Home » Bintang » Sennheiser's 6000 Series Nawakake Audio Broadcast Kualitas Profesional Siaran

Sennheiser's 6000 Series Nawakake Audio Broadcast Kualitas Profesional Siaran


AlertMe

 

Unsur visual presentasi penting kanggo karya sing disiarake dening penyiar nalika promosi merek. Nanging, yen audio kasebut ora cocog karo kualitas kecanggihan visual presentasi, mula kreatif uga bisa ngambung pamirsa. Cara presentasi nampilake prekara standar visual. Nanging kualitas swara kudu nyedhaki level sing padha lan perusahaan kaya iki Sennheiser Electronic Corporation alamat sing nganggo headphone, speker, mikropon, lan sistem transmisi nirkabel.

 

About Sennheiser

 

 

wiwit Sennheiser didegake maneh ing 1945, perusahaan wis duwe spesialisasi kanggo ngrancang lan nyedhiyakake pangguna kanggo maneka warna kasetyan dhuwur produk, sing kalebu Mikrofon, headphone, telpon aksesoris, lan aviation headset kanggo pribadi, profesional, lan aplikasi bisnis.

Sennheiser nggawe produk audio sing pangguna bisa dipercaya nalika ngrungokake musik lan sajrone konferensi utawa rapat. Iki bisa dirampungake kanthi ngrancang swara sing ora mung bisa dirungokake, nanging uga bisa ngrasa, sing ngluwihi linuwih produk standar sing biasane ditindakake dening perusahaan audio. Sennheiser tujuane supaya bisa ngetrapake visi babagan mbentuk masa depan audio lan nggawe pengalaman swara sing unik kanggo pangguna. Lan karo seri 6000 digital, dheweke bakal bisa nindakake iku.

 

Seri 6000 Sennheiser kang

 

 

Sennheiser seri 6000 digital ora duwe intermodulasi. Menehi saluran liyane lan kinerja luwih akeh kanggo pangguna. Ing Seri 6000 Digital nyetel standar anyar ing jagad RF kanthi operasi bebas intermodulasi, kisi frekuensi sing padha, lan transmisi sing bisa dipercaya banget. Seri iki mung nawakake audio sing paling dhuwur kanthi mode jarak jauh uga kemampuan kanggo gandha pitung saluran potensial pangguna kanthi mode kerapatan link sing anyar, sing nambah kapabilitas fungsi ing lingkungan RF sing paling tantangan.

Kanthi pemancar dirancang kanggo aplikasi apa wae, Digital 6000 iku padha ing omah ing panggung, ing studio utawa ing lapangan. Kanggo aplikasi sing paling wicaksana, sing anyar SK 6212 pemancar mini-bodypack wis dadi pilihan sing paling apik kanggo desainer swara lan profesional siaran

Sawetara seri Sennheiser 6000 liyane kalebu saka macem-macem produk audio kayata:

  • L 6000 (Nyedhiyakake seri Digital 6000 lan Digital 9000 kanthi ekspansi lan stasiun pangisian praktis lan cerdas)
  • EM 6000 (Panrima 2 saluran digital kanggo prodhuksi langsung lan ngirim)
  • SK 6000 (Luwih akeh saluran, kinerja transmisi sing luwih apik: pemancar kanthong bebas intermodulasi)

 

L 6000

 

 

The L 6000 makarya minangka stasiun pengisian daya sing praktis, tengah, cerdas sing ngirim tenaga kanthi terpusat lan langsung ing rak. Piranti iki duwe nganti papat modul pengisian daya sing bisa dipilih kanthi bebas sing bisa nampung rong paket bodypack utawa genggem saben wong (total 8 port daya kanggo paket batere BA 60, BA 61 utawa BA 62). Uga duwe LED telung warna sing menehi gambaran umum babagan status pangisian daya marang pangguna. Sistem kontrol cerdas ing L 6000 ngalangi penumpukan panas lan uga nawakake mode sing ngisi daya batere kanthi optimal kanggo periode panyimpenan sing luwih dawa. Ing L 6000 nduwe konstruksi modular lan futureproofed, sing ngidini stasiun daya kanggo jinis bungkus baterei ing ngarep kanthi gampang.

Fitur tambahan saka L 6000 kalebu:

  • Stasiun pangisi daya 19-inci ing 1 RU
  • Konfigurasi fleksibel kanthi modul loading kanggo pemancar genggem utawa paket baterei bodypack (Digital 6000 lan Digital 9000)
  • Ringkesan cepet status pangisi daya karo LED warna tiga
  • Ngontrol daya cerdas karo papat penggemar kanggo pendinginan paling optimal
  • Mode panyimpenan sing njaga bungkus baterei ing kahanan pangisi daya paling optimal kanggo wektu panyimpenan luwih dawa
  • Integrasi menyang Manager Sistem nirkabel

Sinau luwih lengkap kanthi ngunjungi en-us.sennheiser.com/charging-station-microphones-transmitter-l-6000.

 

EM 6000

 

 

The Euro 6000 nduwe Kapadhetan saluran sing luwih dhuwur lan reliabilitas sinyal maksimal. Piranti kasebut bebas-intermodulasi lan kothak frekuensi equidistant nyedhiyakake efisiensi spektrum sing apik lan konfigurasi frekuensi paling gampang, preduli saka lingkungane. Fitur liyane saka Euro 6000 nyakup koreksi kesalahan lan masker kesalahan audio sing mbantu ngenali lan ndandani masalah dawa sadurunge bisa dirungokake. Nalika nerangake persiyapan lan pangguna pangguna, ing Euro 6000 ditetepake kanthi kajelasan, relevansi, lan jalur cekak.

The Euro 6000 bisa diintegrasi kanthi lancar dadi infrastruktur digital utawa analog sing ana. Ing Euro 6000 uga duwe output AES-3 digital kanthi input jam lan output, output trafo seimbang seimbang XLR analog, lan 6.3 mm uga output headphone 6.3 mm.

Saliyane kompatibel karo sistem antena UHF Sennheiser, ing EM 6000 iku fitur kalebu:

  • Panrima 19 '' 2-Channel, 19 inci 1RU
  • Bandwidth ngoper 244 MHz gedhe
  • Mode Long Range legendaris (LR) kanthi codec audio proprietari (SeDAC) saka karya Digital 9000
  • Link Density Mode (mode LD) kanthi efektifitas Audio Codec (SePAC) njamin nganti 5 saluran saben bandwidth MHz

Sinau luwih lengkap kanthi ngunjungi en-us.sennheiser.com/microphone-digital-audio-recayer-live-produksi-em-6000.

 

SK 6000

 

 

The  SK 6000 minangka transmiter kanthong bebas intermodulasi sing ngidini operasi ing kothak frekuensi equidistant. Malah ing kisaran frekuensi paling angel, konsep transmisi pemancar ngidini efisiensi spektrum maksimal. Ing tembung sing gampang, iki tegese pangguna duwe akses menyang saluran sing luwih akeh, kinerja transmisi maksimal saben wektu, lan stabilitas sinyal sing luar biasa. Piranti kasebut wis didhukung dening Sennheiser Digital Audio Codec (SeDAC), sing njamin swara bebas artifak lan dinamika paling optimal.

The SK 6000 minangka solusi paling dhuwur kanggo gitar / bass utawa minangka pemancar kanggo klip senapan Sennheiser mikrofon MKE 1, MKE 2 lan MKE 40, headset HSP 2, HSP 4 lan SL Headmic.

Fitur tambahan saka SK 6000 kalebu:

  • Telung variasi frekuensi (470-558 MHz, 550-638 MHz, 630-718 MHz)
  • Konektor 3-pin Sennheiser ngidini sambungan menyang macem-macem mikrofon utawa instrumen
  • Perlindhungan intermodulasi sing efektif banget
  • Enkripsi AES 256 lan enkripsi Digital 9000
  • Kompatibel karo EK 6042 lan EM 9046 ing mode Long Range
  • Paket baterei Li-ion kanthi wektu 6.5 jam
  • Omah Magnesium

Saliyane kasunyatan kasebut, ing Pemancar SK 6000 kompatibel karo EK 6042 lan EM 9046 ing mode Long Range.

Sinau luwih lengkap kanthi ngunjungi en-us.sennheiser.com/pocket-transmitter-microphones-instruments-sk-6000.

 

Apa Sennheiser Bisa Janji Penyiar

 

 

Sembarang profesional sing makarya ing industri siaran ora mung butuh demonstrasi konten visual sing hebat. Nanging, supaya merek bisa merekam, duwe audio sing berkualitas ing presentasi mung nambah kesempatan kanggo promosi merek lan nggawe pamirsa sing luwih gedhe. Ngendi Sennheiser Swara luwih saka 75 taun, perusahaan iki nyedhiyakake industri siaran kanthi dimensi anyar kanggo ngrungokake, pengalaman swara sing apik banget, lan momen sing bakal ngasilake luwih bungah kanggo para penyiar amarga bisa nggunakake persediaan kualitas headphone, spektrum, mikrofon lan sistem transmisi nirkabel sing ndadekake produsen global iki sithik.

Sinau luwih lengkap babagan Sennheiser kanthi ngunjungi en-us.sennheiser.com/.


AlertMe
Kiriman paling anyar dening Broadcast Beat Magazine (Delok Kabeh)
Aja tindakake link iki utawa sampeyan bakal dicekal saka situs iki!