Home » Jobs » Spesialis Produksi Video

Pembukaan proyek: Spesialis Produksi Video


AlertMe

posisi: {jeneng pegawean}
Company: Kimball Midwest
Lokasi: Columbus OH US
Kimball Midwest, distributor nasional produk pangopènan, ndandani lan operasi, ngupaya Spesialis Produksi Video kanggo Columbus, OH ...

Liyane >>


AlertMe

Majalah Broadcast Beat

Broadcast Beat Magazine minangka mitra NAB Show Media resmi lan kita ngliputi Broadcast Engineering, Radio & TV Technology kanggo Animation, Broadcasting, Motion Picture and Post Production. Kita nutupi acara industri lan konvensi kaya BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Simposium Asset Digital lan liya-liyane!

Kiriman paling anyar dening Broadcast Beat Magazine (Delok Kabeh)