Home » News » Skor NHL kanthi GB Lab

Skor NHL kanthi GB Lab


AlertMe

Aldermaston, UK, 12 Agustus 2019 - GB Labs, para produsen solusi panyimpenan media sing kuat lan cerdas kanggo industri media lan hiburan, wis ngumumake manawa Sistem Hoki Nasional Amérika Lor (NHL) wis tuku sistem panyimpenan GB Labs 'MiniSPACE SSD 1RU.

Salah sawijining pembalap pamindhahan NHL menyang GB Labs yaiku kabutuhan liga kanggo panyimpenan kinerja sing dhuwur ditambah karo transportasi gampang. Sistem panyimpenan sing ana wis kabukten ora bisa dipercaya, ngalami kinerja sing kurang apik lan portabilitas sing ora cocog.

Eksekutif Eksekutif saluran Channel Amerika Serikat John Alaimo ujar, "Komponen utama apa sing dijaluk menyang NHL babagan SPACE SSD yaiku kemampuan kanggo nyedhiyakake langsung ingest langsung lan konektivitas langsung kanggo macem-macem editor, sing mbukak akeh kesempatan kanggo pangiriman multi-platform. saka isi stylized. Kajaba iku, ing ndhuwur kecepatan kisaran SPACE SSD, nyedhiyakake kinerja, portabilitas, lan linuwih sing sadurunge wis kekurangan. "

Sawise diskusi, liga milih kanggo GB Labs 'MiniSPACE SSD 1RU kanggo njupuk keuntungan saka bobot entheng, portability, SSD cepet, lan linuwih lan kinerja GB Labs sing diakoni CORE.4 OS.

Sistem panyimpenan NHL's MiniSPACE SSD 1RU langsung ndhukung wolung editor; wrangler data sing dihubungake dening 10GbE sing berprestasi tinggi supaya nampa 1000MB / s I / O; lan saklar 24-port kanggo kedadeyan nalika editor ekstra dibutuhake.

Sistem GB Labs ngidini tim produksi NHL ngeterake sistem panyimpenan kanthi gampang lan andal kanthi otomatis ngowahi ing lokasi yen dibutuhake.
###

Babagan GB Lab
GB Labs minangka pimpinan global ing panyimpenan media cerdas, nggawe ekosistem simpenan bareng kanggo industri media. Kanthi ngerteni masalah industri nyata, teknologi canggih wis dikembangake kanggo piranti lunak "CORE" unik sing ngrampungake kabutuhan pangguna pungkasan. Preduli saka ngendi produksi dirilis, sepira gedhene tim utawa ukuran anggaran, GB Labs bisa menehi solusi kanggo mesthekake yen wis ditemtokake lan ing kabeh proses, konten wis aman.

Ngerteni luwih akeh ing: www.gblabs.com utawa telpon: EUROPE (+ 44) (0) 118 455 5000 utawa USA (+ 1) 661 493 8480.

Hubungi perusahaan GB Labs:

Matt Worth
GB Labs
email: [Email protected]
Telpon: + 44 (0) 118 455 5000

Hubungi Lab GB Media:
Kara Myhill
Manor Marketing
email: [Email protected]
Telpon: + 44 (0) 7899 977 222


AlertMe