Home » Nggawe konten » Gadget Show Bali menyang Saluran 5 nganggo ATEM Mini Pro

Gadget Show Bali menyang Saluran 5 nganggo ATEM Mini Pro


AlertMe

Desain Blackmagic dina iki ngumumake yen ATEM Mini Pro wis nulungi seri Gadget Show paling anyar, sing diproduksi dening North One Television ing Birmingham, supaya tetep siyap sanajan ana tantangan kunci lan tantangan jarak sosial.

Diluncurake ing taun 2004, Gadget Show minangka program televisi fokus teknologi konsumen, sing nggunakake link studio ing saben episode. Ing Inggris, disiarake ing Saluran 5 lan minangka salah sawijining seri sing bisa dibukak paling dawa, nyedhiyakake warta, ulasan lan wawasan kanggo sawetara inovasi paling anyar saka jagad teknologi.

Produsen seri, Tim Wagg, nerangake, "Nalika pamrentah ngidini produksi TV diwiwiti maneh ing wulan Juni, tim kasebut mung limang dina kanggo siyap ngrekam rekaman studio. Iki minangka turnaround sing angel banget, utamane yen kita kabeh kerja saka jarak adoh. "

Dheweke nambah, "Biasane duwe truk OB, nganti 20 wong sing wis ditemtokake, sing kudu dikurangi kanthi drastis kanggo njaga lingkungan kerja sing aman lan adoh saka sosial."

"Bagéan penting saka Gadget Show yaiku para presenter kanggo menehi reaksi babagan segmen sing wis direkam (VT) sing saiki wis dituduhake menyang pamirso," Tim terus. "Dadi, golek cara kanggo nggawa elemen kasebut menyang lingkungan studio nggawe program sing luwih cair."

"Kita uga migunani nalika segmen warta ing endi konten ngambang ing layar kanggo nggawa elemen visual ing pacelathon, prekara sing mbutuhake jam kerja sajrone posting kanggo ngatasi rekaman ing layar TV kosong."

"Tanpa kemewahan truk lan kru OB sing biasa, kita ora bisa ndamel monitor iki kanthi resik, lan pengin solusi alternatif sing bisa hotspot, gampang digunakake lan terjangkau. Kita uga butuh HDMI panyambungan. "

Ing kene ATEM Mini Pro mlebu. "Aku duwe kabeh stings, grafis lan VT, sing dimuat ing MacBook, lan kanthi nyambungake iki liwat HDMI menyang ATEM Mini Pro, kita wis bisa mbuwang konten menyang monitor kanthi lancar. Kita uga bisa nggunakake kanggo nampung segmen 'Wallop of the Week', sing dadi tuan rumah ing Zoom. ”

"Katon gampang," dheweke nerusake. "Nanging tanpa ATEM Mini Pro, kita bakal berjuang kanggo ngetrapake alur kerja cairan kasebut. Iki nggawe kita bisa terus ngasilake elemen studio sing lunyu sing selaras karo nada obrolan sing cepet lan cepet kaya sing dikarepake. "

Kajaba iku, "Kaya umume industri, watesan COVID wis menehi sawetara tantangan, nanging minangka perusahaan produksi, kita bisa uga cekap kanggo ngrampungake, amarga saka produsen kaya Desain Blackmagic."

"Umpan balik sing dipikolehi seminggu sawise siaran kaping pisanan yaiku sampeyan ora bisa ngerteni apa wae sing diganti," ujare Tim. "Iki bukti kreatifitas lan kapinteran kabeh tim produksi."

 

Babagan DESIGN BLACKMAGIC

Desain Blackmagic nggawe produk editing video paling apik ing donya, kamera film digital, koreksi warna, konverter video, pemantau video, router, live switcher produksi, perekam disk, monitor gelombang lan film scanner wektu nyata kanggo film fitur, produksi siaran lan industri siaran televisi. Desain BlackmagicKertu capture DeckLink ngluncurake revolusi ing kualitas lan kasedhiyan produksi pasca, dene produk Emmy ™ sing nduwe penghargaan DaVinci produk koreksi warna wis nguwasani industri televisi lan film wiwit taun 1984. Desain Blackmagic terus ngalami inovasi babagan lemah kalebu produk 6G-SDI lan 12G-SDI lan 3D stereoskopik lan Ultra HD workflows. Didegaké dening editor produksi lan insinyur donya, Desain Blackmagic duwe kantor ing AS, Inggris, Jepang, Singapura lan Australia. Kanggo informasi luwih lengkap, bukak www.blackmagicdesign.com.


AlertMe
Aja tindakake link iki utawa sampeyan bakal dicekal saka situs iki!