Home » News » RASCULAR IBC 2019 PREVIEW

RASCULAR IBC 2019 PREVIEW


AlertMe

Think Control, Think Rascular

Rascular yaiku perusahaan desain lunak sing nggawe aplikasi kontrol presisi kanggo teknologi video profesional pihak katelu. We work across broadcast, streaming and A / V sectors. Luwih gampang utawa ora, aplikasi kita bisa nyakup teknologi SDI lan IP, kalebu NewtekNDI® protokol, nyedhiyakake panel basis utawa panel sing ditemtokake dening pangguna sing ngidini akses menyang kabeh fungsi sing dibutuhake, menehi pangguna kontrol presisi sing perlu, sanajan ing extremis.

Ngadeg 6.C19

IBC DEBUT

CastAway

Rascular terus nggedhekake integrasi NewtekNDI® protokol, ngumumake pangembangan CastAway, aplikasi Helm anyar, sing nyedhiyakake kontrol master NDI ing piranti lunak. Iki ngidini pangguna bisa gampang nemokake lan ndeleng sumber sing mlebu, diwenehi ing multiviewer. Saliyane, Castaway uga kalebu kemampuan pamindahan / presentation sing ganti kanggo nangani transisi, penyisipan logo lan liya-liyane. Aplikasi routing standalone NDC Rascular RouteMaster-Lite uga entuk keuntungan saka kemampuan multiviewer anyar iki.

Nganyarke

Helm keuntungan saka sawetara upgrade, kalebu kemampuan kanggo ngontrol saiki Desain Blackmagic's multifaceted HyperDeck siaran deck. Liwat Helm, para pengguna saiki bisa uga nyeret lan nyelehake grup kontrol transportasi siji menyang panel panganggo kanggo nyedhiyakake kontrol server sing luwih gampang. Helm digabungake karo Contour ShuttlePro USB jog / antena roda, sing gampang dianggo, kontrol sensor sing dianggo karo keyboard lan mouse, saiki bisa digunakake kanggo kontrol transportasi server ing Helm. PESA kontrol dalan uga kasedhiya karo Helm.

Nggabungake integrasi karo YouTube lan Facebook Live

Ing pertunjukan pisanan ing IBC 2019, Rascular nyorot kemampuan kanggo nyedhiyakake langsung streaming langsung YouTube lan uga kemampuan kanggo ngidini streaming gampang menyang Facebook Live, nggunakake teknologi kontrol kapal perang Helm. Iki bisa digayuh liwat Helm ing PC utawa liwat, web panel piranti sing ana gandhengane piranti.

Uga ing pameran

WebCentre yaiku aplikasi independen piranti sing nyedhiyakake nggawe lan ngatur peran pangguna perorangan, kontrol panel konfigurasi lan akses menyang panel kanggo kontrol piranti. Iku on-premise basis server, karo sembarang browser modern ing piranti apa wae - tablet, PC, smartphone - bisa ngakses pangguna kontrol panel tartamtu miturut setelan Manajemen pangguna. Nggunakake HTTPS, iku kanthi aman.

RouteMaster-Lite yaiku aplikasi lisensi single-based, PC-based, sing adhedhasar teknologi RouteMaster kuat Rascular lan dirancang kanggo nyedhiyani kontrol dalan lengkap kanggo sumber NDI nganti ukuran router 20 × 20 maksimum.

RouteMaster nggabungake teknologi kontrol lan emulasi router Rascular kanggo mbentuk sistem kontrol router sing kuat lan fleksibel. Dibangun ing modul software nyoba lan dites, RouteMaster bisa dipigunakaké kanthi maneka warna video siaran lan router audio - past, saiki lan masa depan, Sato SDI lan SDI / IP - saka manufaktur router utama. Uga menehi kontrol sumber NDI. Iku cocok kanggo instalasi router anyar utawa nambah kapabilitas - lan umur - saka sistem sing ana. RouteMaster uga saiki kalebu kemampuan baris dasi, saéngga integrasi gampang ndandani virtual NDI ing fasilitas SDI.


AlertMe

Langsung

Langsung iku agensi komunikasi B2B sing nyedhiyakake bespoke PR, layanan pemasaran lan kreatif kanggo perusahaan teknologi ing industri video profesional, saka isi akuisisi liwat pengiriman menyang omah.