Home » News » Quincy Media nginstal Mediaproxy LogServer minangka bagéan saka sistem pematuhan lan sistem log generasi sabanjure

Quincy Media nginstal Mediaproxy LogServer minangka bagéan saka sistem pematuhan lan sistem log generasi sabanjure


AlertMe

Melbourne, Australia - 14 Agustus 2019 - Mediaproxy, panyedhiya utama solusi siaran IP berbasis lunak, ngumumake manawa Quincy Media yaiku ngetrapake logging logging pematuhan LogServer lan platform pemantauan off-air minangka bagean overhaul utama kanggo operasi ngawasi lan pematuhan.

Quincy Media adhedhasar ing kutha ing Quincy, ing kutha kasebut ing pungkasan abad kasongolas minangka penerbit koran lokal. Quincy Newspapers Inc (QNI) pindhah menyang pasar siaran ing 1947 nalika mbukak stasiun radio komersial pertama Quincy. Sajrone 1970s QNI ngembang kanthi tuku saluran TV lan terus nggawe portofolio ing abad 21st. Quincy Media, nalika QNI ing 2016, saiki duwe stasiun TV ing Arizona, Missouri, Indiana, Iowa, Minnesota, New York, Virginia lan Wisconsin, uga rong koran lan loro layanan radio.

Teknologi Mediaproxy kudu diinstal ing kabeh stasiun TV Quincy Media lan digunakake kanggo log lan ngawasi layanan off-air 138 saliyane aliran OTT. Broadcast iki wis tuku LogServer TSoIP (Transport Stream liwat IP), OTT Logging and Monitoring and TS Monitoring / Analysis system, sing bakal ditrapake lan didhukung dening mitra teknis utama, NFB Consulting.

Ngomentari keputusan kanggo investasi ing Mediaproxy, direktur operasi kamar kontrol Quincy Media, ujar, "Kepatuhan lan konfirmasi output kita penting banget kanggo stasiun TV lan kita nggolek teknologi canggih sing bakal nyedhiyakake efisien, lengkap , lan gampang nggunakake cara mriksa kabeh sinyal saka siji antarmuka. Sawise evaluasi lengkap, kita nggarap Mediaproxy kanggo pematuhan 24 / 7 generasi saiki lan pemantauan ing stasiun Quincy. Kita ngarep banget bisa nggarap Mediapoxy saiki lan ing ngarep uga. "

Wakil presiden solusi Mediaproxy ing AS, Mark Rushton, nambah, "Quincy Media wis nggawe jaringan stasiun TV lokal ing Amerika lan nggoleki cara paling apik kanggo tundhuk karo standar siaran lan njamin output berkualitas tinggi. Kita seneng nampi minangka pangguna anyar LogServer lan ngarep-arep iki bakal dadi hubungan bisnis sing dawa lan produktif. "

###

Quincy Media, Inc.
Quincy Media, Inc., sing sadurunge dikenal minangka Quincy Newspapers, Inc., yaiku perusahaan media kulawarga sing duwe lan nglakokake stasiun televisi ing pasar 16, koran ing rong pasar, radio ing siji lan platform digital ing kabeh. Tapak sikil siaran kita nyakup bagean ing Midwest ndhuwur - kita duwe rong utawa luwih properti ing Illinois, Iowa, Minnesota lan Wisconsin. QMI uga nerbitake stasiun televisi ing Tucson, Arizona, Fort Wayne, Indiana, Bluefield, West Virginia lan Binghamton, New York. Hubungan jaringan televisi kita kalebu ABC, NBC, CBS lan FOX. QMI uga duwe lan ngurus Herald-Whig ing Quincy, Illinois lan Kurir - Kirim ing Hannibal, Missouri.
Kanggo informasi luwih lengkap, mangga kunjungi quincymediacareers.com

Babagan Mediaproxy
Wiwit 2001, atusan teknisi ing ndonya, gumantung saben-saben solusi piranti lunak terpadu Mediaproxy kanggo pemantauan, analisis, multiviewing lan panangkepan video langsung saka siaran lan sumber OTT. Kanthi dhukungan kanggo format lan standar sing paling anyar kalebu 24K, HEVC, SMPN 2022-6, SMPET 2110, NDI, HLS, MPEG-DASH, lan DVB-2, Mediaproxy nggabungake analisis insiden ing udara, konten lan verifikasi iklan liwat gampang nggunakake browser web lan antar muka seluler. Patuhi peraturan siaran lan IP streaming saiki, Mediaproxy ndhukung kabeh standar industri saiki kanggo katrangan tertutup, DVB Subtitling, SCTE-35, SCTE-104 lan swara. Apa ing lemah utawa ing méga, pemantauan siaran, analisis lan fungsi sing tundhuk bisa dileksanakake kabeh ing sak panggonan.
Kanggo informasi luwih lengkap, mangga kunjungi www.mediaproxy.com

Pencet kontak:
Fiona Blake
Page Melia PR
Tel: + 44 7990 594555
[Email protected]


AlertMe

Page Melia PR

Kanthi bebarengan pengalaman meh taun 40 nggarap Public Relations, Page Melia PR ora mung agensi PR liyane.

Kene, tim darmabakti, informatif lan hasrat seneng nyinaoni hal-hal sing beda kanggo njamin suara klien kita. We are inovasi carane pesen sampeyan dituduhake.

Kanthi praktis Strategi Konten Pribadi lan Praktik PR kita mbatalake 'PR ngomongake' kosong lan delve langsung menyang jantung masalah, fokus ing ngrangsang pikiran kepemimpinan artikel, studi kasus lan posting blog.

Ora mung kita nyambut gawé bebarengan karo para pemimpin, influencer, lan pembuat keputusan kanggo nyoroti masalah-masalah sing ndadékaké lan ngganti industri kita, kita uga nduwèni hubungan sing kuat karo wartawan, editor, lan publikasi kanggo nyipta klien sing pengin dibahas - lan pembaca arep maca.