Home » News » Manawa Ngembangake Portofolio Surface Kontrol Audio kanggo luwih Address Needs of Small Facilities and Project Studios

Manawa Ngembangake Portofolio Surface Kontrol Audio kanggo luwih Address Needs of Small Facilities and Project Studios


AlertMe

Bisa uga Sambungake Live, NASHVILLE, Tenn., Juli 18, 2019 - At Avid Connect Live Nashville ing Summer NAMM 2019, Bisa uga® (Nasdaq: AVID) ngetokake loro kontrol audio sing anyar Avid S4 lan Avid S1- kanggo profesional ing fasilitas cilik lan studio project. Prodhuk iki nyedhiyakake solusi sing paling terintegrasi, kuat lan terjangkau ing industri lan bakal kasedhiya ing pungkasan 2019.

Bisa uga S4 ndadekke daya lan workflow saka Bisa uga's leading industry Piranti Pro | S6 ngontrol permukaan kanggo profesional audio sing nyinau anggaran lan fasilitas musik lan audio sing ukurane agung-ukuran ing paket ergonomis lan luwih kompak. Ing Bisa uga S1 ngirimake kecepatan kacepetan, saran visual sing sugih, lan integrasi piranti lunak Bisa ugadhuwur-end nyenengake ing lumahing, slimline portabel sing gampang pas kanggo spasi utawa budget.

"The Bisa uga S4 lan S1 ngontrol permukaan mbuka kapabilitas donya sing ora tau bisa kanggo mixer musik, studio cilik lan fasilitas pendidikan, njawab telpon para pelanggan kanggo daya, alur kerja, lan fungsi tombol Pro Tools | S6 ing solusi in-studio luwih ramping lan terjangkau, "ujare Rob D'Amico, Direktur, Segmen Audio lan Video ing Bisa uga. "Bisa uga lumahing kontrol, piranti lunak, audio I / O, lan kemampuan ngawasi gabungke kanggo nggawe sistem profesional kanthi kontrol lan keluwesan ing driji pangguna pengguna. "

Pencampuran kelas donya kanggo studio cilik karo Bisa uga S4

Dirancang kanggo studio musik cilik lan mid-size audio lan fasilitas kirim audio, Bisa uga S4 ngirimake workflow standar industri S6 marang editor utawa mixer. Iku tumindak lan ngrasa kaya ekstensi fisik piranti lunak, nyedhiyakake pengalaman banget Integrasi karo sembarang DUC EUCON-aktif, kayata Pro Tools, Nuendo, Pyramix, Pro Logika, Cubase, lan piranti lunak audio liyane. S4 uga mbiyantu para insinyur kanthi cepet nemtokake lan ngontrol talkback, listenback, lan sumber speaker lan tingkat tengen saka permukaan kanggo nangani kabeh saka campuran cue prasaja kanggo rekaman musik kanggo ngawasi proyek audio immersive.

S4 nyedhiyakake saran visual sing ekstensif, kanthi kemampuan kanggo nampilake kabeh saka meter saluran, kelompok, kurva EQ, lan data otomasi, kanggo nggulung gelombang gedhe Pro Tools, sing bisa diowahi langsung saka permukaan. Gampang kanggo ngatur, permukaan semi modular menehi pangguna keluwesan kanggo mbangun sistem sing becik kanggo alur kerja tartamtu, saka 8 dadi 24 faders, kanthi kemampuan kanggo nambah tampilan, joystick, pos, lan modul knob. Nalika dipasangake karo Pro Tools | Ultimate, S4 ndadekeke Dolby Atmos sing paling efisien ing industri kanggo ruangan apa wae.

Nyampur amba ing sembarang papan Bisa uga S1

Bisa uga S1 nyedhiyakake profesional audio kanthi cepet, presisi, lan integrasi piranti lunak sing dibutuhake kanggo ngasilake campuran sing luwih cepet. Saka trek rekaman lan editing, kanggo nyampurake lan ngawasi ing stereo utawa surround, S1 nyedhiyakake kontrol lan umpan visual sing komprehensif kanggo akselerasi alur karya musik. Kaya S6 lan S4, S1 anyar dipersembahake dening EUCON kanggo menehi integrasi jero karo Alat Pro lan Media Komposer, lan uga dukungan native kanggo aplikasi pihak katelu kayata Logic Pro, Cubase, Premiere Pro, lan liya-liyane.

Kanthi S1, para pangguna kanthi gampang bisa ngukur permukaan minangka kabutuhan. Profesional audio bisa nyambung nganti patang unit bebarengan-malah nambah Piranti Pro | Dok- kanggo nggawe lumahing lengkap lan terpadu. Saka responsif motorized faders lan knobs kanggo cepet-akses alur kerja layar demek lan Soft Keys kanggo ngrampungake tugas rumit kanthi tutul siji, S1 nyedhiyakake kacepetan lan versatility kanggo akselerasi musik, postingan audio, utawa project video.

Nggabungake Perayaan Komunitas Musik Global

Bisa ugaAcara Sambungan Live Nashville ngrayakake komunitas musik sing nggawe, mrodhuksi, perform, lan nyebar musik karo Bisa uga piranti lan solusi kreatif. Iku kalebu kelas latihan gratis kanggo pamiarso, kanthi topik-topik ingkang ngrampungake teknik rekaman sesi studio, teknologi rekaman langsung kanggo pertunjukan, rekaman demo panjenengan, lan lunga saka lakon menyang lagu. Diskusi panel breakout bakal ngliputi Dolby Atmos, nggawe musik, rekayasa audio, pencampuran audio, lan produksi musik.

Komunitas musik global diundang kanggo gabung ing acara iki liwat stream urip Cepet Link, ngendi penonton bisa melu ing Lounges lan ketemu seniman kaya. Bisa uga Link bisa diundhuh gratis. Streaming langsung uga bakal kasedhiya ing avid.com lan ing Bisa ugamedia sosial nangani ing www.youtube.com/avid, www.facebook.com/avid, www.facebook.com/avidprotools, www.twitter.com/avid, Lan www.twitter.com/avidprotools.

About Bisa uga

Bisa uga ngirimake platform media sing paling mbukak lan efisiensin, nyambungake konten kanthi kolaborasi, perlindungan aset, distribusi, lan konsumsi. Bisa ugamigunakake masyarakat pangguna sing paling penting Bisa ugapiranti sing komprehensif lan solusi ngasilake kanggo nggawe, nyebarake lan monetise media sing paling ditonton, tresna, lan ngrungokake ing donya-saka film fitur bergengsi lan menehi penghargaan kanggo pameran televisi populer, program berita lan acara olah raga televise, lan rekaman musik sing dirayakake lan konser urip. Kanthi penyebaran praupan paling fleksibel lan opsi pricing, Bisa ugasolusi industri sing utama kalebu Media Composer®, Tools Pro®, Bisa uga NEXIS®, MediaCentral®, iNEWS®, AirSpeed®, Sibelius®, Bisa uga VENUE, FastServe®, lan Maestro. Kanggo informasi luwih lengkap babagan Bisa uga solusi lan layanan, riko www.avid.com, nyambungake karo Bisa uga on Facebook, Instagram, Twitter, YouTube, LinkedIn, utawa langganan Blog Kaya.

 © 2019 Bisa uga Teknologi, Inc. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang. Bisa uga, ing Bisa uga logo, Bisa uga NEXIS, FastServe, AirSpeed, iNews, Maestro, MediaCentral, Komposer Media, Alat Pro, Bisa uga VENUE, lan Sibelius minangka merek dagang utawa merek dagang kadhaptar saka Bisa uga Teknologi, Inc. utawa anak perusahaan ing Amerika Serikat lan / utawa negara liyane. Kabeh merek dagang liyane minangka properti saka pihak sing nduweni. Fitur produk, spesifikasi, persyaratan sistem lan kasedhiyan bisa diganti tanpa kabar.

PR Kontak:
Bisa uga
Donnelle Koselka
[Email protected]

Lori Lor Truk Kuning (Bisa uga's PR agensi)
Alex Humphries-French-UK
Tanya Roberts-USA
[Email protected]