Home » Bintang » Mati Tim Kepemimpinan Pagar lan WaterBear Bolster kanthi Senior Hire, Oliver Taprogge

Mati Tim Kepemimpinan Pagar lan WaterBear Bolster kanthi Senior Hire, Oliver Taprogge


AlertMe

Off the Fence and WaterBear Network olèh Oliver Taprogge menyang timé. Oliver Taprogge wis diangkat dadi Off the Fence minangka Direktur Digital Sales lan menyang WaterBear Network minangka Kepala Distribusi.

Veteran industri Oliver Taprogge nggawa 20 taun menyang benteng Amsterdam. Sadurunge gabung karo Jaringan Pagar & WaterBear, Oliver minangka Direktur Distribusi ing Insight TV, ngawasi kemitraan lan kesepakatan distribusi global. Sadurunge, Oliver kerja ing Unity Media minangka Direktur Konten sing tanggung jawab kanggo aplikasi, miturut permintaan lan kemitraan konten pihak katelu.

Dumunung ing markas Off the Fence ing Amsterdam, Oliver bakal tanggung jawab adol video Off Fence sing dikarepake (VOD) global lan dheweke bakal ngawasi strategi distribusi digital WaterBear Network lan transaksi ing saindenging jagad.

Stefanie Fischer, Direktur Sales Sales, Off the Pagar ujar: "Aku seneng nampani Oliver ing tim kasebut. Dheweke nggawa pengalaman sing apik banget lan bakal dadi aset kanggo bisnis sing saya maju. Kita ngarep-arep kanggo nggedhekake jangkauan digital ing saindenging jagad. ”

Oliver Taprogge ujar: "Aku seneng gabung karo tim Off the Fence and WaterBear Network. Potensi global kanggo digital berkembang ing tingkat eksponensial lan aku ngarep-arep dadi bagean saka jaringan sing terus fokus ing distribusi digital. "

Babagan Pager:
Off the Fence minangka perusahaan konten non-fiksi unggulan kanthi skala global lan jangkauan, ngasilake lan nyebarake program faktual sing luar biasa. Diduweni dening ZDF Enterprises wiwit taun 2019, lan didegake ing taun 1994, Off the Fence minangka 360 Perusahaan konten faktual. OTF ngembangake, mbiayai, ngasilake lan nggawe program nonfiksi internasional ing macem-macem jinis kalebu Sejarah Alam, Ilmu Pengetahuan, Lelungan & Petualangan, Gaya Hidup, Sejarah, Masyarakat & Budaya, Crime lan Feature Docs.
Kanggo informasi luwih lengkap, goleki www.ffthefence.com utawa hubungi Jennifer Kemp -
+44 203 457 2978 - [email dilindhungi].

Babagan WaterBear:
WaterBear minangka jaringan pertama: video interaktif lan platform digital gratis sing didhukung kanggo ndhukung Tujuan Pembangunan Berkelanjutan PBB. Iki ditindakake liwat konten inspirasi, teknologi canggih sing ndayani tumindak, lan liwat jaringan mitra global. Iki menehi kekuwatan kanggo para pamirso supaya njupuk tindakan langsung langsung kanggo ndhukung LSM ing saindenging jagad lan mbentuk masa depan sing luwih apik kanggo planet sing ringkih iki.


AlertMe
Aja tindakake link iki utawa sampeyan bakal dicekal saka situs iki!