Home » Jobs » Program Internasional Musim panas - Produksi Preform Film & Audio

Opsi Proyek: Program Internasional Musim panas - Preform Film & Produksi Pos Audio


AlertMe

posisi: {jeneng pegawean}
Company: Konsole, LLC.
Lokasi: New York NY US
Iki minangka seri video part 12 sing bakal disebar lan promosi luwih saka telung wulan. Sampeyan bakal nggarap tangan karo loro pendiri Konsole kanggo…

Liyane >>


AlertMe

Majalah Broadcast Beat

Broadcast Beat Magazine minangka mitra NAB Show Media resmi lan kita ngliputi Broadcast Engineering, Radio & TV Technology kanggo Animation, Broadcasting, Motion Picture and Post Production. Kita nutupi acara industri lan konvensi kaya BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Simposium Asset Digital lan liya-liyane!

Kiriman paling anyar dening Broadcast Beat Magazine (Delok Kabeh)