Home » News » Saiki Nampa Presentasi Proposal kanggo IP Showcase Theater ing METExpo 2019 ing Sydney

Saiki Nampa Presentasi Proposal kanggo IP Showcase Theater ing METExpo 2019 ing Sydney


AlertMe

Bagian Australia Society of Motion Picture and Television Engineers®(SMPN®), Alliance for IP Media Solutions (AIMS), lan IABM wis ngumumake bakal nampilake Showcase IP kanggo pertama kaline ing Australia bareng karo Media + Entertainment Tech Expo (METExpo 2019) ing Sydney, 17-19 Juli.

Showcase IP ing METExpo 2019 bakal dadi paviliun pendhidhikan lan demonstrasi sing nuduhaké keuntungan lan momentum ing balik pamindhahan kanggo IP berbasis standar kanggo media profesional real-time ing macem-macem aplikasi lan pangguna, saka televisi lan film kanggo pro AV, fasilitas cilik, lan operasi independen.

Pengunjung bakal bisa ndeleng langsung koleksi perangkat keras lan piranti lunak, Integrasi lan operasi, kanthi presentasi ing topik teknis, studi kasus, lan arsitektur sing diaktifake dening SMPN ST 2110 kulawarga standar mbukak.

Showcase IP bakal ngetrapake karya industri kolaborasi sing pinimpin karo para mitra industri: sing Audio Engineering Society (AES), AIMS, Advanced Media Workflow Association (AMWA), European Broadcasting Union (EBU), ing IABM, SMPN, lan Forum Layanan Video (VSF).

Uga dina iki, para sponsor ngumumake telpon kanggo presentasi kanggo The Showcase Theatre Theatre. Deadline kanggo pengajuan usulan kasebut yaiku 14 Juni 2019.

Tahapan presentasi di Panggung Pondasin Pertunjukan IP sebelumnya telah dikunjungi oleh ratusan peserta setiap hari di pertunjukan sejak 2016, sering kali dengan banyak orang. Kanthi kapentingan sing akeh ing implementasine IP dening penyiar ing saindenging donya, panitia ing METExpo2019 dikarepake dadi kuwat. Adoption awal sing penting yaiku SMPN Prodhuk lan arsitèktur ST 2110 dening penyiaran lan penyedia-penyiar ing njaba ing Australia ningkataké cara kanggo pangembangan ing babagan industri lan babagan industri liyane. Dene ing METExpo2019 IP Showcase Theatre, perusahaan entuk kesempatan sing ora cetha kanggo nawarake sudut pandang unik ing video IP lan audio kanggo produksi nggunakake SMPN ST 2110 lan AES67, uga ing perkembangan paling anyar ing stack teknologi AMWA NMOS.

Panganggo pungkasan, asosiasi industri, panyedhiya solusi, lan pangembang teknologi kabeh diundang kanggo nuduhake kawruh lan perspektif babagan perkembangan perkembangan ing sinyal sinyal IP bakal nyebabake industri siaran, pro AV, operasi independen cilik, lan freelancer saiki lan ing mangsa ngarep.

Wicara kaping diwatesi ing pameran telung dina, lan perusahaan dianjurake kanggo tumindak kanthi cepet lan ngirim usulan-usulan maneh. Panitia pilihan looking for presentations types:

  • Tutorial (dhasar, penengah, lanjut)
  • Studi kasus
  • Dhiskusi Panel
  • Analisis kasus pasar / bisnis
  • Point-of-view / advocacy
  • Standar proses / update

Kehebatan bakal diwenehake marang presentasi sing gegayutan karo wilayah teknologi ing Joint Task Force on Media Networked Media (JT-NM) Roadmap:

  • AES67
  • SMPN Paket ST 2110 kanggo Media Profesional saka Jaringan IP Ngatur
  • Spesifikasi AMWA NMOS kayata IS-04, IS-05, IS-07, lan IS-08
  • Wektu lan sinkronisasi nggunakake SMPN ST 2059-1 / 2
  • JT-NM TR-1001-1 rangka kanggo nginstal, configuring, lan interconnecting peralatan

Pengguna lan operator fasilitas akhir ing siaran lan pro AV utamané didhukung kanggo menehi wawasan lan pengalaman sing gegayutan karo penyebaran wewengkon teknologi kasebut. Integrasi sistem, penyedia layanan, lan manufaktur uga didhukung kanggo aplikasi. Presentasi pamasaran produk dikeprukake, amarga teater minangka kesempatan kanggo ngrembug kemajuan ing nggarap media nggunakake teknologi berbasis IP sing mbukak.

Topik lan teknologi liyane bakal dianggep. Rincian liyane lan formulir pengajuan kasedhiya ing www.clippet.com/call-for-presentations/.

Pertunjukan IP bakal muncul ing lantai pameran Pusat Konvensi Internasional Sydney minangka bagian dari IP Pavilion di METExpo 2019 lan bakal dibuka kanggo kabeh pengunjung. Kanggo nyinkronake diskusi komersial sing ana hubungane karo presentasi ing Showcase IP, sawetara stand-scheme stands bakal disetujoni minangka bagean saka paviliun.

Kanggo informasi luwih lengkap ing Showcase IP lan presentasi, hubungi:

John Maizels: [Email protected]

Kanggo informasi babagan pesenan lan hubungan sing gegandhengan, hubungi:

Keahlian Acara: [Email protected]| + 61 2 9452 7575

# # #

Informasi luwih lengkap babagan organisasi sing disponsori kasedhiya ing situs web ing ngisor iki:

Alliance kanggo IP Media Solutions (AIMS): www.aimsalliance.org

IABM: Www.theiabm.org

Society of Motion Picture and Television Engineers®(SMPN®): www.smpte.org

Bagian Bagean Society of Motion Picture and Television Engineers (SMPN): www.smpte.org.au

Media + Hiburan Tech Expo: www.metexpo.com.au

Pranala menyang Tembung Doc:www.wallstcom.com/IPShowcase/190521IPShowcase.docx

Link Foto: www.wallstcom.com/IPShowcase/IPShowcaseLogo.jpg

Link Foto: www.wallstcom.com/IPShowcase/IPShowcase-METexpo_SMPTEheader.png

Agensi Kontak:
Chris Lesieutre
Komunikasi Street Street
Tel: + 1 503 610 0842
email: [Email protected]


AlertMe