Home » Bintang » The One and Only, Robert De Niro Opening Keynote #NABSHOWNY

The One and Only, Robert De Niro Opening Keynote #NABSHOWNY


AlertMe

Robert De Niro (kudu aku ngomong liyane) bakal headlining ing 2018 Show Opening at NAB Show New York. De Niro minangka legenda saka donya produksi (ing ngarep lan ing ngarep kamera) kanthi saestu nguatake dekade pengalaman ing industri hiburan. Obrolan pernafasan De Niro bakal diprogram dening Dade Hayes, Sumbangan Editor- Deadline Hollywood sing bakal duwe Q & A pusat ing sacedhake film lan hiburan kanggo nggawe pengalaman mbukak kunci intine dinamis.

De Niro, sing Academy Award Aktor pemenang kanggo macem-macem film apik kalebu "Godfather, Part II." ing 1974 kanggo Aktor Pendukung Paling Dhuwur lan "Raging Bull" minangka Aktor Paling Apik ing 1980, wis langsung nyebabake industri film kanthi gaya gedhe lan perasaan murni sing ditawanake marang karakter. Robert De Niro ngluncurake karir film babagan Brian De Palma "Pesta Perkawinan" ing 1969. Miturut 1974, dheweke uga menangaké Kritik Kritik Film New York kanggo Aktor Pendukung Paling Dhuwur ing Amerika Serikat "Bang the Drum Slowly" lan saka National Critic Film Nasional kanggo "Tegese dalan."

De Niro uga wis entuk Academy Award Nominasi kanggo karyane ing: "Taxi Driver," "The Deer Hunter," "Awakenings," remake saka "Cape Fear" lan "Silver Linings Playbook." Proyek De Niro sabanjuré "Wong Irlandia" ing pundi piyambakipun lintang, lan ngasilaken kaliyan kanca dawaipun, Martin Scorsese minangka kolaborasi kesembilanipun lan badhe dados netflix ingkang paling apik ingkang dipuncawisaken sinematik.

"Robert De Niro minangka aktor, produser, lan sutradara legendaris kang kerja nganti taun lan genre," ngandika NAB Eksekutif Wakil Presiden Konvensi lan Operasi Bisnis Chris Brown. "We are honored kanggo welcome dheweke kanggo taun iki NAB Show New York minangka dheweke nuduhake wawasan lan pengalaman benten karo pawongan. "

Perusahaan produksi De Niro, Tribeca Productions wis gawe proyek sing wis dadi produser, sutradara, lan aktor "A Bronx Tale" ing 1993 kang nyathet debut arahan apik De Niro, uga, "Angon apik" ing 2006. Karya De Niro sing terus-terusan nyedhiyakake mesthine minangka prasetya kanggo keunggulan.

Festival Film Tribeca, kang didegake karo Jane Rosenthal lan Craig Hatkoff didegaké ing 2002, wis nggedhekake industri film kita ing donya. Ing 2009, De Niro pikantuk Kennedy Center Honor kanggo aktingé lan Stanley Kubrick Award saka BAFTA Britannia Awards. De Niro dihormati karo Cecil B. DeMille Award ing 2011 Golden Globe Awards. Dheweke uga njabat dadi juri presiden 64th Cannes Film Festival.

About NAB Show New York
Diprodhuksi dening Association of Broadcasters Nasional lan co-dumunung karo Audio Engineering SocietyKonferensi Timur Pantai, NAB Show New York bakal diselenggara Oktober 17 - 18, 2018 ing Jawa Pusat Konvensi. Kanthi luwih saka 14,000 pamiarso lan 300 + pameran, NAB Show New York nampilake paling apik ing teknologi generasi sabanjure kanggo profesional media, hiburan lan telekomunikasi karo konferensi lan lokakarya fokus ing televisi, film, satelit, video online, acara urip, podcasting, iklan, perusahaan A / V, produksi lan ngirim.

Prakawis NAB
Asosiasi Penyiaran Nasional adalah asosiasi advokasi utama para penyiar Amerika. NAB ngembangake kepentingan radio lan televisi ing urusan legislatif, peraturan lan publik. Liwat advokasi, pendidikan lan inovasi, NAB mbisakake para penyiaran paling apik kanggo ngawula komunitas, nguatake bisnis lan ngrebut kesempatan anyar ing jaman digital. Sinau luwih lengkap ing Www.nab.org.

Broadcastbeatlogotranswhitetag

Broadcast Beat inggih punika Broadcaster Resmi 2018 NAB Show Ing Las Vegas lan Produser saka NAB Show LIVE. Ing 2017, NAB Show LIVE ditampa liwat 1.3 yuta penonton online lan sak 2018 NAB Show, Kita dijaluk ngluwihi 1.5 yuta panampil.


AlertMe
Matt Harchick
Tindakake kula

Matt Harchick

Matthew wis kerja ing sektor swasta lan ing pendidikan sing luwih dhuwur ing umur rong puluh taun. Dheweke ngedekake maneka bidang manajemen proyek media digital, teknik siaran lan produksi media. Matthew nduweni kawruh babagan produksi pos digital, manajemen aset digital, produksi wayang digital, lan integrasi fasilitas siaran. Pak Harchick aktif nyinaoni babagan siaran seni, bioskop digital canggih lan teknologi audio visual pinter kanggo implementasi klien lan kasedhiya kanggo kabutuhan konsultasi.

Matt lan keluargane saiki manggon ing wilayah metro Washington, DC.
Matt Harchick
Tindakake kula

Tulisan paling anyar dening Matt Harchick (Delok Kabeh)

8.4KFollowers
pelanggan
sambungan
Sambungake
Followers
pelanggan
langganan
29.4KPosts
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!