Home » News » SoftAtHome Nggabungake Jaringan Provider Solusi Alexa

SoftAtHome Nggabungake Jaringan Provider Solusi Alexa


AlertMe

SoftAtHome dadi Panyedhiya Solusi sing dipercaya Alexa kanggo ngirim lan nyebarke teknologi lan layanan desain AVS kanggo panyedhiya layanan

 

PARIS, Prancis - 3 Mei 2021 - SoftAtHome, perusahaan perangkat lunak independen sing nyedhiyakake operator video, IoT lan broadband, dina iki ngumumake gabung karo jaringan Amazon Alexa Solution Provider.

Asisten swara, kayata Alexa Amazon, saiki wis dadi bagean saka urip kita. Pangguna pungkasan ndeleng swarane minangka cara sing gampang lan gampang kanggo ngontrol piranti ing omah utawa langsung. Perusahaan, matur suwun Watch'ON solusi, wis pengalaman dawa ngaktifake kontrol swara ing piranti kayata kothak set-top, speaker cerdas, gateway, lan repeater Wi-Fi, ing lapangan adoh utawa push-to-talk lan mbukak RDK, Android utawa Linux OS.

Minangka Panyedhiya Solusi Amazon Alexa, SoftAtHome bakal nawakake keahliane dawa kanggo nawakake algoritma swara lan AI operator adhedhasar teknologi sing wis kabukten Amazon kanggo ngusulake pangguna pungkasan sing duwe pengalaman merek omah sing bisa diukur, nalika mbukak jagad layanan sing kalebu ing Amazon Alexa sing lancar nyambung menyang hiburan lan IoT.

SoftAtHome ngalami ngembangake Skills Video Alexa uga ngatur integrasi lan penyebaran layanan swara end-to-end adhedhasar AVS Amazon, sing dilengkapi alat analisis. Perusahaan iki wis nyiyapake uga laboratorium Tes Kualifikasi Amazon (AQT) kanggo nduwe sertifikasi piranti sing aktif karo Alexa lan njamin Kualitas Pengalaman pangguna paling apik.

David Viret-Lange, CEO SoftAtHome, ujar: "Asisten swara wis akeh banget nggunakake taun-taun kepungkur amarga padha gampang urip ing pirang-pirang aspek lan SoftAtHome seneng bisa kolaborasi karo Amazon kanggo nggabungake keahlian SoftAtHome lan teknologi Amazon Alexa kanggo pengalaman omah sing luar biasa." 

Kanggo informasi luwih lengkap: www.softathome.com/we-integrate-alexa-for-you/

 

About SoftAtHome

SoftAtHome minangka panyedhiya piranti lunak independen kanthi enem solusi beda kanggo broadband (Connect'ON), Wi-Fi (Wifi'ON), Security (Secure'ON), Smart Home (Things'ON), video (Watch'ON), analitik lan ngawasi QoE (Eyes'ON). Produk perusahaan kasebut dikirimake dening operator Telecom lan Broadcast ing luwih saka 25 yuta jaringan omah lan jutaan piranti seluler. Perusahaan sing diduweni operator kasebut duwe luwih saka 300 karyawan, utamane insinyur piranti lunak sing komitmen kanggo komunitas sumber terbuka kayata prpl utawa RDK. Produk hibrida SoftAtHome kanthi unik nggunakake sing paling apik saka komponen piranti lunak lan Cloud sing dipasang ing pirang-pirang piranti seluler lan tetep. Kanggo informasi luwih lengkap: www.softathome.com or [email dilindhungi]

 

Kanggo Informasi Kontak:

Marta Twardowska-Rienks kanggo SoftAtHome

E: [email dilindhungi]

M: +31 (0) 621-184-585

T: @SoftAtHome


AlertMe
Aja tindakake link iki utawa sampeyan bakal dicekal saka situs iki!