Home » News » MOG Central Ingest System kanthi langsung mlebu menyang Adobe Creative Cloud
MOG lan AdobeCreativeCloud
MOG lan AdobeCreativeCloud

MOG Central Ingest System kanthi langsung mlebu menyang Adobe Creative Cloud


AlertMe
[Portugal, Januari 8, 2019] MOG Technologies, panyedhiya solusi solusi end-to-end ing dunya kanggo media profesional, saiki ngumumake integrasi lengkap saka piranti panggah pusat - kanggo produk mxfSPEEDRAIL lan SKYWATCH - nganggo Adobe® Creative Cloud®.

Profesional media ngadhepi pasar sing nuntut banget kanthi panyebaran teknologi, sistem, platform lan piranti anyar. Njupuk isi siap karo kualitas maksimum lan ing tenggat wektu sing cetha yaiku kemampuan kudu. Kanthi atine, MOG platform ingest tengah alamat tantangan media lan nggawe operasi ingest, transcoding, scheduling, lan ngekspor gampang lan luwih cepet. Sistem iki ndhukung puluhan format lan kanthi kompatibel karo kabeh lingkungan editor lan workflow.

MOG alat ingest tengah wis nyedhiyakake dhukungan kanggo alur kerja berkas sing akeh karo Adobe Premiere® Pro lan Adobe Media Encoder. Saiki integrasi kalebu dhukungan penuh kanggo Adobe Creative Cloud. Panganggo, manawa ana ing sistem mandiri utawa jaringan sing nyambung, kanthi gampang bisa nangkep utawa nyithak isi kanthi nggunakake kauntungan MOG otomatisasi lan piranti transkoding kanggo nggawe urutan ngarahake media menyang aplikasi Adobe Creative Cloud ing siji langkah. Ora perlu alat utawa langkah tambahan ing alur kerja: isi kasebut kasedhiya kanggo karya kreatif, pasca prodhuksi, lan distribusi.

MOG lan Adobe wis kolaborasi wiwit 2012 kanggo akselerasi alur kerja media lan nggawé prasarana penyiaran tanpa tapel mangsa, kanggo SD lan HD lingkungan. Kanggo ngerteni luwih lengkap babagan integrasi anyar, mangga kunjungi: www.mog-technologies.com/adobe-cloud-integration.

Prakawis MOG

MOG Technologies napas inovasi wiwit dina. Tim pakar media sing cemerlang nyiptakake perpustakaan media kelas donya, negara sistem siaran kesenian, lan platform interaktif lan multi-konten berbasis awan sing ndadekake keterlibatan kuat komunitas apa wae. Komunitas sing saiki bisa mbagi, muter, nyambung lan mentransformasi kabeh jenis konten menyang pengalaman maya sing bener.

Teknologi MOG nawakake teknologi pokok kanggo ngubungake komunitas, ngarahake enggal, kawruh sing luwih gedhe, lingkungan sing nyenengake lan prilaku sing dikarepake.


AlertMe