Home » Nggawe konten » Sony Electronics Nggawe Tambahan Paling Anyar kanggo Seri Lensa Bingkai Lengkap G Master ™ kanthi 35mm F1.4 G Master ™ Ringan lan Kompak

Sony Electronics Nggawe Tambahan Paling Anyar kanggo Seri Lensa Bingkai Lengkap G Master ™ kanthi 35mm F1.4 G Master ™ Ringan lan Kompak


AlertMe

Sony Dina iki Electronics Inc. ngumumake FE 35mm F1.4 GM (model SEL35F14GM) - tambahan paling anyar kanggo seri lensa bingkai G Master sing terkenal - menehi kualitas gambar kelas kapisan lan bokeh sing apik ing desain kompak lan entheng. Yen dipasang karo awak kamera E-mount, lensa nawakake SonyKapabilitas AF (fokus otomatis) industri sing utama industri - sampurna kanggo macem-macem panggunaan kayata mujur nengen gambar, potret lan fotografi jalanan, kanggo foto lan video.

"Ing Sony, tujuane kanggo ngisi jagad kanthi emosi liwat kekuwatan kreativitas lan teknologi saengga kita ngrancang FE 35mm F1.4 GM kanggo njupuk momen sing kudu disimpen ing salawas-lawase, "ujare Neal Manowitz, wakil presiden Imaging Products and Solutions Americas ing Sony Elektronik "Kanthi resolusi apik lan teknologi fokus cerdas, kabeh kanthi desain ringan lan cilik, iki lensa sing penting banget sing ora kompromi karo kualitas gambar."

Resolusi pinunjul ing lensa kompak

SonyDesain optik canggih lan teknologi manufaktur nggawa resolusi luar biasa, bokeh sing apik, lan kinerja fokus sing tepat menyang lensa kompak sing pas karo nyaman ing telapak tangan sampeyan, kanthi bobote 18.5 ons (524 gram) lan ukuran 3 inci dia. x 3 ⅞ inci (76 mm dia. x 96 mm) kanthi diameter saringan Φ67mm. FE 35mm F1.4 GM nampilake teknologi optik canggih sing menehi kontras lan resolusi luar biasa. Rong elemen XA (aspheris ekstrem) kanthi efektif njaga resolusi sing apik ing saindhenging area gambar. Thanks kanggo elemen kaca ED lan perbaikan optik liyane, FE anyar 35mm F1.4 GM tampil apik ing cahya sing angel kanthi efektif nyuda penyimpangan chromatic lan fringing ungu kanggo asil sing apik banget.

Bokeh ayu

FE 35mm F1.4 GM ngirim aperture meh bunder amarga konstruksi 11-agul - tingkat kualitas langka kanggo lensa kompak. Kontrol aberasi bola ing desain lan tataran manufaktur nyumbang bokeh sing apik - ciri khas teken SonyBaris lensa G Master.

Rong elemen XA inovatif menehi kontribusi kanggo close-up sing apik banget kanthi bokeh latar mburi sing krime lan alus. Gabungan aperture maksimum F1.4 lan keluwesan milih jarak motret sing sampurna (jarak fokus minimal mung 10.6 inci (27cm) kanthi perbesaran maksimal 0.23x ing mode fokus otomatis) ngidini kontrol utama lan bokeh sing nggumunake nalika njupuk foto loro lan video.

Fokus Lanjut Kanggo Citra sing Ditambahake

Loro SonyXD (dinamis ekstrem) Linear Motors nyedhiyakake efisiensi dorongan dhuwur sing dibutuhake kanggo AF (autofokus) lan pelacakan sing tepat - nyebabake resolusi luar biasa ing jarak apa wae. Algoritma kontrol canggih, digawe khusus kanggo XD Linear Motors, ngapikake respons kontrol lan presisi nalika nyuda geter lan swara kanggo kinerja AF sing cepet, lancar lan bisu.

Fokus luwih maju uga bisa dipikolehi nalika njupuk kanthi tingkat pigura sing dhuwur.

Linear Response MF njamin manawa cincin fokus nanggapi kontrol subtle nalika fokus kanthi manual lan cocog kanggo efek fokus kreatif nalika njupuk video. Rotasi dering fokus diterjemahake langsung menyang pangowahan sing cocog kanggo fokus, mula kontrol dirasa langsung lan tepat.

Kontrol Profesional lan Reliabilitas

FE 35mm F1.4 GM nawakake kontrol profesional lengkap kalebu cincin aperture kanthi titik klik sing bisa diowahi, tombol ditahan fokus sing bisa disesuaikan lan tombol mode fokus sing kabeh ndhukung operasi sing lancar lan efisien. Tombol ditahan fokus bisa diwenehake menyang sawetara fungsi liyane liwat menu awak kamera, menehi akses langsung menyang fungsi sing penting banget kanggo fotografer lan videografer.

Nalika dipasang ing kamera APS-C utawa Super 35, FE sing ringkes lan entheng 35mm F1.4 GM bisa digunakake minangka lensa standar sing padha karo 52.5mm sudut pandang sing padha bingkai, dadi pilihan sing tepat kanggo nggawe video. Keuntungan video tambahan kalebu aperture sing bisa diklik, AF linier cepet lan fokus manual respons linear.

FE 35mm F1.4 GM nduweni tahan debu lan lembab[I] desain lan lapisan elemen ngarep fluor sing ngusir banyu, minyak lan kontaminan liyane.

Rincian Lan Ketersediaan

FE anyar 35mm F1.4 GM bakal kasedhiya ing wulan Februari lan bakal didol udakara $ 1,399.99 USD lan $ 1,899.99 CAD. Bakal didol kanthi macem-macem Sonypanganyang resmi saindhenging Amerika Utara.

Crita eksklusif lan konten anyar sing dijupuk nganggo lensa anyar lan Sonyproduk pencitraan liyane bisa ditemokake ing www.alphauniverse.com, situs sing digawe kanggo mulang lan menehi inspirasi kanggo kabeh penggemar lan pelanggan Sony α - Alfa merek

Konten anyar uga bakal dikirim langsung ing Sony Galeri Foto Kanggo informasi produk rinci, bukak:

Video produk ing FE anyar 35mm F1.4 GM bisa dideleng kene.


About Sony Electronics Inc.

Sony Elektronik minangka anak perusahaan saka Sony Corporation of America lan afiliasi saka Sony Corporation (Jepang), salah sawijining perusahaan hiburan paling lengkap ing saindenging jagad, kanthi portofolio sing nyakup elektronik, musik, film, seluler, game, robotika lan layanan finansial. Kantor pusat ing San Diego, California, Sony Elektronik minangka pimpinan elektronik ing pasar konsumen lan profesional. Operasi kalebu riset lan pangembangan, teknik, sales, marketing, distribusi lan layanan pelanggan. Sony Elektronik nggawe produk sing nggawe inovasi lan inspirasi kanggo generasi, kayata Kamera Lensa sing Bisa Ditukar Alpha lan produk audio resolusi dhuwur sing revolusioner. Sony uga dadi produsen solusi end-to-end utama saka siaran profesional 4K lan peralatan A / V menyang industri sing nduwe 4K lan 8K Ultra HD TV. Dolan maring www.sony.com/news kanggo informasi luwih lengkap.

[I] Ora dijamin bakal bledug 100% lan anti banyu.


AlertMe
Aja tindakake link iki utawa sampeyan bakal dicekal saka situs iki!