Home » Jobs » Spesialis Multimedia

Lowongan Kerja: Spesialis Multimedia


AlertMe

posisi: {jeneng pegawean}
Company: Departemen Pertahanan AS
Lokasi: St. Louis MO US
Pengalaman nggunakake piranti lunak editing video, khusus Adobe Premiere utawa After Effects lan / utawa pengalaman tata letak nggunakake Adobe InDesign lan / utawa pengalaman karo web ...

Liyane >>


AlertMe

Majalah Broadcast Beat

Broadcast Beat Magazine minangka mitra NAB Show Media resmi lan kita ngliputi Broadcast Engineering, Radio & TV Technology kanggo Animation, Broadcasting, Motion Picture and Post Production. Kita nutupi acara industri lan konvensi kaya BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Simposium Asset Digital lan liya-liyane!

Kiriman paling anyar dening Broadcast Beat Magazine (Delok Kabeh)