Home » News » Shotoku Hits Heights karo Ceiling Mounted Rail System lan On-Air Proven Robotic Pedestal karo Fitur Kontrol Unparalleled

Shotoku Hits Heights karo Ceiling Mounted Rail System lan On-Air Proven Robotic Pedestal karo Fitur Kontrol Unparalleled


AlertMe

Shotoku Ditemokake ing Heights karo Sistem Mounted Rail Ceiling lan pedestal Robot On-Air Terbukti karo Fitur Kontrol Unparalleled

Sistem robot sing dipercaya, dipercaya lan sacara global nyakup sistem robot kalebu trek swara langit-langit kanthi elevasi lan pedhet XY kanthi robot, nuduhake panggung karo sistem tripod manual anyar

Sunbury, UK - 11 July 2019 - Shotoku Broadcast Systems, manufaktur internasional kanthi sistem support kamera robotic lan manual sing kompatibel, kuat lan dipercaya, bakal ngetokake teknologi sing ndhisiki industri kasebut ing IBC kanthi nyorot sistem trek robotik SmartRail sing diadopsi sacara global ing Stand 12. E42. SmartRail, sing uga bisa diatur kanggo operasi lantai, bakal nggabungake solusi 'Smart' Perusahaan, SmartPed, sawijining pedestal XY robot sing diinstal ing lingkungan on-air ing saindenging donya. Ing sisih manual, Shotoku bakal ngenalake seri tripod dhukungan ENG / EFP anyar menyang pasar Eropah.

"Shotoku ngowahi kolom muter saka lantai menyang langit-langit ing 2015 nalika kita nginstal sistem trek langit-langit sing pisanan kanthi kontrol elevasi lengkap - lan sistem sing padha wis ono saben dina wiwit, " diterangno James Eddershaw, managing director of Shotoku UK. "Kita bakal nuduhake produk anyar uga fitur sing dianyari, nanging kita wis nemokake manawa pelanggan uga pengin ndeleng sistem sing wis kebukti lengkap ing lapangan, supaya kita bangga lan kasengsem kanggo nggawa SmartRail lan SmartPed siling kanggo IBC. Dina iki Shotoku wis sukses nginstal sistem SmartRail lan SmartPed ing saindenging jagad, ing macem-macem klien saka studio cilik nganti fasilitas siaran gedhe. Kabeh padha entuk manfaat saka kinerja dhuwur lan keluwesan sing wis teka Shotoku. "

"SMART" SOLUSI ROBOTIK

SmartRail - Loro-lorone siling lan Lantai Konfigurasi

SmartRail, khusus kanggo siaran studio live sing ngoperasikake 24 × 7, yaiku sistem trek leading donya sing ideal kanggo konfigurasi kamera ukuran penuh. Bisa dipasang ing langit-langit lan nyedhiyakake jangkauan elevate / mudhun sing lengkap uga drive dolly sing ngidini kamera mudhun menyang tingkat mripat lan uga ngangkat kanggo nembak nyapu tingkat sing luwih dhuwur, kabeh kanthi gerakan sing terintegrasi lan sangisoré siji Shotoku sistem kontrol. SmartRail uga bisa dipasang ing lantai. Desain lanjutan saka kolom elevasi ndadekake kamungkinan kanggo ngangkat kamera ing posisi anyar nalika tetep mempertahankan stabilitas lan kelancaran kontrol on-air. Kontrol elevasi kerjane mlaku kanggo trek lantai utawa terbalik kanggo langit-langit kanggo ngidinake kreativitas maksimum ing desain produksi. instalasi teka karo sawetara kolom elevasi sing cocog karo meh kabeh aplikasi lan budget.

Karo kabeh Shotoku sistem robotika, SmartRail wis akeh ditudhuh lan on-air karo output data pelacakan VR / AR, tanpa ateges ukuran lift utawa wangun trek, lantai utawa langit-langit sing dipasang.

Eddershaw nambah, "Desain lan instalasi sistem trek langit-langit beda karo jinis panginstalan robotika; Iku beda banget karo sistem trek liyane. Sistem langit-langit mbutuhake pangerten saka unsur-unsur desain utama lan perencanaan wangun lan posisi jalur, uga kolom elevasi sing paling optimal. Sawise nyedhiyakake sistem trek langit-langit kanggo para penyiar sing ngulandara pirang-pirang taun, Shotokutim teknik berpengalaman ingkang unik saged mbiyantu kangge ngrancang solusi ingkang paling sae lan ngatasi tantangan kanthi teknik sistem ingkang saged dirancang kanthi sae. "

Fungsi anyar - Pedal Robot SmartPed

Shotoku's Pedal Robot SmartPed ndhukung tuntutan kreatif lan komersial saluran sing ora kaetung ing lingkungan ing udara ing ndonya. Dirancang kanggo terus-terusan nggunakake produksi TV kanthi dhuwur-profil saben dina, desain SmartPed nduweni reliabilitas lan kemudahan panggunaan dibangun saka wiwitan. SmartPed saiki ndhukung sistem Absolute Navigation Interface (ANI) sing anyar sing diwenehake Shotoku disedhiyakake, utawa customer diwenehake pandhu arah Absolute eksternal (IE pelacakan optik) sistem kanggo nyedhiyani tansah-referensi data posisi pedestal.

Anyar - TG-18 PT Kepala Elektronik Terpadu

Pucuk TG-18 PT sing dirancang kanggo aplikasi studio apa wae sing mbutuhake mbayar ukuran gedhe lan pamindah cepet antarane operasi manual utawa remot, bakal ditampilake kanthi sistem kontrol elektronik sing komprehensif. Modul elektron CMC kuat sing padha digunakake ing kabeh sistem TG-18 sing saiki bisa ditampilake ing awak dhewe TG-18, nyedhiyakake unit kompak kanthi daya AC lan koneksi jaringan langsung menyang sirah. Kanthi kompatibel karo solusi CMC njaba tradisional TG-18i nyedhiyakake pilihan sing ditambahake kanggo pelanggan gumantung marang konfigurasi sistem.

Anyar - 'LiveView' Powerful User Interface karo Kapabilitas Unparalleled

TR-XT bakal ditampilake karo opsi LiveView anyar nggunakake kamera video IP sekunder kanggo nyedhiyani tampilan adegan sudhut kanggo saben kamera. Operator bisa nggunakake gambar LiveView kanggo ngontrol lan masang sistem robotik menyang posisi anyar - tanpa perlu nyimpen posisi kasebut. Opsi LiveView uga mbukak TR-XT kanggo dhukungan mangsa ngarep Shotokusistem pangenalan pasuryan otomatis.

SUPPORT ANDROID MANUAL NEWSWORTHY

SX200 lan SX260 ENG Tripod Systems

Sistem support kamera SX200 lan SX260 ENG / EFP anyar nduweni desain anyar. Sistem kalebu Shotoku'Truebalance' sing nyepetake pambatesan sampurna lan uga gampang diatur ing saindhenging jangkoan kanthi tampilan intuisi kanggo nuduhaké setelan saiki. Sistem seret nggunakake ShotokuDesain sing dikawruhi "Viscam" nanging ndadekake sistem aktuasi anyar sing nggabungake kenyamanan lan kecepatan pilihan saka pendekatan sing lumaku, kanthi penyetelan sing apik lan panyesuaian on-shot desain kanthi terus-terusan. Fitur inti 2 iki siap kanggo nyetel standar anyar kanggo gerakan lan kontrol kanggo dhuwur-mburi sistem support ENG.

SX200 duweni mbayar maksimum 20Kg (44Lbs) lan SX260 25Kg (55Lbs). Digabungake karo tripod serat karbon 2-ENG ENG anyar sing ngunci tombol kaki sing cepet-cepet kanggo persiapan cepet lan teardown, sistem iki uga minangka salah siji sing paling entheng ing pasar ing mbayar tugas lan level kinerja.

Shotoku uga bakal nuduhake bubar dibukak SD & SE Series Tripod Manual. Kisaran SD, sing kasedhiya ing varian 2, wis dikembangake kanggo menehi kualitas, sistem terjangkau kanggo kamera genggam. Jangkauan SE nyedhiyakake dhukungan kanthi fungsionalitas dhuwur lan aplikasi sudhut kanggo sawetara sistem kamera sing saiki kasedhiya.


AlertMe

Desert Moon Communications

Wiwit 1994, Desert Moon Communications wis mbantu miwiti, uga perusahaan-perusahaan sing ngetrapake daya tarik lan tetep "top-of-mind" ing jaman saiki kanthi cepet ngubah lingkungan bisnis.

Kita duwe hubungan sing kuwat karo penerbit industri lan panyunting kanggo ndhukung usahane kanggo sampeyan kanthi tarif iklan sing apik banget lan penempatan editor. Kita bangga bisa ngrambah jangkoan pers ekstensif, panggenan iklan prima, lan akeh penghargaan industri kanggo klien kita.

Desert Moon serves perusahaan ing:
Video Profesional
Siaran
Audio Video
Kirim Produksi
TV sing disambungake
digital Signage
OTT
kabel
Satellite

Tim Desert Moon, sumber daya profesional sing profesional, kasedhiya kanggo mbantu perusahaan sampeyan entuk gol, banjur sawetara. We are kene kanggo sampeyan!