Home » News » Produksi Gambar Siaran Sony Pictures Ngenali Web Swara Gemet Kanggo Spider-Man ™: Jauh Saka Ngarep
Spider-Man in Columbia Pictures 'SPIDER-MAN: ?? BALI saka HOME

Produksi Gambar Siaran Sony Pictures Ngenali Web Swara Gemet Kanggo Spider-Man ™: Jauh Saka Ngarep


AlertMe

Culver City, Calif.- Suara pasca prodhuksi film blockbuster musim panas iki ditabrak Columbia Pictures, ing hubungan karo Marvel Studios, Spider-Man: Far From Home, rampung dening Sony Gambar Pos Produksi Produksi. Pengawas Swara lan Desainer Swara Steven Ticknor, Mixer Re-Rekaman lan Supervising Sound Editor & Desainer Swara Tony Lamberti lan Mixer Re-Rekaman Kevin O'Connell mimpin tim seniman swara veteran ing ngasilake soundscapes dinamis kanggo cocog aksi katup film, tokoh-tokoh superhero lan karakter sing luwih gedhe tinimbang urip, sing kalebu kuartet makhluk ekstra dimensi kanthi kekuwatan gedhe sing dikenal minangka Makhluk Elemental.

Sasampunipun acara kasebut Avengers: Endgame, ing Spider-Man: Far From Home Spider-Man kudu ngluwihi ancaman anyar ing donya sing wis owah ing salawas-lawase. Ticknor, Lamberti lan O'Connell, sing sadurunge kolaborasi ing mega hit 2017 Spider-Man: Swami, ngadhepi tantangan swara seger ing film anyar. Spider-Man: Far From Home dipaketake kanthi urutan aksi intensitas spine-tingling lan kejutan visual ngluwihi apa wae sing sadurunge katon ing franchise. "Spider-Man film tansah menehi kesempatan apik kanggo nggawe kreatif kanthi swara, "ujare Ticknor. "Saben anggota tim kita diinspirasi kanggo nglakoni sing paling apik, amarga Spider-Man...salah sawijining pahlawan paling populer ing planet iki. "

Spider-Man in Columbia Pictures 'SPIDER-MAN: ?? BALI saka HOME

"Kanthi saben film Spider-Man, para rawuh bakal teka kanthi nyenengake," tambah O'Connell. "Peran kita yaiku kanggo njaga intensitas, lan njamin saben swara ndadekake impact lan nyengkuyung crita kasebut. We have a rapport gedhe karo Jon Watts. Dheweke terus nyurung kita supaya luwih apik. "

Tim swara, utamane, duwe tangan sing lengkap ngrungokake pangobatan swara kanggo ndhukung Mysterio minangka dheweke pejuang trampil karo senjata kuat ing pembuangan. "Sakbenere saben detik sing didelok ing Mysterio, dheweke diisi kanthi swara," kandhane Lamberti. "Minangka dheweke perang marang Makhluk Elemental, sampeyan duwe sing jas pesawat terbang lan serangan laser pedhut saka gegaman dheweke interaksi karo swara sora sing digawe dening makhluk. Nalika komposer musik Michael Giacchino teka ing ndhuwur, iku apik tenan, wow 'wow bener. "

Sapérangan karya swara paling apik dipigunakaké ing Makhluk Elemental. Saben papat makhluk kasebut mbutuhake tandha unik saka swara sing ana hubungane karo geni, banyu, bumi lan angin. Ticknor wangsul Watts njlentrehake apa sing kepengin dirungokake nalika Hydron ndadekake penampilan sing pisanan, kanthi efek gedhe saka segara. "Jon nampilake kita video saka sistem banjir sing digunakake dening NASA kanggo kelangan peluncuran nalika roket ngangkat," kandhane Ticknor. "Iki bisa ngetokake 450,000 gelen banyu sajrone detik. Kanggo nggawe efek sing padha kanggo Hydron, kita nyampurake pirang-pirang rekaman banyu sing ditambah karo piranti lunak desain swara. Salah siji anggota kru, Chris Diebold, nyatakake dheweke nggawe nyerang meriam menyang blumbang kanggo nambah campuran. "

(l to r) Numan Acar, Tom Holland lan Jacky Gyllenhaal di Columbia Pictures 'SPIDER-MAN: ?? BALI saka HOME

Pencampuran akhir rampung ing Cary Grant Theatre ing Sony Pictures Studios kathah ing Culver City kanthi O'Connell lan Lamberti nuwuh ing Dolby Atmos. Spider-Man: Far From Home yaiku film pisanan sing digabungake ing Grant Theatre sasampunipun nganyarke anyar kanggo ndhukung swara immersive. "Format Dolby Atmos nambah jero lan kekayaan kanggo soundtrack; narik kawigaten para penonton lan ngidini wong-wong mau krungu rincian sing padha uga ora kejawab, "pangandikane O'Connell. "Efek swara, musik lan dialog aran urip. Iku nyenengake. "

Ticknor ngandika soundtrack rampung ngluwihi pangarepan lan nglengkapi visual film sing ngeramaken kanggo ngirim pengalaman sing manawa kanggo seneng-seneng yuta yuta penggemar Spider-Man. "Tim mbanting metu saka taman," ujare. "Film katon lan muni gedhe, lan nyenengake kanggo nonton. Sampeyan njupuk akeh karya lan kru gedhe, lan aku bangga karo kabeh wong ing tim. Padha nyambut damel lan nindakake tugas sing apik banget. "

Ing bioskop AS ing Juli 2, Spider-Man: Far From Home njupuk ing $ 185.056 yuta nyengsemake akhir minggu, sing dadi rekor enem dina kanggo kabeh wektu Sony Gambar, bukaan enem dinten paling apik kangge film Spider-Man sepanjang masa lan bukaan enem dinten paling sae kangge pembukaan film nalika liburan kaping 4 Juli. Sacara global, ing dina 10 sing kapisanan, film kasebut wis narik kawigaten yuta 580 sing luar biasa saindenging dunya.

Tom Holland yaiku Peter Parker, ing Columbia Pictures 'SPIDER-MAN: ?? BALI saka HOME.

About Spider-Man ™: Tebih saking Ngarep:

Sasampunipun acara kasebut Avengers: Endgame, Spider-Man kudu ngluwihi ancaman anyar ing donya sing wis owah ing salawas-lawase.

Diarahake dening Jon Watts. Ditulis dening Chris McKenna & Erik Sommers. Adhedhasar MARVEL Comic Book dening Stan Lee lan Steve Ditko. Diprodhuksi dening Kevin Feige lan Amy Pascal. Louis D'Esposito, Victoria Alonso, Thomas M. Hammel, Eric Hauserman Carroll, Rachel O'Connor, Stan Lee, Avi Arad lan Matt Tolmach minangka produser eksekutif. Lintang film Tom Holland, Samuel L. Jackson, Zendaya, Cobie Smulders, Jon Favreau, JB Smoove, Jacob Batalon, Martin Starr, karo Marisa Tomei lan Jake Gyllenhaal.

About Sony Gambar Hiburan:

Sony Pictures Entertainment (SPE) yaiku anak perusahaan saka Tokyo Sony Corporation. Operasi global SPE nyakup produksi, pamilikan, lan distribusi film; produksi, pamilikan, lan distribusi televisi; jaringan televisi; panyiptaan lan panyebaran isi digital; operasi fasilitas studio; lan pengembangan produk, layanan lan teknologi hiburan anyar. Organisasi produksi Gerakan Group SPE kalebu Columbia Pictures, Gems Layar, Gambar TriStar, Sony Gambar Animasi, Tahap 6 Films, AFFIRM Films, and Sony Gambar Klasik. Kanggo informasi tambahan, riko www.sonypictures.com/corp/divisions.html.


AlertMe