Home » News » Broadcast Pix Ngumumake Pembiayaan 0% ing Sistem StreamingPix

Broadcast Pix Ngumumake Pembiayaan 0% ing Sistem StreamingPix


AlertMe

(Juli 29, 2020)

Broadcast Pix ™ ngumumake kemitraan karo North Star Leasing kanggo nawakake paket pembiayaan kompetitif kanggo kabeh solusi.

Kemitraan kasebut ditendang karo Paket Promosi Musim Panas 0% finansial LangsingPix, produksi live lengkap, lan solusi streaming.

Entuk kabeh sing sampeyan butuhake kanggo nyampurnakake acara langsung, rapat, kuliah, utawa ibadah kanthi sithik $ 271 saben wulan.

Rincian Offer *

  • 0% Financing
  • 24-wulan Kanggo Mbayar
  • Mbayar lan ngolah ragad kanggo miwiti sewa
  • $ 1 tuku ing pungkasan istilah

* Kabeh aplikasi tundhuk persetujuan kredit. Penawaran mungkasi tanggal 31 Oktober 2020.

Financing kompetitif uga kasedhiya kanggo solusi produksi Broadcast Pix kabeh kanthi panjaluk.

"Kita kemitraan karo North Star Leasing nyedhiyakake pilihan lan sade fleksibel kanggo para peniaga lan pelanggan, supaya bisa njaluk solusi siaran langsung lan streaming sing dibutuhake supaya bisa komunikasi kanthi efektif ing jaman saiki," ujare Graham Sharp, CEO, Broadcast Pix.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan pilihan Financing Pix, klik kene.


# # #


AlertMe