Home » Jobs » Desainer Produksi / Spesialisasi Produksi Vinyl

Opsi Pakaryan: Desainer Produksi / Spesialis Produksi Vinyl


AlertMe

posisi: {jeneng pegawean}
Company: Signarama
Lokasi: Katy TX US
Pengalaman ing Adobe Illustrator, Photoshop, lan FlexiSign. Pengetahuan umum karo bahan sing umum digunakake ing produksi tandha-tandha. Mesthi bisa ngangkat kilogram 50.

Liyane >>


AlertMe

Majalah Broadcast Beat

Broadcast Beat Magazine minangka mitra NAB Show Media resmi lan kita ngliputi Broadcast Engineering, Radio & TV Technology kanggo Animation, Broadcasting, Motion Picture and Post Production. Kita nutupi acara industri lan konvensi kaya BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Simposium Asset Digital lan liya-liyane!

Kiriman paling anyar dening Broadcast Beat Magazine (Delok Kabeh)