Home » News » KRK Systems Launches Ground Tools Alat Audio

KRK Systems Launches Ground Tools Alat Audio


AlertMe

CHATSWORTH, CA, JULY 18, 2019 - KRK Sistem, bagéan saka kulawarga merek Gibson, ngenalake KRK Audio Tool Revolusioner kanggo iOS lan Android. Alat gratis studio profesional iki kalebu limang komponèn basis analisis sing migunani lan profesional sing bisa digunakake kanthi persiyapan monitor, lan siji alat sing kuat (Rekomendasi EQ) sing mbiyantu nggabungake monitor KRK ROKIT G4 sing anyar menyang lingkungan akustik individu.

Saliyane ing alat Rekomendasi EQ, aplikasi uga kalebu Analyzer Real Time Spectrum (RTA), Level Meter, Delay lan Polarity Analyzers, uga alat Monitor Align sing mbantu pangguna nyetel posisi monitor sing luwih akurat ing area ngrungokake. Ing app punika generator swara menehi pilihan analisis suara pangguna saka sine, suwine sine swamp, swara putih lan swara rambute - kabeh sing bisa mbantu proses analisis ing kondisi sing beda-beda.

"Kita pengin mbangun game-ganti kanggo baris ROKIT G4 sing ngidini para pengguna bisa nggabungake pamain final sing luwih apik," jelas Rich Renken, Product Manager-Pro Audio Division, Gibson Brands. "Ngenali kritis, pamancar G4 temen beda, lan upgrade utama saka garis G3 sadurungé. Tujuan kita karo alat Rekomendasi EQ yaiku kanggo menehi katrangan sing luwih apik lan bantuan pangguna menyang titik wiwitan sing luwih apik. Wekasanipun, isih kasedhiya ing pilihan lan nggunakake piranti musik, nanging mesthi gedhe kanggo duwe fitur iki sing kasedhiya bebarengan karo wong liya ing app. "

Lima alat aplikasi bisa digunakake kanthi persiyapan monitor apa wae. Iki kalebu Level Meter, sing mbantu kalibrasi tingkat monitor kanggo njamin kabeh monitor ing tingkat DB padha, uga fitur Analisis Tunda sing mbantu ngetung wektu saka saben monitor menyang kuping pangguna. Saliyane, fungsi Polaritas app digunakake kanggo verifikasi monitor kabel sing bener, ngilangi mundhut bass lan reproduksi pencitraan stereo sing salah-asil monitor sing metu saka fase, nalika Spectrum RTA lan Sound Generator apik kanggo nemokake nuansa ing lingkungan apa wae.

Uga kalebu minangka fitur Alignment Monitor sing durung tau digunakake, sing digunakake kanggo nemtokake panggonan paling apik saka sawetara monitor ing jarak. Iki wis dilakoni kanthi nempatake piranti sing pinter ing saben monitor kanthi kapisah lan banjur puter menyang gelar sing bener. Piranti sing kaping enem, eksklusif kanggo pemilik ROKIT G4, minangka alat Rekomendasi EQ sing mbantu ngenalake monitor menyang lingkungan kanthi nganalisa gangguan swara ing aplikasi kasebut lan sabanjuré nyaranake preset EQ paling apik, sing disetel kanthi manual ing bagian belakang monitor G4.

"Kita banget bungah kanggo menehi aplikasi iki kanggo komunitas musik rekaman. Tim iki wis nggawa energi lan riset akeh ing pangembangan app sing, kanthi kombinasi karo monitor G4, nawakake barang sing ora tau diterbitake ing pasar-ing titik rega, "pangandikane Jimmy Landry, Direktur Global Marketing- Pro Audio Division, Gibson Brands. "Umpan balik sing ditampa ing swara anyar, lan luwih profesional saka ROKIT G4s wis akeh banget positif. Kanthi nerbitake aplikasi KRK Audio Tools, kita bungah kanggo krungu apa sing digawé wong ing G4s maju. "

About KRK Systems:

Swara telung taun kepungkur, KRK Systems, bagean saka divisi Gibson Pro Audio, wis dadi sinonim karo desain kualitas lan kinerja sing ora ditemokake ing donya monitor studio, subwoofer lan headphone. KRK nawakake produk sing nyukupi kebutuhane omah studio lan studio profesional kayata gaya musik utawa aplikasi. Kanggo informasi luwih lengkap, riko www.krksys.com.

Prakawis Gibson:

Gibson Brands, merek gitar paling apik ing dunya, wis mbentuk swara generasi musisi lan pecinta musik ing genre luwih saka 100 taun. Didegaké ing 1894 lan kantor pusaté ing Nashville, TN, Gibson Brands duwé warisan panampilan kelas donya, kemitraan musik legendaris lan evolusi prodhuksi progresif sing ora ana gandhengane karo perusahaan instrumen musik. Portofolio Gibson Brands kalebu Gibson, merek gitar nomer siji, uga akeh merek musik sing paling disenengi lan dikenal, kalebu merek divisi Epiphone, Kramer, Steinberger, lan Gibson Pro Audio Cerwin Vega, KRK Systems, lan Stanton. Gibson Brands didedikake kanggo kualitas, inovasi lan keunggulan swara supaya para pecandu musik kanggo generasi sing bakal teka bakal terus nemu musik sing digawé dening Gibson Brands. Sinau luwih lengkap ing www.gibson.com lan ngetutake kita Twitter, Facebook lan Instagram.


AlertMe