lan label label Paul Gala wis nginstal PMC result6 Komponen referensi cedhakfield ing studio kasebut ing Afrika Selatan lan seneng karo swara sing dikirimake menyang proyek rekaman lan nyampur.

"Aku nandur modhal ing monitorXXXX amarga dheweke larang regane, mula bisa uga kuwatir lan kuwat banget," jlentrehe. "Aku isih duwe pasangan monitor cedhak karo PMC TB6S-AII sing aku tresnani, nanging ing mratelakake panemume, pemantau2 bisa uga dadi juru pidato paling apik PMC lan aku rumangsa bakal nggunakake dheweke ing salawas-lawase."

Komposer lan seniman uga produser, Gala sinau teknik swara saka bapake, John Galanakis, sing uga dadi produser terkenal lan pemilik label rekaman, khusus ing musik Afrika. Sawise mbuwang sawetara taun ing Eropa - utamane ing London, Berlin lan Tuscany - Gala bubar bali menyang Afrika Kidul lan ngadeg studio ing Johannesburg sing tumindak minangka pangkalan kanggo band dheweke dhewe, Hunter As A Horse, lan label rekaman, Bad Future .

"Bad Future Mesthi dadi bisnis kulawarga," ujare. "Bojoku minangka A&R, panulis lan komposer lan aku nulis label karo sedulurku, sing manggon ing London. Kita nemokake lan ngembangake bakat enom ing Afrika Kidul lan mbantu dheweke bisa nggayuh potensi lengkap minangka seniman. Umume musik indie nanging kita uga ngeculake sawetara barang pop sing luwih peteng. Artis saiki kita yaiku James Deacon, nanging kita duwe sawetara seniman liyane sing dikembangake. "

Label kasebut uga fokus kanggo entuk produksi lan musik dhewe saka seniman Afrika Kidul sing dituju menyang acara TV, trailer, film lan iklan ing Eropa lan AS.

Studio Gala, sing digunakake kanggo ngrekam lan nyampur proyek, didhasarake ing sekitar analogi hibrida lan persiyapan digital karo konversi Metric Halo. Ana uga pilihan peralatan outboard analog kalebu Saluran Modular saka Overstayer lan kompresor bis WES Audio sing dikontrol kanthi digital, kalebu macem-macem mikropon, EQ lan kompresor kalebu sawetara unit katup sing dibangun khusus.

Gala nambahake, pemantau asil6 anyar, sing diwenehake dening distributor Afrika Selatan California Pro Audio, Benjamin Pro Audio, menehi apa sing ora ilang ing pemantauan pemantauan kasebut.

"Aku ngerti supaya transparan, luar biasa mbukak kanggo dicampur nanging uga, ing wektu sing padha, padha muni gaya, larang, lan nyenengake tenan nalika muter campuran utawa trek referensi."

Kanggo informasi luwih lengkap babagan Bad Future, bukaken www.badfuture.net.

-ends-

Prakawis PMC
PMC minangka prodhuk sistem spiker sing misuwur ing donya, piranti pilihan ing kabeh aplikasi ngawasi profesional ultra-kritis, lan uga kanggo audiophile cerdas ing omah, ing ngendi dheweke menehi jendela transparan menyang maksud asli artis rekaman. Produk PMC nggunakake bahan sing paling apik lan prinsip desain, kayata teknologi bass-loading Advanced Transmission Line (ATL ™), amplifikasi amplifikasi lan teknik DSP lanjutan kanggo nggawe pembicara sing nyetel swara lan musik persis kaya nalika digawe , kanthi resolusi paling dhuwur, lan tanpa werna utawa distorsi. Kanggo informasi luwih lengkap babagan klien lan produk, waca www.pmc-speakers.com.


AlertMe