Home » News » Huan Luong RSP Mbantu nyiyapake Seniman VFX ing Masa Depan
Huan Luong

Huan Luong RSP Mbantu nyiyapake Seniman VFX ing Masa Depan


AlertMe

Asisten piwulang negesake manawa para siswa bisa ngolehake kaluwihan kanthi latihan ing studio efek visual kelas dunia.

Adelaide, Australia Selatan- Salah sawijining mupangat kanggo program pelatihan efek visual ing Rising Sun Pictures (RSP) yaiku mulang kelas ing studio efek visual sing bisa digunakake, yaiku visual sing luar biasa kanggo hits box office kaya dene Ford v Ferrari, Spider-Man: Adoh saka Omah lan Kapten Marvel. Siswa sing ndhaptar ing kursus kasebut nampa pendhidhikan tingkat pertama babagan efek visual lan saksi, kanthi kaprigelan, kepiye katrampilan kasebut digunakake dening para seniman profesional tingkat ndhuwur sing tenun sinematik kanggo blockbuster sesuk.

Huan Luong

Huan Luong, seniman cat lan roto junior lan asisten pengajaran ing studio, ujar manawa para siswa RSP duwe kaluwihan luar biasa nalika dikepung karo panutan sing pengalaman kaya ngono. "Aku ngandhani siswa yen, yen dheweke serius dadi profesional, sing paling apik yaiku metu saka lantai lan ngobrol karo seniman senior," jarene. "Dheweke duwe ilmu lan pengalaman. Dheweke ngerti apa sing dialami siswa, amarga dheweke wis ngalami dhewe. Dheweke ndhukung seniman sing luwih enom lan seneng nulungi. ”

Luong kudune ngerti nalika dheweke latih ing RSP dhewe. Nalika ngupayakake Sarjana Seni Media ing Film lan Televisi ing Universitas Australia Selatan (UniSA), dheweke melu kursus Penempatan VFX studio sing kalebu Compositing & Tracking and Dynamic Effects & Lighting. Saben kursus disiyapake kanggo nggambarake lingkungan studio profesional sing ana ing aula lan siswa kerja bareng kanggo ngrampungake tugas kaya-kaya ditugasake ing film nyata. "Kita nggarap piranti lunak kayata Maya, Nuke lan Houdini, piranti lunak sing padha digunakake ing lantai, lan kita nerbitake aset kanthi pipa sing padha," ujare. "Kita malah nggunakake aset saka proyek-proyek kepungkur sing rampung ing RSP. Pengalaman kasebut dirasa cukup nyata. ”

Minangka asisten pendhidhikan, Luong kerja dadi instruktur senior studio, sing dadi veteran jangka panjang ing industri efek visual kanthi pengalaman langsung ing proyek film lan televisi kanthi profil tinggi. Perané yaiku nuntun siswa nalika makarya nguasai piranti lunak lan teknik sing rumit. "Aku seneng pengalaman siji-siji saka mlaku-mlaku siswa liwat foto sing angel," jarene. "Aku seneng aspek pemecahan masalah sajrone aku dadi seniman, nanging aku uga seneng mbantu siswa ngrampungake masalah. Ing efek visual, saben kahanan unik lan mbutuhake solusi unik. Aku mulang siswa supaya mikir kanthi kreatif. ”

Luong nyathet manawa latihan ing RSP ngluwihi piranti lunak sinau. Siswa diajari babagan carane dadi profesional lan kepiye carane miwiti ing industri. Studio kasebut dadi tuan rumah sesi "Day in the Life" ing ngendi para seniman profesional saka departemen beda-beda ngomong babagan dalane kerja lan karir. Staff HR RSP nawakake wawasan babagan bangunan showreel, katrampilan wawancara lan strategi telusuran kerja. "Siswa bisa nggunakake wektu ing kene kanggo nggawe hubungan karo instruktur, seniman liyane, lan kanca-kanca liyane," ujare. "Hubungan kasebut pancen bisa lunas sawise lulus lan miwiti karier."

Sawise maneh, Luong ngomong saka pengalaman pribadi. Ora suwe sawise dheweke ngrampungake kerja kursus Penempatan VFX lan entuk gelar saka UniSA, ana pambukaan ing RSP. Dheweke ditawakake jabatan kasebut adhedhasar kesan sing kuat marang instruktur lan staf studio liyane. Dheweke saiki mbagi wektu ing antarane asisten tanggung jawab mulang lan kerja ing lantai minangka seniman junior. "Iki paling apik ing kaloro jagad," jarene. "Aku bisa kerja bareng para siswa nalika terus ngembangake katrampilan minangka seniman. Nalika nggarap lantai, aku mesthi nemokake perkara anyar sing bisa dakcritakake karo siswa. ”

Luong ujar manawa para siswa sing duwe motivasi awake dhewe, kerja keras lan njupuk kesempatan sing kasedhiya ing studio kasebut duwe dalan sing jelas. "Siswa mangkat ing kene kanthi siyap melu peran artis junior," jarene. "RSP duwe akeh crita sukses kanggo ndhukung klaim kasebut. Siswa kita kerja ing studio ing saindenging Australia lan internasional. Ana sing cukup bisa kerja ing kene, kaya aku. ”

About Rising Sun Pictures:

Luwih saka rong puluh taun, Rising Sun Pictures (RSP) tanggung jawab nggawe sawetara momen efek visual sing paling berkesan ing donya. Studio kasebut dadi luwih saka 150 seniman sing duwe talenta sing kerja bareng kanggo ngirim perumpamaan sing luar biasa. Fokus mung ngasilake solusi sing paling apik lan inovatif, RSP wis ngrancang pipa khusus sing fleksibel, sing ngidini perusahaan ngukur kanthi cepet lan nyetel alur kerja, kanggo memenuhi permintaan pamirsa kanggo visual sing biasa.

Studio kasebut duwe kauntungan amarga dununge ing Adelaide, salah sawijining kutha sing paling populer ing donya. Iki, dikombinasikake karo reputasi sing apik, lan akses menyang salah sawijining potongan harga paling gedhe lan andal, nggawe magnet kanggo para pembuat film ing saindenging jagad. Iki nyebabake RSP supaya terus sukses lan bisa menehi kontribusi kanggo macem-macem proyek kalebu Black Widow, Ford V Ferrari, Spider-Man: Jauh Saka Omah, X-Men: Peteng Phoenix, Kapten Marvel, Dumbo, Predator, Makam Raider, Peter Rabbit, World Animal, Thor: Ragnarok, Logan, Pan, ing X-Men franchise lan Game of Thrones.

rsp.com.au


AlertMe
Aja tindakake link iki utawa sampeyan bakal dicekal saka situs iki!