Home » News » FilmLight nggambarake komitmen marang komunitas kreatif Jepang ing Inter BEE 2018

FilmLight nggambarake komitmen marang komunitas kreatif Jepang ing Inter BEE 2018


AlertMe

FilmLight's Japanese branch, FilmLight KK, kanggo ngetrapake kekuatan Baselight v5

[LONDON - 08 November 2018]: FilmLight bakal nemtokake komitmen kreatif lan teknis kanggo penyiaran televisi Jepang lan pasca produksi karo papan dhewe ing Inter BEE 2018 (Makuhari Messe, Tokyo, 14-16 November, #3311). Iki menehi tandha loro ulang taun limang kantor FilmLight ing Tokyo, lan menehi kesempatan kanggo nampilake versi paling anyar saka platform grading lan manajemen warna FilmLight, Baselight v5, kanggo pasar Jepang.

"Film lan televisi premium kagolong penting ing Jepang, lan penting para panganggo piranti kreatif kita uga didhukung," ujare Koichi Matsui, ketua FilmLight KK. "Duwe tim dodolan lan dhukungan ing jantung industri Jepang mbuktekaken dadi sukses gedhe antarane para pelanggan sing dihargai, lan saya banget bungah kanggo luwih hubungan langsung karo klien kita ing Inter BEE taun iki."

Release paling anyar, Baselight v5, nawakake fitur-fitur anyar sing bisa ngatasi alangan kerja sing paling rumit lan nyenengake wektu ing proses grading warna lan kanthi kolaborasi karo editing, VFX lan 360˚ VR. Toolkit piranti lunak sing padha wis diimplementasikake antarane sawetara prodhuk, saka Prelight kanggo visualisasi sing disetel, sistem dailies Daylighting lan sawetara Edisi Baselight Edisi kanggo nyunting lan VFX, uga stasiun pangembangan Baselight sing dhuwur.

Fitur anyar kalebu ngepung cerdas, sing ateges operator sing beda-beda saiki bisa nggarap adegan sing padha kanthi bebarengan, kanthi gampang, kanggo nindakake tugas tartamtu utawa nggawe akeh pengiriman.

Kanthi HDR minangka topik sing panas, fungsionalitas Baselight anyar uga ditujokake kanggo ngembangake katon ing jangkoan lan warna werna, sing bisa ditindakake kanthi bener sajrone akeh format pangiriman sing dikarepake. Range nggedhekake, umpamane, minangka alat otomatis kanggo ngedongkrak dering dinamis gambar saka SDR kanggo HDR nggunakake pangolahan spasial komplit kanggo entuk tampilan alami, dene Texture Highlight migunakake analisis frekuensi kanggo nyegah highlights.

Toei Digital Lab ing Tokyo bubar mbabarake sistem Baselight TWO tambahan sing ditargetake ing produksi TV kayata kanggo program Netflix, NHK lan 4K / UHD liyane.

"Baselight v5 ndadekake saben gaya kreatif ing driji ing driji kanggo grading lan VFX," ujare Soichi Satake, Senior Colourist ing Toei Digital Lab. "Kanthi Base Grade sing anyar, umpamane, kita bisa ngasilake gambar kanthi cara nyetel cahya kamera ing set. Kontrol highlights sing wis dadi garing uga dadi luwih gampang, utamane kanggo bayangan jero. "

"Dukungan FilmLight's 24 / 365 minangka bantuan apik banget kanggo kita, utamané kemampuan diagnostik remot," tambahnya. "Alur kerja kita ing Jepang arang-arang beda karo negara liya nanging tim FilmLight mangertos kabutuhan kita lan mbenakake fitur-fitur kasebut kanggo ketemu apa sing kita butuhake. FilmLight kanthi agresif nggarap kabeh fitur panyuwunan anyar, supaya aku nemokake Baselight berkembang kanthi cepet kanggo cocog dalan kabutuhan terus-terusan kita. "

Baselight v5 bakal ditampilake ing sistem Baselight TWO lan ing Edisi Baselight ing stan 3311 ing bale 3 ing Inter BEE 2018.

###

Prakawis FilmLight
FilmLight ngembangake sistem grading warna sing unik, aplikasi pangolahan gambar, lan piranti alur kerja sing ngganti film lan video pasca produksi lan nyetel standar anyar kanggo kualitas, keandalan lan kinerja. Metode operasi metadata kanthi streamlined perusahaan migunakake produk sing kuwat karo piranti kreatif sing canggih, saéngga para profesional kreatif bisa kerja ing ngarep revolusi media digital. Diadegaké ing 2002, bisnis inti FilmLight dipusatake ing inovasi, implementasine lan dhukungan saka prodhuk-kalebu perusahaan-perusahaan produksi Baselight, Prelight lan Daylight, fasilitas pas produksi lan studio film / TV ing saindhenging donya. FilmLight kantor pusat ing London, ing ngendi riset, desain, lan manufaktur wis dipusatake. Sales lan dhukungan sing dilakokaké liwat pusat layanan regional lan mitra-mitra berkualitas ing saindenging donya. Kanggo informasi luwih lengkap, riko situs web www.filmlight.ltd.uk


AlertMe
8.4KFollowers
pelanggan
sambungan
Sambungake
Followers
pelanggan
langganan
29.4KPosts
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!