Home » News » RUSHWORKS VDESK Sistem Produksi Integrasi lan Solusi Streaming Ngaktifake Patuhi 'Papan perlindungan' Gampang lan Gampang

RUSHWORKS VDESK Sistem Produksi Integrasi lan Solusi Streaming Ngaktifake Patuhi 'Papan perlindungan' Gampang lan Gampang


AlertMe

RUSHWORKS VDESK Sistem Produksi Integrasi lan Solusi Streaming Ngaktifake Cepet lan Gampang 'Papan ing-papan ' Compliance

Munisipalitas nggedhekake sistem sing ana kanggo kapabilitas remot sing dioptimalake liwat teknologi RUSHWORKS 'gampang

Kembang Mound, TX - 18 Mei 2020 - RUSHWORKS, panyedhiya teknologi kelangan kanggo produksi, puter maneh lan streaming wiwit taun 2001, nyedhiyakake sistem produksi remot lan solusi streaming kanggo para pelanggan saka agensi pemerintah, penyiar televisi lan omah-omah ibadah. Sajrone lelungan sosial lan komunikasi remot sing durung sadurunge sadurunge, digawe dening pandemik Covid-19, Company nanggapi bagean salib organisasi njaluk supaya bisa nggedhekake sistem lan ngundhakake kapabilitas sing adoh kanthi teknologi sing gampang adaptasi.

Rush Beesley, pangadeg lan presiden perusahaan, menehi komentar babagan produksi remot lan saiki, "Nggawe lan nyebarake konten audio / video kanggo siaran, kabel lan streaming nganti ewu pamirsa ing saindenging jagad iki saya tambah akeh. Watesan papan perlindungan 'bisa uga luwih santai, nanging produksi remot lan streaming isih tetep ana. Minangka prekara sing tuwuh ing jaman pra-Covid-19 wis digambarake ing teknologi ngarep minangka produsen nyoba nguji katrampilan, nggedhekake kreatifitas lan ngetrapake platform komunikasi streaming lan remot kanggo nggayuh kasedhiyan program lan konten. "

Teknologi inti RUSHWORKS, kalebu Sistem Produksi PTZ Integrasi VDESK lan REMO, Sistem jadwal lan playout A-LIST Streamster, wis dijaluk dadi layanan sajrone krisis kesehatan saiki lan ngasilake quarantine akeh, kanggo nyedhiyakake produksi sing kuat lan infrastruktur manajemen informasi sing dituntut ing lingkungan saiki. Perusahaan uga ngrancang tanggapan kanggo ngrampungake rapat 'hibrida' sing dirawuhi kombinasi partisipasi ing situs lan remot.

Kanthi bantuan saka desain sistem lan tim instalasi Perusahaan, City of South Miami ngalami biaya minimal mung supaya rapat rapat lan rapat rapat-rapat remot / situs. Tim kasebut nggunakake kemampuan manajemen remot kanggo ngatur campuran aux anyar ing mixer Dante sing ngidini NDI metu saka software ROSHWORKS 'VDESK menyang Zoom rapat, saéngga nggabungake kabeh rapat tanpa mbutuhake karyawan utawa karyawan kutha sing manggon ing fisik. RUSHWORKS malah bisa nggabungake telpon mlebu saka warga menyang campuran kanthi pemroses Dante sing aktif. Amarga kabeh infrastruktur sing wis ana, mula ngetutake jalur sinyal normal menyang udara; rapat dirampungake, direkam kanggo rebroadcast, panganan menyang sistem kabel sing akeh, lan stream menyang situs web kutha - kaya rapat liyane.

Ditambahake Beesley, "Sistem Produksi Terpadu RUSHWORKS kalebu ora mung streaming lan dhukungan NDI, nanging uga cara sing gampang kanggo nganakake sesi remot interaktif saengga saiki butuh, nalika ora ana sing butuh, utawa bisa ana, ing fasilitas kasebut. Nganggo Zoom, Skype, Microsoft Teams lan paket perangkat lunak 'konferensi' liyane, nganti 100 peserta bisa sesambungan karo video lan swara, kabeh ditampilake ing panel video 'kepala lan pundhak' ing presentasi layar Multiview. "

Fitur kalebu jadwal majeng utawa rapat digawe Ad hoc sesi. Organisasi rapat kasebut duwe akeh alat sing migunani, kalebu audio utawa partisipasi kabeh audio, lan ngrekam kabeh sesi ing file audio lan video kanggo nuduhake lan / utawa arsip.

Klik ing kene kanggo entuk Pandhuan RUSHWORKS: Rapat Video Remot - EMU Cara Sederhana Gampang kanggo nambah carane Sampeyan katon lan Swara


AlertMe