Home » Nggawe konten » PSSI Sukses Transisi Engineers Komplek American American Idol

PSSI Sukses Transisi Engineers Komplek American American Idol


AlertMe

Perusahaan ngalahake tantangan COVID-19 kanggo ngirim siaran groundbreaking

Kanthi COVID-19 kanthi dramatis ngowahi cara televisi sing diprodhuksi, PSSI Global Services nyelehake keahlian teknik manajemen teknik lan desain acara langsung kanggo menehi arti finale Amerika sing paling apik kanggo pamirsa ing saindenging negara.

Amarga langkah-langkah jarak lan watesan sosial ing kumpul gedhe, para kontes lan hakim ora bisa ketemu ing salah sawijining lokasi kanggo pungkasan, nambah kerumitan proyek. Kanggo ngrampungake tantangan iki, PSSI duwe kendharaan transmisi lan insinyur ing omah kontes pungkasan ing saindenging negara, nganggo macem-macem kamera. Perusahaan kasebut uga duwe kendharaan transmisi lan insinyur ing omah-omah para hakim - Katy Perry, Lionel Richie, Lukas Bryan - lan host, Ryan Seacrest, maneh nggunakake pirang-pirang kamera.

Nalika iku, ing Burbank, California, PSSI duwe teleport mobile CK35 ing njaba studio produksi kanggo nampa kabeh feed remot lan ngirim host ing saben lokasi, uga menehi ABC bali menyang jaringan. Kabeh feed remot lan bali dikirim ing telung transponder ing Eutelsat 113 West A, nggunakake Teleport Internasional PSSI minangka titik akses kanggo insinyur terpencil PSSI.

Kanggo nggabungake kabeh papan kasebut sing kapisah dadi pertunjukan kohesi, PSSI kolaborasi karo Nextologies, panyedhiya layanan siaran video pungkasan sing adhedhasar ing Kanada, kanggo nyebarake peralatan NXT-4 Nextologies menyang wolung lokasi. Teknologi iki ngaktifake tim produksi ing Burbank kanggo ngontrol saben kamera kanthi jarak kanthi nggambar menyang kamera liwat internet umum. Nextologies uga nyedhiyakake produser American Idol ing saindenging jagad kanthi portal web énkripsi kanggo nonton latihan lan acara langsung.

"Nolak acara kerumitan tingkat iki mbutuhake teknologi sing tepat lan jumlah manajemen proyek lan keahlian teknik sing luar biasa," ujare Matt Bridges, presiden televisi Strategis ing PSSI. "PSSI duwe sumber daya kanggo njupuk tantangan siaran, lan sukses ing proyek iki minangka bukti pengalaman lan bakat tim kita. Iki minangka kesempatan sing apik kanggo nindakake apa sing paling apik - golek solusi. "

Saiki PSSI duwe lan ngoperasikake 70 kendaraan transmisi seluler - luwih saka panyedhiya layanan transmisi liyane - adhedhasar ing saindenging Amérika Lor, uga PSSI International Teleport, PSSI Pittsburgh Videotech Center, lan sistem uplink C / Ku flyaway internasional lan domestik. Perusahaan ngatur kiriman liwat C-band, Ku-band, serat, IP lan ikatan mRNA lan menehi layanan video, audio lan data ing saindenging jagad.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan PSSI lan layanan, riko www.pssiglobal.com.

Babagan Layanan Global PSSI

Wiwit taun 1979, PSSI Global Services duwe spesialisasi ing koordinasi, produksi lan distribusi program domestik lan internasional. Minangka manajemen acara, transmisi, produksi lan konektivitas global, PSSI Global Services kanthi lancar nangani transmisi liwat C-band, Ku-band, serat, IP lan ikatan mRNA lan menehi layanan video, audio lan data langsung ing ndonya. Saiki perusahaan duwe lan luwih saka 70 kendharaan transmisi seluler - luwih saka panyedhiya layanan transmisi liyane - adhedhasar ing saindenging Amérika Lor, uga PSSI International Teleport, PSSI Pittsburgh Videotech Center, lan sistem uplink C / Ku flyaway internasional lan domestik. Kanggo informasi luwih lengkap, riko www.pssiglobal.com.


AlertMe