Home » News » QYOU Media ngangkat veteran industri Krishna Menon minangka Chief Revenue Officer The Q India

QYOU Media ngangkat veteran industri Krishna Menon minangka Chief Revenue Officer The Q India


AlertMe

• Veteran industri sing akeh pengalaman karo pengalaman ing media program kanggo pasar pemuda
• Setel kanggo ngedongkrak ad sales lan sponsor minangka Q India kanthi cepet ningkat ing pasar seluler kanthi cepet ing 230 yuta pelanggan

Dublin / Los Angeles / QNOU Media Inc. (TSXV: QYOU OTC: QYOUF) ("QYOU Media" utawa "Perusahaan") saiki ngumumake yen dheweke wis milih Krishna Menon minangka Chief Revenue Officer saka Q India (aka: Q). Adhedhasar Mumbai, Mr. Menon bakal ngetokake revenue iklan lan sponsor ing salah sawijining pasar paling cepet QYOU Media.

Pak Menon wis dawa rong dekade pengalaman sales lan marketing ing industri media lan hiburan India. Sadurunge gabung ing The Q India, dheweke dadi Chief Marketing Officer ing Sakal Media Group lan General Manager ing Jaringan 18 Media. Pak Menon bakal tanggung jawab kanggo ningkatake periklanan iklan lan ningkatake bathi digital, saluran lan platform seluler kanthi nggawe kesempatan anyar kanggo monetisasi. Pak Menon uga bakal ngawasi ekspansi Q dadi gagasan marketing influencer.

QYOU Media wis cepet nyedhiyakake dhewe minangka panggonan sing cocog kanggo konten asli digital sing paling apik ing India, minangka conto saka peluncuran The Q ing Tata Sky lan Jio TV. Penampilan Mr. Menon minangka bagéan saka anugrah wigati sing nyenengake kanggo perusahaan, kang kalebu jeneng sing mantan Sony Pictures of Presidential Television Television Andy Kaplan, minangka ketua non-eksekutif dewan lan debut aplikasi The Q mobile ing Google Play store. Ing April 2018, perusahaan ngumumake rencana kanggo ngembangake wutah ing India kanthi menehi kesempatan gedhe ing pasar seluler paling cepet ing donya, kanthi 168 yuta pelanggan.

Sunder Aaron, General Manager di The Q ngendika: "Bisnis Q India berkembang cepet, lan kita bungah bisa mbangun semangat iki kanthi nggawa Krishna menyang tim manajemen eksekutif kita. Krishna nduweni rekaman trek proven media lan bisnis seluler ing wilayah kasebut. Dheweke uga wong sing ngerti cara ngolah lan ngembangake merek lan bakal dadi pemain kunci nalika kita luwih tuwuh ing Q dadi saluran utama lan program pamrograman kanggo wong India enom sing umur 20-30. "

Krishna Menon nambah, "Aku seneng nggabung karo tim Q India. Aku antuk mbiyantu mbangun Q dadi merek hiburan utama kanggo kaum muda India lan ngupaya kesempatan anyar kanggo nggedhekake potensial pendapatan liwat promosi iklan, distribusi saluran lan kampanye influencer karo mitra. "

-ENDS-


AlertMe
8.4KFollowers
pelanggan
sambungan
Sambungake
Followers
pelanggan
langganan
29.4KPosts
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!