Home » News » Avid Ndadekke Distribusi Musik menyang Juta Kuartal Bisa Nganggo Link Aplikasi Panganggo

Avid Ndadekke Distribusi Musik menyang Juta Kuartal Bisa Nganggo Link Aplikasi Panganggo


AlertMe

Bisa uga Sambungake Live, NASHVILLE, Tenn., Juli 18, 2019 - At Avid Connect Live Nashville ing Summer NAMM 2019, Bisa uga® (Nasdaq: AVID) ngenalaken AvidPlay, sawijining layanan distribusi musik anyar Cepet Link app sing ngidini artis, produser, lan label musik kanthi gampang lan entuk manfaat musik sing dirungokake ing layanan streaming paling populer ing donya.

Kanthi AvidPlay, seniman bisa nyebar trek musik lan album menyang atusan layanan streaming ing saindenging donya, kalebu Spotify, Pandora, Google Play Music, Amazon Music, NetEase, Gaana, Anghami, Deezer, iHeartRadio, lan liyane, lan tetep 100 persen saka hak lan penghasilan. Pencipta musik mung tuku rencana distribusi musik ing Bisa uga Link Marketplace, banjur kanthi cepet upload trek sing rampung lan kriya. Seniman banjur bisa nggunakake dashboard AvidPlay kanggo gampang ngatur trek lan album sing diirisake, lan ndeleng dhuwit sing wis diduweni saka saben lagu-kabeh saka ing jero Bisa uga alat pribadi utawa saka gratis Bisa uga Link app kanggo piranti seluler.

"Nyedhiyani cara kanggo para pencipta supaya karyané dirungu lan ditonton wong-wong sing kritis kanggo sukses musik, produser audio lan video ing saindhenging donya," ujare Rob D'Amico, Direktur, Segmen Audio lan Video ing Bisa uga. "Bisa uga Link menehi seniman kemampuan kanggo ningkataké karya-karyané lan entuk paparan ing komunitas Lounges, bebarengan karo mbangun jaringan pribadhi kanthi nyambungake karo panyipta isi liyane. Kanthi Bisa uga Link kasedhiya kanggo kabeh-ora mung Bisa uga kreator musik-pelanggan saiki duwe kemampuan kanggo gampang nggedhekake kemungkinan kreatif, nyebar musik lan, sing paling penting, entuk mbayar kanggo konten sing diprodhuksi. "

Bisa uga Link 2019.7 kasedhiya saiki minangka aplikasi gratis kanggo Mac, Windows, iOS, lan Android, lan bisa diakses saka jero Pro Tools®, Komposer Media®, Lan Sibelius®. AvidPlay langgananku miwiti mung $ 4.99 / taun lan kasedhiya kanggo tuku liwat Bisa uga Pasar ing Bisa uga Link.

The Bisa uga Aplikasi Link, sing miwiti debut ing Januari lan nduweni luwih saka 260,000 pangguna, mbisakake para anggota masyarakat kanggo nggedhekake kemungkinan kreatine kanthi nyambungake karo seniman, produser, mixer, komposer, editor, videographers, lan pembuat film liyane, ngidini supaya tuwuh jaringan lan gain ekspos . Kanthi akses menyang seniman ndhuwur, profesional musik pemenang penghargaan, lan sumber daya pangguna bisa nuduhake karya, njaluk umpan lan pitutur, lan makarya bareng karo individu kaya saka saindenging donya-ora ana prakara apa piranti kreatif sing digunakake.

Nggabungake Perayaan Komunitas Musik Global

Bisa ugaAcara Sambungan Live Nashville ngrayakake komunitas musik sing nggawe, mrodhuksi, perform, lan nyebar musik karo Bisa uga piranti lan solusi kreatif. Iku kalebu kelas latihan gratis kanggo pamiarso, kanthi topik-topik ingkang ngrampungake teknik rekaman sesi studio, teknologi rekaman langsung kanggo pertunjukan, rekaman demo panjenengan, lan lunga saka lakon menyang lagu. Diskusi panel breakout bakal ngliputi Dolby Atmos, nggawe musik, rekayasa audio, pencampuran audio, lan produksi musik.

Komunitas musik global diundang kanggo gabung ing acara iki liwat stream urip Cepet Link, ngendi penonton bisa melu ing Lounges lan ketemu seniman kaya. Bisa uga Link bisa diundhuh gratis. Streaming langsung uga bakal kasedhiya ing avid.com lan ing Bisa ugamedia sosial nangani ing www.youtube.com/avid, www.facebook.com/avid, www.facebook.com/avidprotools, www.twitter.com/avid, Lan www.twitter.com/avidprotools.

About Bisa uga

Bisa uga ngirimake platform media sing paling mbukak lan efisiensin, nyambungake konten kanthi kolaborasi, perlindungan aset, distribusi, lan konsumsi. Bisa ugamigunakake masyarakat pangguna sing paling penting Bisa ugapiranti sing komprehensif lan solusi ngasilake kanggo nggawe, nyebarake lan monetise media sing paling ditonton, tresna, lan ngrungokake ing donya-saka film fitur bergengsi lan menehi penghargaan kanggo pameran televisi populer, program berita lan acara olah raga televise, lan rekaman musik sing dirayakake lan konser urip. Kanthi penyebaran praupan paling fleksibel lan opsi pricing, Bisa ugasolusi industri sing utama kalebu Media Composer®, Tools Pro®, Bisa uga NEXIS®, MediaCentral®, iNEWS®, AirSpeed®, Sibelius®, Bisa uga VENUE, FastServe®, lan Maestro. Kanggo informasi luwih lengkap babagan Bisa uga solusi lan layanan, riko www.avid.com, nyambungake karo Bisa uga on Facebook, Instagram, Twitter, YouTube, LinkedIn, utawa langganan Blog Kaya.

 © 2019 Bisa uga Teknologi, Inc. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang. Bisa uga, ing Bisa uga logo, Bisa uga Link, AvidPlay, Bisa uga NEXIS, FastServe, AirSpeed, iNews, Maestro, MediaCentral, Komposer Media, Alat Pro, Bisa uga VENUE, lan Sibelius minangka merek dagang utawa merek dagang kadhaptar saka Bisa uga Teknologi, Inc. utawa anak perusahaan ing Amerika Serikat lan / utawa negara liyane. Kabeh merek dagang liyane minangka properti saka pihak sing nduweni. Fitur produk, spesifikasi, persyaratan sistem lan kasedhiyan bisa diganti tanpa kabar.

PR Kontak:
Bisa uga
Donnelle Koselka
[Email protected]

Lori Lor Truk Kuning (Bisa uga's PR agensi)
Alex Humphries-French-UK
Tanya Roberts-USA
[Email protected]