Home » Bintang » Quickchannel Melu Program Mitra Solusi Cisco kanggo EMEA, USA & Kanada

Quickchannel Melu Program Mitra Solusi Cisco kanggo EMEA, USA & Kanada


AlertMe

Quickchannel nawakake platform video sing misuwur ing pasar kanthi fokus kesederhanaan, keamanan lan integrasi. Perusahaan saiki wis ngumumake yen gabung karo Program Mitra Solusi Cisco® kanggo EMEA, USA lan Kanada.

“Disetujoni karo Cisco jumbuh karo strategi kita mbangun sistem eko ​​ing sekitar Quickchannel. Kita nganggep iki minangka kemitraan strategis sing bakal nambah rega kanggo para pelanggan lan nulungi pertumbuhan "ujare Viktor Underwood, CEO ing Quickchannel. Streaming lan rekaman langsung minangka cara sing populer lan efisien kanggo organisasi kanggo nggayuh pamirsa sing akeh. Minangka anggota Program Mitra Solusi Cisco, Quickchannel saiki bisa nawakake layanane minangka penawaran tambahan kanggo solusi konferensi video Cisco. Nggabungake kalorone bakal mbantu perusahaan supaya bisa interaksi, melu lan komunikasi karo karyawan uga pelanggan kanthi cara sing efisien, hemat biaya lan cara sing aman. "Amarga Cisco dadi pemain global, kemitraan iki uga bakal duwe peran penting kanggo ekspansi internasional Quickchannel sing saiki ana." ujar Martin Stadig, Manajer Ekspansi Internasional.

Program Mitra Solusi Cisco, nggabungake Cisco karo vendor perangkat lunak lan perangkat lunak independen pihak katelu kanggo ngirim solusi integral kanggo pelanggan gabungan. Kanggo informasi luwih lengkap babagan Quickchannel, bukak menyang: developer.cisco.com/ecosystem/spp/solutions/187432/

Quickchannel
Perusahaan kasebut didegaké ing taun 1995 lan mesthi darmabakti kanggo ngirim solusi video lan streaming kanthi teknologi utama. Solusi bisnis perusahaan inti Quickchannel, nggawe organisasi dadi luwih berkelanjutan lan hemat biaya. Kanthi makarya kanthi digital lan organisasi jarak adoh nyuda biaya lan wektu lelungan. Thanks kanggo solusi iki, dheweke uga entuk luwih akeh pamirsa ing macem-macem zona wektu global, kanthi konten sing direkam lan direkam. Kanggo informasi luwih lengkap, bukak, quickchannel.se/en/


AlertMe
Aja tindakake link iki utawa sampeyan bakal dicekal saka situs iki!