Home » Jobs » Scorekeeper - Grappling - 2020 Colorado Open

Opening Job: Scorekeeper - Grappling - 2020 Colorado Open


AlertMe

Scorekeeper - Grappling - 2020 Colorado Open

Kutha, Kutha
Denver, CO
Duration
8/15 (1 dina)
Salary / Rate
$ 150 nganti 12 jam
Proyek dikirim ing
05 / 13 / 20
Aplikasi dening
08 / 15 / 20
situs
ora kasedhiya
Share

Prakawis Proyek

Bisa digunakake kanggo ngetung skor lan kaping menyang Floscorecard kanggo ngasilake grafis skoreboard bebarengan karo nganyari langsung.

Kudu nonton game / acara lan nggunakake laptop utawa telpon supaya bisa nyetak skor, nganyari skor menyang stream live kita. Gumantung ing olahraga kasebut bisa uga entuk skor input, wektu utawa ngetik jeneng tim, warna tim utawa logo tim utawa kabeh kasebut ing ndhuwur.

Produser acara bakal nglatih kabeh scorekeepers ing program nyetak sadurunge acara diwiwiti. Transportasi sing dipercaya, lisensi driver sing bener lan rekaman nyopir sing apik.

* Acara sing dibatalake amarga COVID-19 ora bakal mbayar biaya mateni.
Cathetan: 2020 Colorado Open

Tingkatno saiki kanggo katrangan luwih

Wis dadi anggota? Mangga mlebu Ing


AlertMe
Kiriman paling anyar dening Broadcast Beat Magazine (Delok Kabeh)