Home » Nggawe konten » Sambutan anggota anyar ing Kulawarga Ninja Atomos

Sambutan anggota anyar ing Kulawarga Ninja Atomos


AlertMe

Atomos seneng banget ngumumake manawa ngembangake kulawarga Ninja, kanthi rong produk Ninja sing anyar lan nganyari utama kanggo Ninja V! 

Ninja V nampa pilihan kanggo upgrade codec H.265, Ninja V + - dibangun kanggo produksi Apple ProRes RAW 8K, lan Ninja Stream - 4Kp60 HDR kanggo lingkungan produksi jarak jauh sosial sing berkualitas.

Gambar sing ngemot teks, Deskripsi njero ruangan kanthi otomatis digawe

Ninja V nampa H.265 (HEVC)

Ninja V asli, diluncurake ing taun 2018, tetep dadi sing paling populer Atomos produk lan nampa kemampuan kanggo nambah codec H.265 (HEVC). Monitor HDR 5 "1000nit 10-stop ngidini pangguna ngawasi lan ngrekam kanthi akurat saka salah siji HDMI utawa SDI.  Atomos terus ngembangake dhukungan Apple ProRes RAW ing kabeh kamera mitra HDMI lan SDI. Ninja V bakal terus nampa update kanggo kamera lan fungsi tambahan liwat modul AtomX nalika isih regane $ 595.

Ninja V sing populer yaiku toolhorse lan alat pilihan kreatif kanggo industri film lan pro-video sing luwih akeh lan saiki bakal entuk manfaat saka tambahan alur kerja H.265, nganti 4Kp60 10-bit 4: 2: 2 lengkap 'i' bingkai kanthi opsi 8-bit kanthi macem-macem tarif data.  Atomos bakal nambah fitur-fitur kasebut liwat upgrade $ 99 klik kaping siji sing gampang saka.atomos. com ing Mei 2021.

 

Sambutan Ninja V + 

Atomos seneng banget ngumumke sing anyar Ninja V + lan Ninja V + Kit Pro, dibangun ing madegé Ninja V, teka ing Mei 2021. Ninja V + ngirim ngawasi akurat kanthi kualitas lan kemampuan ngrekam lengkap kanggo kamera sing dipilih. Ngirim dhukungan kanggo rekaman terus-terusan 8Kp30 lan 4Kp120 ing Apple ProRes RAW nambahake alur kerja Ninja V, sing nggawe kemitraan apik karo kemitraan karo pabrik kamera lan sistem panyuntingan terkemuka ing donya kanggo para pelanggan.

Klebu ing arsenal codec yaiku kemampuan kanggo ngrekam input video nggunakake codec H.10 (HEVC) 265-bit kanggo rekaman sing dikompresi kanthi kualitas file cilik kanthi ukuran file cilik, sing cocog kanggo jagad saiki, ing endi streaming lan nuduhake online mundhak kanthi dramatis.