Home » Jobs » Spesialis Produksi Audio Visual

Lowongan Kerja: Spesialis Produksi Audio Visual


AlertMe

posisi: {jeneng pegawean}
Company: Pemerintah Federal Amerika Serikat
Lokasi: New York NY US
Posisi iki dumunung ing Kantor Teknologi Informasi lan Audio Visual (IT / AV), Museum Nasional Indian Amérika (NMAI), Smithsonian ...

Liyane >>


AlertMe

Majalah Broadcast Beat

Broadcast Beat Magazine minangka mitra NAB Show Media resmi lan kita ngliputi Broadcast Engineering, Radio & TV Technology kanggo Animation, Broadcasting, Motion Picture and Post Production. Kita nutupi acara industri lan konvensi kaya BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Simposium Asset Digital lan liya-liyane!

Kiriman paling anyar dening Broadcast Beat Magazine (Delok Kabeh)