Home » News » SMPTE Ngembangake Kamar Dwifari Mini Kanthi Pilihan Tttiri lan Teknologi HDR Anyar lan Course Workflows

SMPTE Ngembangake Kamar Dwifari Mini Kanthi Pilihan Tttiri lan Teknologi HDR Anyar lan Course Workflows


AlertMe

WHITE PLAINS, NY - Dec. 6, 2018 - SMPN®, organisasi sing standar karya wis ndhukung abad kedadeyan ing teknologi hiburan lan para anggota sing nyakup globe, ngembangake SMPN Urutan Kamar Dadi karo anyar: Teknologi High-Dynamic-Range (HDR) lan Workflows kanggo Media lan Hiburan. Dipungedhah dening instruktur Pierre Routhier, pakar pencitraan canggih, kursus iki bakal ngrangkep konsep kritis lan pertimbangan praktis sajrone alur kerja HDR, saka nguwasani produksi, distribusi, lan tampilan.

"SMPN Kursus Kelas Virtual minangka sumber sing berharga kanggo para teknolog, insinyur, lan praktisi sing melu nyiptakake media profesional, amarga kurban manawa ndhukung pemahaman sing luwih jero babagan teknologi lan terkait sing penting SMPN standar, "ujare SMPN Direktur Pendidikan Joel Welch. "Keperluan kanggo latihan luwih akeh babagan HDR wis pinunjul, lan kita seneng menehi kurban sing bisa ngrewangi para profesional ngembangake format sing paling apik lan potensi sing luar biasa."

Sesuai karo sing mentas diumumake SMPN rencana bisnis strategis, ekspansi 2019 saka SMPN Ruang kelas virtual minangka bagéan integral saka tujuan Masyarakat kanggo nyinau individu ing industri babagan teknologi sing kudu dipahami dadi sukses ing kariré.

SMPNCourse Virtual Course paling anyar bakal nliti workflow kanggo nguwasani isi HDR kanggo distribusi teater lan omah. Kanthi mengkono, bakal nemtokake pamblokiran bangunan HDR, kayadene persepsi manungsa ing cahya lan cara ditangkep, fungsi transfer opto-elektronik (OETF), fungsi transfer elektro-optik (EOTF), ekosistem HDR, HDR , Alur kerja HDR, lan liya-liyane. Kursus kasebut bakal diwiwiti Jan 14, 2019, lan dilakoni nganti enem minggu.

SMPN Kursus-kursus Kelas Maya ditawakake online, lan padha narik peserta ing saindenging jagad. Sajrone kursus campuran-learning, peserta melu sinau independen lan mingguan saben jam, sesi kepelatihan instruktur sing bisa mbantu dheweke mangerteni topik lan aktivitas sing luwih rumit. Sesi kepelatihan langsung dicathet kanggo pamindhahan sing dikarepake dening sing ora bisa rawuh, lan instruktur uga menehi tanggepan sing tepat wektu kanggo pitakonan peserta sing ditampa liwat forum diskusi online. Saben kurban kursus virtual nduweni tanggal wiwitan spesifik, tanggal mandeg tartamtu, lan tujuan pembelajaran mingguan. Peserta sing ngrampungake kursus sing sukses dianugerahi a SMPN Certificate of Achievement sing ngenali investasi wektu lan gaweyan, uga prasetya kanggo ningkatake karir.

Anyar kanggo 2019, SMPN bakal kurban opsi sinau dhewe kanggo kabeh kursus Kelas Virtual. Kurban nyinaoni dhasar ngemot materi sing padha karo instruktur sing dipimpin instruktur, nanging peserta diwenehi wektu kaping pindho kanggo sinau. Kurban pisanan saka studi HDR lan Workflows kanggo Media lan Hiburan mesthi diwiwiti Jan. 21, 2019. Kursus sakteruse bakal ditawarake ing saindhenging taun.

Saliyane ing kursus fokus HDR sing anyar, SMPN wis nerusake kurban program-program kelas-kelas Virtual Virtual, kayata Introduction to Networking, Routing & Switching Essentials, Essentials of IP Media Transport for Broadcasters: Moving Real-Time Video and Audio Over Packet Network, IMF Essentials: What You Need to Know, lan mangertos SMPN ST 2110: Standar Media Profesional Kanthi Ngatur Jaringan IP.

Rincian lengkap lan registrasi kanggo kabeh SMPN Kursus kelas virtual, termasuk HDR Technology lan Workflows for Media and Entertainment, kasedhiya ing smpte.org/courses. Pendaftaran awal didhukung, minangka papan ing saben dalane diwatesi.

Informasi luwih lanjut babagan SMPN kasedhiya ing smpte.org.

# # #

About SMPN®
Kanggo luwih saka abad, wong-wong Society of Motion Picture and Television Engineers, utawa SMPN (diarani "simp-tee"), wis ngurutake rincian akeh paningkatan signifikan ing media lan teknologi hiburan, saka introduksi "talkie" lan televisi warna kanggo HD lan TV (4K, 8K). Wiwit ngadeg ing 1916, SMPN wis nampa Oscar® lan pirang-pirang Emmy® Awards kanggo gaweyan kanggo ngembangake rékayasa panca indra ing industri. SMPN wis ngembangake ewu standar, praktik sing dianjurake, lan pedoman rékayasa, luwih saka 800 sing saiki lagi ditindakake. SMPN Time Code ™ lan ngendi-ngendi SMPN Warna Bar ™ mung loro conto SMPNkarya sing penting. Saiki ing abad kaping loro, SMPN wis mbentuk standar generasi sabanjure lan nyedhiyakake pendhidhikan kanggo industri kanggo njamin interoperabilitas minangka industri luwih berkembang menyang IT- lan workflows basis IP.

SMPN yaiku asosiasi ahli teknologi lan kreatif global sing ngarahake kualitas lan evolusi gerakan pencitraan. Anggota ing dina iki kalebu luwih saka individu 7,000: eksekutif, kreatif, kreatif, peneliti, lan peneliti, lan para siswa sing melu wektu lan keahlian SMPNstandar pembangunan lan inisiatif pendidikan. A kemitraan karo Hollywood Asosiasi Profesional (HPA) nyambung SMPN lan anggota sawijining bisnis lan individu sing ndhukung nggawe lan rampung isi media. Informasi babagan gabung SMPN kasedhiya ing smpte.org/join.

Kabeh merek dagang sing ditampilake ing kene minangka properti saka pihak sing nduweni.

Pranala menyang Tembung Doc: www.wallstcom.com/SMPTE/181206SMPTE.docx

Link Foto: www.wallstcom.com/SMPTE/SMPN-HDR-Virtual-Classroom.jpg
Foto Caption: Grafik kanggo dalan anyar: Teknologi High-Dynamic-Range (HDR) lan Workflows kanggo Media lan Hiburan

Link Foto: www.wallstcom.com/SMPTE/SMPN-PierreRouthier.jpg
Foto Caption: Mesthi, Teknologi HDR lan Workflows kanggo Media lan Hiburan, bakal dipimpin dening instruktur Pierre Routhier.

Nuduhake ing Twitter: twitter.com/intent/[Email protected]%20Expands%20Virtual%20Classroom%20With%20Self-Study%20Options%20and%20a%20New%20HDR%20Technology%20and%20Workflows%20Course%20%23HDR%20%23SMPTEeducation%20-%20http://bit.ly/2PgRE4N


AlertMe