Home » News » Rising Sun Pictures Education: Joannah Anderson Interview

Rising Sun Pictures Education: Joannah Anderson Interview


AlertMe

Learning carane dadi profesional.

Adelaide, Australia Kidul- Rising Sun Pictures Education wis dadi watu sing mlaku sing akeh seniman enom wis digunakake kanggo nggawe kabisat saka kelas menyang industri. Joannah Anderson iku siji. Sawise sukses ngrampungake Program Sertifikat Graduate Certificate Program RSP / UniSA 12 ing Dinamika Efek lan Pencahayaan Dinamis sadurungé taun iki, Joannah mung ndarbeni proyek pisanan minangka Artist 3D Pencahayaan Junior ing studio film Mill-launched Technicolor ing Adelaide. The Sale, Victoria native saiki bakal nempatake skills dheweke sinau ing 3D efek visual efek kanggo praktis nggunakake ing film proyèk ditemtokake kanggo bioskop ing ndonya.

Joannah bubar kasebut karo RSP babagan pengalaman dheweke ing RSP, proyek anyar lan masa depan dheweke.

RSP: Endi sampeyan pisanan sinau efek visual?

Joannah Anderson: Ing AIE (Academy of Interactive Entertainment) ing Adelaide. Aku 18 lan kepengin sinau babagan animasi nanging kampung halamanku, Sale, ora menehi apa-apa. Minangka kedadeyan, wong tuwanaku lagi merencanakan pindah menyang Adelaide lan AIE wis bubar nalika iku, aku banjur pindhah karo wong-wong mau.

RSP: Apa sampeyan sinau?

JA: Animasi lan efek visual 3D. Aku miwiti ing program game, nanging pungkasane ditransfer menyang film lan entuk Advanced Diploma in Screen and Media.

RSP: Apa sing mimpin sampeyan RSP?

JA: AIE duwé omah terbuka lan siji saka penutur saka Rising Sun Pictures. Aku panginten yen aku ora ditawarke kanthi langsung ing sekolah, aku bakal duwe pengalaman liyane ing RSP.

RSP: Carane sampeyan nemokake dalane?

JA: Iku pancene apik banget. Sampeyan bisa mlaku ing lingkungan studio lan sinau saka profesional, lan sampeyan bisa melu kanca-kanca ing sembarang wektu. Aku entuk rumangsa yen studio gedhe dianggo, carane wong sesambungan. Kursus kasebut minangka program Sertifikat Graduate ing Dynamic Effects and Lighting. Utamane digunakake Houdini. Iku pisanan nggunakake piranti lunak sing.

RSP: Apa angel kanggo sampeyan bisa munggah kanggo nelpon?

JA: Sedhela. Sawetara kanca sekelasku wis pengalaman karo Houdini, mula aku bisa nglakoni. Nanging kabeh padha mbantu aku. Konsep iki rada beda karo piranti lunak sing aku digunakake sadurunge, nanging yen aku yakin, gampang.

RSP: Apa sampeyan seneng dalane?

JA: Oh ya, aku tresna iku! Iku apik tenan.

RSP: Apa salah sawijining instruktur sampeyan nduwe pengaruh khusus marang sampeyan?

JA: Ya. Greg lan Sam, instruktur cahya kita, ngganti kabeh pendapatku marang cahya. Nalika aku nggabung ing dalan, aku kepengin ora bakal kepengin weruh cahya. Aku kepengin mlebu menyang VFX, nanging ing tengah-tengah kasebut. Greg nuduhake kita isih Monsters, Inc. lan nedahake rincian cahya, carane sampeyan nggunakake lampu kanggo milih werna tartamtu. Dheweke banget sanget babagan, lan sing mateni aku. Aku ngerti yen sampeyan bisa nulis crita karo cahya, utawa ngarahake mripat penonton menyang wilayah tartamtu film. Dheweke secara harfiah ngajarake carane ngowahi cahya dadi seni.

RSP: Pinten skills sampeyan ganti liwat minggu 12?

JA: Padha apik banget, cepet banget. Nalika aku nglamar RSP, aku ora mikir aku bakal ditampa. Ing wektu aku rampung ing dalan, aku wis showreel cahya sing tresna. Aku dikirim menyang Technicolor percaya yen aku duwe kesempatan kanggo nampa proyek. Aku dadi luwih apik babagan dhéwé.

RSP: Kejabi latihan teknis, apa sing sampeyan ngerti babagan dadi artis profesional?

JA: Kita ninggalaken paguyuban-paguyuban ing dinten-dinten ing pundi kita sampun kapapar ing sadaya tingkat profesional industri ingkang ngandhani babagan karyanipun. Kita uga duwe sawetara sesi karo rekrut sing menehi saran babagan nggarap proyek, cara kanggo nindakake awak nalika wawancara, lan apa sing dikarepake para pengusaha. Sing mbantu aku akeh karo wawancara proyekku.

RSP: Apa program ketemu pangarepan sampeyan?

JA: Iku ngluwihi dheweke. Ing wiwitan, aku rumangsa banget, supaya aku ora ngerti apa-apa. Nanging sing diarani ora bener. Kabeh sing kudu dilakoni yaiku nggedhekake awakmu lan kerja keras. Ing telung sasi, Rising Sun Pictures mulang babagan aku dadi profesional.

RSP: Carane sampeyan nampa proyek ing Mill?

JA: Aku duwe sepupu sing kerja ing industri lan dheweke ngandhani yen Technicolor bakal teka ing Adelaide. Aku ngajokake kanthi becik. Rong minggu mengko, dheweke ngajak aku menyang wawancara. Rong minggu sawisé kuwi, aku ditawani tugas.

RSP: Fantastic. Sugeng!

JA: Matur suwun. Iku latihan apik lan wektu sing apik.

RSP: Apa proyek sampeyan kudu?

JA: Aku saiki latihan ing departemen lampu. Kita durung miwiti produksi. Dheweke nggunakake Katana. Dadi, aku sinau program anyar maneh. Nanging oke. Iku banget padha karo Houdini.

RSP: Pungkasane sampeyan bakal nggarap proyek hiburan?

JA: Fitur film utamane. Aku wis kepengin nyambut gawe ing film wiwit aku isih cilik. Iku jenis kejut sing aku bakal digunakake ing film ing karya pisanan.

RSP: Ngendi sing arep dikunjungi saka kene?

JA: Aku seneng menyang Vancouver utawa London. Aku duwe impen siji wae mbukak studio dhewe. Nanging iki sawise aku nggawe jaringan lan njaluk ngerti wong.

RSP: Saran apa sampeyan duwe kanggo seniman liyane?

JA: Seneng proses iki. Aja banget keras ing awak dhewe. Kita kabeh kudu mulai nang endi wae. Njaluk pirang jam kanggo dadi profesional. Bekerja keras lan sijine bebarengan presentation kuwat sing nuduhake sing sampeyan minangka wong. Kudu yakin ing karya lan sampeyan bakal oleh. Yen sampeyan kepengin matur suwun taun kepungkur, aku bakal nggarap dadi artis cahya, aku bakal ngguyu. Nanging ing kene aku.

About Rising Sun Pictures:

Ing Rising Sun Pictures (RSP) kita nyipta efek visual inspirasional kanggo studio-studio utama ing dunya. Nggawe gambar sing pinunjul yaiku ing inti eksistensi kita. Ing saindenging tim bakat kita, ana kawruh sing beda-beda lan ketrampilan, nyiyapake inti kolaboratif ing ngendi kita bisa nyambut gawe kanggo ngatasi masalah lan ngirim visual gedhe menyang klien kita. Kita wis ngrambah sawetara efek visual sing apik tenan bisa nyedhiyakake solusi inovatif kanggo karya teknis sing tantangan. Kita duwe pool kapasitas lan talenta kanggo ukuran sing cocog karo kabutuhan klien kita.

Filmografi kita akeh kalebu proyek 120 kayata Makam Raider, Peter Rabbit, Thor: Ragnarok, Logan, X-Men: Apocalypse, Game of Thrones Season 6, Legenda Tarzan, Dewa Mesir, Pan, X-Men: Dina Masa Depan Sakdurunge, Franchise Games Hunger, Franchise Harry Potter, Gravity, The Wolverine, Prometheus lan The Great Gatsby.

rsp.com.au


AlertMe
8.4KFollowers
pelanggan
sambungan
Sambungake
Followers
pelanggan
langganan
29.4KPosts
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!