Home » Bintang » PTZOptics Nerbitake Controller Joystick anyar

PTZOptics Nerbitake Controller Joystick anyar


AlertMe

Downingtown, PA - 17 Februari 2021 - PTZOptics, pabrikan utama kamera robot kualitas siaran, ngumumake rilis PT-SuperJoy-G1 Joystick Controller, solusi lengkap sing ndhukung kontrol kamera adhedhasar serial lan jaringan. SuperJoy nyedhiyakake kontrol produksi multicamera canggih ing pucuk driji pangguna saka level kemampuan apa wae. Pangguna bakal duwe kontrol kanthi lengkap kanggo PTZOptics utawa kamera HuddleCamHD, uga kontrol Sony, Birddog, Newtek, lan kamera PTZ liyane kanggo setelan sing dipilih. 

"Ora ana kasus panggunaan sing salah kanggo SuperJoy," ujare Matt Davis, Insinyur Utama ing PTZOptics. “Kita nggawe joystick iki kanggo 'main apik' karo persiyapan pangguna. Kita nyoba supaya universal, kanggo nggarap piranti sabisa. Ora masalah penyebaran sampeyan, iki pancen cocog karo skenario. "

Preset tombol Pencet lan Pangaturan On-The-Fly

SuperJoy bisa diprogram karo nganti 255 pramuka kamera PTZ, kalebu 9 "prabawa cepet." Pangguna uga bisa nggawe nganti papat klompok kontrol kamera supaya bisa gampang ngganti adegan. Papat tombol sing bisa disetel SuperJoy bisa diprogram kanggo memicu “super preset” sing ngluwihi kamera, ngirim perintah khusus liwat HTTP, UART, TCP utawa UDP menyang peralatan adhedhasar jaringan kalebu lampu, speaker, lan tampilan. Prakteke piranti apa wae sing bisa dikontrol liwat IP bisa dipicu dening SuperJoy.

SuperJoy nawakake kontrol sing ngluwihi posisi lan zoom kamera. Nggunakake tombol tambahan, operator bisa nyetel kacepetan telusuran, miring, zoom, lan prasetel. SuperJoy uga duwe tombol kanggo nyetel sawetara menit kanggo nggedhekake, fokus, setelan iris / rana, lan bathi abang lan biru. Daya kanggo nyetel iki wis imbang kanthi kemampuan nyetel gardhene kontrol sing kasedhiya. "Mode dhasar" internal wis bisa mateni kontrol liyane, kajaba kontrol lan prabawa joystick kamera siji, dene "mode matriks" menehi pangguna kemampuan kanggo nelpon prasetel nganti telung kamera. Preduli mode apa wae, SuperJoy murup tombol sing kasedhiya kanggo pangguna. Mode dhasar lan matrik ngidini para sukarelawan lan pangguna pemula melu produksi video tanpa wedi yen ana kesalahan. 

Serbaguna, Kuat, Bisa Diakses

Saiki kasedhiya kanggo pesen $ 989 AS MSRP, SuperJoy dirancang kanggo ngatasi macem-macem aplikasi, ukuran produksi, lan set keterampilan. Kanthi prasetel serbaguna lan kemampuan nyetel sing apik, solusi iki bisa uga dikontrol produksi multicamera sing paling kompleks. SuperJoy kalebu garansi winates 2 taun lan saiki kasedhiya kanggo pre-order. Kanggo spesifikasi produk lan informasi luwih lengkap, bukak ptzoptics.com/superjoy/

Babagan PTZOptics

PTZOptics minangka produsen solusi robot pan, miring, zoom kanggo macem-macem aplikasi siaran, kalebu produksi video lan streaming langsung. Didegake ing 2014, PTZOptics ngganggu industri audiovisual profesional nalika klompok insinyur saka perusahaan integrasi sistem sing dihormati nggawe sing pertama ing portofolio kamera sing dadi bagean saka visi kanggo nggawe "piso tentara swiss" kanggo kabutuhan kompleks lanskap siaran. Kantor pusat ing Downingtown, Pa., Startup kasebut kanthi cepet ngilangi sawetara merek paling gedhe ing kategori kamera PTZ. Kanthi distribusi global ing luwih saka 50 negara, PTZOptics wis ngasilake sumber daya industri utama, kalebu seri live StreamGeeks. Paul Richards PTZOptics wis nulis sawetara buku eksplorasi babagan topik populer ing industri, kayata "Helping Your Church Live Stream" lan "Esports in Education." Timnya uga ngasilake Worship Summit Live triwulan, sing nglumpukake ewonan pimpinan gereja lan sukarelawan ing saindenging jagad. PTZOptics minangka adhine perusahaan ing HuddleCamHD, produsen kamera konferensi video profesional. Sinau luwih lengkap ing www.PTZOptics.com.

Pencet Kontak

Komunikasi Caster

[email dilindhungi]

P: 401-792-7080

 


AlertMe
Aja tindakake link iki utawa sampeyan bakal dicekal saka situs iki!