Home » News » Sound Lounge Film + Televisi Sound Artists kanggo Ngomong ing DOC NYC
Steve "Mayor" Giammaria lan Evan Benjamin

Sound Lounge Film + Televisi Sound Artists kanggo Ngomong ing DOC NYC


AlertMe

Steve Mix "Giammaria" lan Evan Benjamin saka Divisi Film + Televisi ing Lounge Lounge bakal nuduhake wawasan babagan dokumenter ing Konferensi DOC NYC PRO, dianakake bebarengan karo festival film DOC NYC.

Giammaria lan Benjamin bakal melu ing diskusi panel kanthi irah-irahan Post-Sound: Apa Sampeyan Waca Apa Sing Krungu, kalebu ing konferensi Kirim Rahasia Produksi trek. Acara dijadwal kanggo Nopember 13th ing 10: 45 am Panelis liyane kalebu Direktur Rachel Shuman lan SIM International Keith Hodne. Penulis-direktur Ian Harnarine bakal moderat.

Steve "Mayor" Giammaria lan Evan Benjamin

Giammaria bakal ngrembug babagan karya ing film dokumenter kayata Siji Oktober lan Laughing Last, lan carane dheweke nggarap para pembuat film kanggo ngembangake strategi swara kanggo ningkatake kualitas film lan ningkatake efisiensi. "Iku penting kanggo pembuat film kanggo ngrancang kanggo swara sadurunge padha ngirim," ngandika. "Yen padha ngenteni nganti sawise gambar dikunci bisa kasep. Dokumentasi biasane babagan ngomong, nanging ana titik ing film manawa desain swara bisa mbantu nyritakake crita lan nyetel swasana ati. "

Benyamin bakal ngomong babagan rancangan rekaman sing digawe kanggo film dokumenter, kayata CNN RBG, HBO's Baltimore Rising lan Paramount Network Liyane ing Power: Trayvon Martin Story. "Kula peran ing docs kanggo nggawe minangka nyata sabisa," ngandika. "Sing bisa dadi tantangan kaya asring ditembak gaya verité lan swara produksi kasar. Desain swara bisa mbantu nggawe crita ngremenake lan maju tanpa ngganggu pamirsa. "

Opo: Konferensi DOC NYC PRO, Post Rahasia Produksi, Diskusi Panel: "Post-Sound: Apa Sampeyan Waca Apa Sing Krungu"

Kapan: November 13, 10: 45 am - 11: 45 am

Where: Pusat IFC

About Sound Lounge

Sound Lounge minangka fasilitas pasca-produksi audio, nyedhiyakake layanan kanggo iklan TV lan radio, film fitur, seri televisi, kampanye digital, game lan media sing muncul. Adhedhasar ing Manhattan, Sound Lounge minangka artis sing diduweni lan dioperasikake. Tindakake Facebook, Twitter, LinkedIn lan Instagram utawa ngunjungi www.soundlounge.com kanggo kabar berita Sound Lounge paling anyar.

www.soundlounge.com


AlertMe
8.4KFollowers
pelanggan
sambungan
Sambungake
Followers
pelanggan
langganan
29.4KPosts
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!