Home » News » Art of Making the Beautiful Migunana Ndadekake Wong Maju kanggo DPA Microphones

Art of Making the Beautiful Migunana Ndadekake Wong Maju kanggo DPA Microphones


AlertMe

ALLEROED, DENMARK, JULY 11, 2019 - Desainer paling apik ing donya kembar ing Aalto-Theatre ing Essen, Jerman ing wayah wengi saka Senin, Juli 8, kanggo pameran resmi Red Dot Awards 2019. Antarane wong-wong mau padha DPA Microphones ' Project Lead Rune Møller lan R & D Manager Ole Moesmann, ingkang pikantuk penghargaan prestisius kasebut kanggé perusahaan kasebut kanggé mecahaken 6066 Subminiature Headset Microphone, ingkang minangka pemenang ing kategori 'Product Design'.

Dirancang dadi elegan, visual lan nyenengake, 6066 Subminiature Headset Microphone njamin kegunaan antarane sawetara kegunaan. Sanajan desain mekanik canggih minangka karya seni ing dhasar kasebut, premis dasar headset kasebut meh ora bisa didelok nalika menehi swara cetha. Utawa pangguna wis nindakake ing muter utawa nglaporake kabar kasebut, padha bisa yakin yen pamirsa wis fokus ing pesen sing diwenehake, ora piranti perdagangan.

Headset Subminiature 6066, sing nampung kapsul Seri 6000 - mikrofon paling cilik DPA wis tau digawe mung 3 mm - minangka tugas perkembangan gedhe kanggo nanggepi saranan saka pelanggan ing maneka sektor industri. "Saka awal, goal DPA ora mung 'ningkatake' headset sing wis ana, nanging kanggo nggawe headset profesional sing mutlak bisa kanggo ndhukung kapsul mikrofon subminiature anyar," ujar Møller, sing dadi pamimpin proyek pengembangan headset lan tanggung jawab kanggo desain mekanik. "Miwiti kanthi kertas sing resik, kita nemtokake kanthi lengkap mangerteni tantangan-tantangan nyata sing kedadeyane para pangguna lan carane kita bisa nyukupi kabutuhan lan syarat sing paling apik. Mesthi, kita sinau saka produk sing ana kanggo gagasan evolusi, nanging kita uga mbukak gagasan revolusioner liyane. "

Tantangan saka sudut pandang desain, Møller nambah, nyiptakake solusi sing dioptimalake ing kabeh paramèter. Pigura kudu dadi nyaman lan stabil lan uga kudu dadi pas kanggo kabeh wong, langsung metu saka kothak, sanajan endhas lan kupinge wong ora ana ing wangun utawa ukuran standar. Gaya lan kecanggihan uga kritis - DPA misuwur minangka desain estetika, supaya produk iki kudu katon apik lan diresiki.

"Ngatasi tantangan ngenani kabeh fitur sing kita kepingin ing paket cilik lan elegan kudu akeh pertimbangan lan kreativitas," tambah Møller. "Iku lelungan sing Fantastic lan aku banget seneng karo asil. Sepisanan, headset kasebut prasaja lan elegan nanging, nalika katon luwih cedhak, sampeyan bakal diwiwiti kanthi rinci lan ngurmati fungsi sing wis dirancang kanthi adhedhasar kabeh input sing ditampa saka pelanggan. "

Møller nambah manawa nalika tansah seneng lan bisa diakoni lan diajeni kanggo karya siji, sensasi paling gedhe dheweke ngerti dheweke wis nggawe proyek customer luwih gampang lan bisa ngaktifake asil sing luwih apik. "Kita duwe saran gedhe saka seniman lan bakat uga insinyur swara," ujare. "Iku sing paling nyenengake lan nggawe aku seneng."

6066 Subminiature DPA's Microphone Headset salah siji saka produk 5,000 sing diuji dening hakim taun iki, lan kemampuan kanggo nyukupi kriteria sing ketat saka hakim sing menehi kesaksian kanggo menehi desain kualitas menang.

Wiwit peluncurané ing September 2018, 6066 Subminiature Headset Microphone wis diarani minangka headset sing sampurna amarga luwes, entheng, kuat, ora ngganggu, gampang pas, arang banget nyenengake lan nduweni swara DPA sing transparan. Kasuksesan komersial kasebut ndadekake sales gedhe ing saindenging donya, lan ing akeh sektor pasar, kalebu bioskop, siaran, perusahaan lan swara.

Minangka Red Dot, DPA's 6066 Subminiature Headset Microphone saiki nggabung pameran "Design on Stage" ing Red Dot Design Museum ing Essen, sing ngetokake kabeh produk pemenang penghargaan. Uga ditampilake ing Red Dot Design Yearbook, online lan ing Red Dot Design App.

"Tujuan utama kita yaiku kanggo nggawe produk sing apik banget, konsisten lan tahan lama, katon ramping lan elegan lan uga gawe proyek luwih gampang kanggo saben wong nggunakake ing lapangan," ujare Anne Berggrein, wakil presiden pemasaran ing DPA. "We are working on the edge of what is physically possible, and this product is DPA's greatest achievement to-date. Kita arang banget bangga karo prodhuk lan kita kepengin mbayar saran saka pelanggan. Menang penghargaan iki minangka endorsement gedhe-gedhe lan nyengkuyung kita kanggo mil ekstra kanggo produk anyar lan macem kita digunakake saiki lan ing mangsa. "

TENTANG DPA MICROPHONES:

DPA Microphones adalah produsen Denmark Professional Audio sing duwe solusi mikropon kondenser sing berkualitas tinggi kanggo aplikasi profesional. Tujuan utama DPA yaiku kanggo tansah nyedhiyakake solusi kanthi solusi mutlak sing paling mutlak kanggo kabeh pasar, kayata swara, instalasi, rekaman, teater lan siaran langsung. Nalika nerangake proses desain, DPA ora njupuk dalan pintas. Nor mbantah kompromi perusahaan ing proses manufaktur, sing rampung ing pabrik DPA ing Denmark. Akibaté, produk DPA diajeni sacara global kanggo kajelasan lan transparansi sing luar biasa, spesifikasi sing ora ditemtokake, sing dipercaya paling dhuwur lan, ing ndhuwur kabeh, swara murni, tanpa warna lan ora biso dilalekake. Kanggo informasi luwih lengkap, goleki www.dpamicrophones.com.


AlertMe