Home » Jobs » Video lan Multimedia Producer

Pembukaan proyek: Produser Video lan Multimedia


AlertMe

posisi: {jeneng pegawean}
Company: DePaul University
Lokasi: Chicago IL US
Statistika Multikultural. Ing DePaul University, kita ngupaya calon-calon sing pengin nggabungake kita ing misi kita kanggo nyedhiyakake akses pendidikan kanggo kabeh ....

Liyane >>


AlertMe

Majalah Broadcast Beat

Broadcast Beat Magazine minangka mitra NAB Show Media resmi lan kita ngliputi Broadcast Engineering, Radio & TV Technology kanggo Animation, Broadcasting, Motion Picture and Post Production. Kita nutupi acara industri lan konvensi kaya BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Simposium Asset Digital lan liya-liyane!

Kiriman paling anyar dening Broadcast Beat Magazine (Delok Kabeh)