Home » News » Pikolo Systems and Mediaproxy Partner kanggo Ngluwari Manajemen Insiden Lanjut

Pikolo Systems and Mediaproxy Partner kanggo Ngluwari Manajemen Insiden Lanjut


AlertMe

Mediaproxy, panyedhiya terkemuka solusi siaran IP berbasis piranti lunak, wis ngumumake kemitraan anyar kanthi Sistem Pikolo, panyedhiya solusi automasi alur kerja sing maju adhedhasar ing Addison, Texas. Pikolo's ITracker, sawijining industri sing nyedhiyakake manufaktur manufaktur sing bedhokan, ngidini penyiar bisa kanthi gampang ngatur operasi rumit. Kolaborasi nambah tingkat kapercayan ngawasi manajemen isi skala perusahaan.

Mediaproxy ngembangake sistem rekaman kepatuhan kanggo penyiar ing saindenging donya. Teknologi premier, LogServer, nyedhiyakake pemantauan, laporan, lan manajemen acara kedadeyan kanthi cepet kanthi nggabungake akses menyang kabeh sumber siaran liwat IP. Sawise mlebu lan disimpen ing format proxy, isi bisa didownload kanggo rekonsiliasi kanthi nggunakake Mediaproxy LogPlayer berbasis HTML5 intuisi.

Integrasi saka LogServer, karo ITracker pawarta Sistem ', bakal nyedhiyakake panyiar kanthi kemampuan sing luwih apik kanggo njaga akuntabilitas lan nglakoni penilaian wektu nyata ing operasi. Integrasi kasebut nyambungake Event Tracker lan tandha langsung menyang LogServer. Pangguna Insider Insidente saiki bakal nduweni akses langsung marang arsip ing sistem LogServer sing direkam.

"Solusi lunak kita dirancang kanggo mbantu operasi siaran bisa luwih efisien ing lingkungan sing homogen lan kolaboratif," ujare Vernon Omegah, Presiden ing Pikolo Systems. "Pelacak Insiden nyedhiyakake penyiar supaya bisa komunikasi lan melu efektif sanajan ana kerumitan operasional. Saka televisi lokal kanggo jaringan lan operasi internet, kanggo satelit lan operasional, solusi bebarengan karo panyedhiya bantuan Mediaproxy ndarbeni, ngatur, nyebarake lan nganalisis asete. Minangka alur kerja sing ditemtokake piranti lunak terus ngganti teknologi sing lawas lan lawas, kita ngupaya kemitraan teknologi karo pamimpin pasar kaya Mediaproxy kanggo nguatake klien kita kanthi solusi apik lan fungsional. "

Erik Otto, CEO Mediaproxy, nambahake "Nggabungake LogServer karo Pikolo Systems ngirimake versatility unprecedented kanggo njaga layanan transmisi tingkat paling dhuwur lan pengalaman panganggo. Kemampuan kanggo pelanggan kanthi gampang kanggo ngawasi lan kanthi cepet nanggapi sumber apa wae sing metu lan ora gampang banget kanggo njaga tingkat pengalaman konsumen sing paling dhuwur lan kepatuhan peraturan babagan akeh platform distribusi lan wilayah. Miwiti karo Pikolo Systems lan alat manajemen kritis misi sing ngidini kita bebarengan kanggo tetep selangkah saka kabutuhan OTT lan operator sing wis suwe lan para pelanggan ing donya. "


AlertMe