Home » Jobs » New Media Video Producer

Pembukaan proyek: New Media Video Producer


AlertMe

posisi: {jeneng pegawean}
Company: Penguin Pittsburgh
Lokasi: Pittsburgh PA US
Keahlian yang kuat dalam After Effects. New Media Video Producer. Pinguin Pittsburgh ngupaya Produser Video Media Baru kanggo nggawe, nyunting, lan ngoptimalake ...

Liyane >>


AlertMe

Majalah Broadcast Beat

Broadcast Beat Magazine minangka mitra NAB Show Media resmi lan kita ngliputi Broadcast Engineering, Radio & TV Technology kanggo Animation, Broadcasting, Motion Picture and Post Production. Kita nutupi acara industri lan konvensi kaya BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Simposium Asset Digital lan liya-liyane!

Kiriman paling anyar dening Broadcast Beat Magazine (Delok Kabeh)