Home » News » Broadcast Pix Ngumumake Pembiayaan 0% ing Sistem StreamingPix

Broadcast Pix Ngumumake Pembiayaan 0% ing Sistem StreamingPix


AlertMe

(Juli 29, 2020)

Broadcast Pix ™ ngumumake kemitraan karo North Star Leasing kanggo nawakake paket pembiayaan kompetitif kanggo kabeh solusi.

Kemitraan kasebut ditendang karo Paket Promosi Musim Panas 0% finansial LangsingPix, produksi live lengkap, lan solusi streaming.

Entuk kabeh sing sampeyan butuhake kanggo nyampurnakake acara langsung, rapat, kuliah, utawa ibadah kanthi sithik $ 271 saben wulan.

Rincian Offer *

  • 0% Pembiayaan
  • 24-wulan Kanggo Mbayar
  • Mbayar lan ngolah ragad kanggo miwiti sewa
  • $ 1 tuku ing pungkasan istilah

* Kabeh aplikasi tundhuk persetujuan kredit. Penawaran mungkasi tanggal 31 Oktober 2020.

 Financing kompetitif uga kasedhiya kanggo solusi produksi Broadcast Pix kabeh kanthi panjaluk.

"Kemitraan karo North Star Leasing nyedhiyakake opsi fleksibel kanggo para pedagang lan pelanggan, saéngga bisa entuk solusi siaran lan streaming langsung sing dibutuhake kanggo komunikasi pesen kanthi efektif ing jaman tantangan saiki," ujare Graham Sharp, CEO, Broadcast Pix.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan pilihan Financing Pix, klik kene.


# # #


AlertMe
Aja tindakake link iki utawa sampeyan bakal dicekal saka situs iki!